هر موقع نرخ سود پایین بیاد نرخ بهره هم میادنرخ بهره وام نمیخواد پایین بیاد؟؟
هر موقع نرخ سود پایین بیاد نرخ بهره هم میادنرخ بهره وام نمیخواد پایین بیاد؟؟
در رابطه با تورم که اصلا مشخص نیست در آینده چه اتفاقی بیفته اما حتی زمانی که تورم هم پایین بود همیشه سود موسسات چند درصد از بانک ها بیشتر بود اما نمی دونم چرا الان همه یک اندازه سود میدن با این حساب موسسات باید در آینده ورشکست بشوند چون سودشون اندازه بانک هست و دلیلی ندارد که این ریسک کسی بکنه و پولشو تو موسسات بزارهچون تورم در حال پایین اومدن هست عزیز نمیشه نرخ سود را بالا بدن در این صورت باید نرخ تسهیلات رو هم زیاد کنند که در اون صورت کسی وام نمی گیره و تولید و زندگی میخوابه
چون تورم در حال پایین اومدن هست عزیز نمیشه نرخ سود را بالا بدن در این صورت باید نرخ تسهیلات رو هم زیاد کنند که در اون صورت کسی وام نمی گیره و تولید و زندگی میخوابه
درسته خیلی چیزا مثل خودرو گرون تر شدهتورم فقط در حساب کتاب آقایان در حال پایین آمدن است.اونم فقط نقطه به نقطه اش.در ضمن نرخ تسهیلات باید پایین می اومد بعد از کاهش نرخ سودا که نیومد.
اگر بشه من هم اقتصاد نوین رو به ملی وصل می کنم کارت سپهر هم دارمیک سوال داشتم من یک ملی کارت بانکی ملی دارم آیا میتوان حسابهای کارتهای بانک دیگر مثل پارسیان را به این حساب متصل کرد در صورت اتصال آیا امکان برداشت از حساب کارت بانکی ملی توسط کارتی که اتصال یافته هست یا خیر؟
تو خود پردازها اگه دقت کرده باشید یه قسمتی هست نوشته حسابهای متصل به کارت دیروز من دکمش زدم نوشت هیچ حسابی به کارت شما متصل نیست کار این قسمت کسی میدونه چیه/اگر بشه من هم اقتصاد نوین رو به ملی وصل می کنم کارت سپهر هم دارم
بله شما میتونی چند شماره حساب در یک بانک داشته باشی اما با یک کارت به همشون دسترسی داشته باشی ممکنه از چند تا بانک هم بشهتو خود پردازها اگه دقت کرده باشید یه قسمتی هست نوشته حسابهای متصل به کارت دیروز من دکمش زدم نوشت هیچ حسابی به کارت شما متصل نیست کار این قسمت کسی میدونه چیه/
چندتا شماره حساب تو یک بانک به چه درد میخوره اگه بشه به کارت بانک های دیگه متصلش کرده خوبه هیچ کس با این قسمت خودپردازها ور نرفته؟بله شما میتونی چند شماره حساب در یک بانک داشته باشی اما با یک کارت به همشون دسترسی داشته باشی ممکنه از چند تا بانک هم بشه
تو خود پردازها اگه دقت کرده باشید یه قسمتی هست نوشته حسابهای متصل به کارت دیروز من دکمش زدم نوشت هیچ حسابی به کارت شما متصل نیست کار این قسمت کسی میدونه چیه/
موسسه آرمان از ادغام سه تا موسسه دیگه تشکیل شده،و اینجوری ک یکی از کارمنداش میگفت،آستان قدس رضوی پشتش هست،وقتی برید توی شعبش کلی مدارک هست واسه اعتبارش ک تو برد زده شده،ولی خب تو سایت بانک مرکزی از لیست موسسات دارای مجوز برداشته شده،پیگیرش هستن ک مدارک لازم بانک مرکزی رو کامل کنن.
من امروز صبحم یک حساب دیگه باز کردم، کوتاه مدت و ۲۵ درصد سود.
باید شعباتی برید ک موسسه فردوسی هست.مثلا نوشته موسسه مالی و اعتباری آرمان فردوسی سابق.
Sent from my HTC Butterfly using Tapatalk
هه هه هه:general707:هنوز علم اینقدرا پیشرفت نکرده :general105:
تو یه بانک هم در آن واحد فقط یک حساب به کارت متصله . که قابل تغییر با حساب های دیگه از طریق اینترنت بانک و ... هست
شما به برداشتش فکر میکنی به پرداخت هم فکر کن که وقتی به یه کارت پول می ریزیم به کدوم حساب باید بره ؟![]()
هه هه هه:general707:
معلومه خوب به همون شماره کارتی که ریختی یعنی حساب اصلی
مغزم رگ به رگ شدخب . خودت جواب خودتو دادی . حساب اصلی که مربوط به همون بانک هست . یعنی یه دانه میشه
طبق بخشنامه ابلاغی بانک مرکزی به بانک ها کارمزدهای جدید دریافتی برای انجام خدمت از روز سه شنبه 20 خردادماه سال 93 در کلیه تراکنش های مرکز عضو شتاب اعمال خواهد شد.
براین اساس کارمزدهای دریافتی برای خدمت مانده گیری به شرح ذیل اعلام شده است
![]()