arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
کدوم بانک العان 22درصد رو سودش رو ماهانه واریز میکنه؟
همه بانک ها سود یکساله 22 دارند و ماهانه واریز می کنند ( از ملی بگیر برو تا .... )
کدوم بانک العان 22درصد رو سودش رو ماهانه واریز میکنه؟
واسه یک ساله هم عابر کارت میدن؟ سودشو هر موقع میشه برداشت کرد یا نه؟همه بانک ها سود یکساله 22 دارند و ماهانه واریز می کنند ( از ملی بگیر برو تا .... )
@ عنوان چهاردهمي به بانك مسكن با 2.1 درصد
14 هم از سرش زیاده :general602: یادمه تو دوران رقابت بانک ها واسه سود سپرده بیشتر, رفته بودم سپرده قبلیم رو قبل از سررسید ببندم, طرف برگشته میگه "تو که نمی خواستی واسه چی اصلآ باز کردی" منم گفتم "به تو ربطی نداره" :general711: بعدشم هم گفت 1 ماه طول می کشه تا بررسی کنیم
بازم می خوای ببندی؟ خلاصه 3 - 4 روز نشده زنگ زدن گفتن بیا بانک, محاسبات انجام شده. حالا مثلآ خیر سرش شعبه مرکزی بود :general602:
نه نداد دیگه. 3-4 روز بعد تازه خبر مرگشون گفتن بیا. کلآ بانک های خصوصی تاکید بیشتری رو احترام به ارباب رجوع دارند. دولتی ها انگار دارند از جیب خودشون بهت پول میدن :general602:برای وام مسکن هم که رسما آدم رو پشیمون میکنند.اما راجع به سپرده تون واقعا همون موقع نبست و پولتون رو نداد؟گفت یک ماه برای بررسی بستن سپرده؟این که فاجعه است...اونم برای بانک مثلا دولتی.پاسارگاد برای من توی یک دقیقه سپرده رو بست و پول رو نقدا پرداخت کرد.
سلام
من ۶ ملیون پول دارم..
میخوام بذارم توی بانک
میخوام بدونم کدوم بانک بیشترین سود رو میده؟
روز شمار...
شنیدم بانک مهر سود بالایی میده؟
بالاتر از این هم هست؟
میشه بگید سالیانه همون بانک برای ۶ ملیون چقدر سود در میاد؟؟
ممنون
دوستان ممنون میشم بگین بیشترین سود سالیانه الان کدوم بانک میده ؟
شنیدم بانک آینده , 26 درصد ! درسته ؟
در ضمن طرح 57 % سود دوساله ( مروارید ) بانک تجارت برداشته شد ؟
خبری نشد از قرعه کشی؟بانک مهر اقتصاد 6 خرداد قرعه کشی حسابهای قرض الحسنه انجام میده من دیروز به حساب قرض الحسنم یه کم پول ریختم شایدی چیزی درآمد
شما باید شماره شبا حساب قوامینتو بگیری و بری بانک فرم مخصوص حواله پر کنی و از حسابت به شبای حساب بانک قوامین واریز کنیکسی میدونه , میشه از کارت بانک ملی به دفترچه قوامین انتقال وجه انجام داد ( تو خود شعبه ) ؟
تاتن 10 روز گذشته اما تو سایتش چیزی ننوشته مگه قرعه کشی انجام نشده چرا اسامی برنده ها رو ننوشتهخبری نشد از قرعه کشی؟
ممنون از شما رییس .شما باید شماره شبا حساب قوامینتو بگیری و بری بانک فرم مخصوص حواله پر کنی و از حسابت به شبای حساب بانک قوامین واریز کنی
سلام
دوستان من در بانک گردشگری حساب روز شمار 23 درصد دارم پولهایی هم که از حالا واریز می کنم مشمول سود 23 درصد میشه یا نه فقط مبلغی که تا قبل از کاهش سود توی حساب بوده مشمول 23 درصد میشه ؟