جناب عاشق مملکت ما کشور با دید بلند مدت نیست!!!!توی ایران دید کوتاه مدت باید داشت!!!تمونه اش درس خونده ها مون..90%با دید بلندمدت به کجا رسیدند چی برداشت کردند!!!ایران خواه بخواهی یا نخواهی مملکت دلالها هست که عمر و جوانی ما را حرام کردند!!!شما وقتی میگی 25% ببند یعنی مطمئنی 5 سال دیگه همه چی گل وبلبل هست!!!ولی چیزی که واضحه خیلی پیشرفت کنیم اینه که مثل حالا بمونیم...
من موردهایی که شما میگید را به عینه ندیدم!!!نمونه اش هم یکی از همشهری هام که خودش گفت نسبت به قبل عید10-15%رفته روی ملک!!!وکسی به قیمت نمیده!!!!
این مالیات هم تا بوده به نحوی پولش را از مصرف کننده میگیرن!!!شما که اینجوری میگد چرا به سخنان وزیر مسکن اشاره نمیکینید که اصلا انتظار کاهش قیمت نداره!!!!!بنظرت اینها بضرر سرمایه دارها کاری میکنند؟؟؟بحث کاهش سود بنظرت به ضرر مردم بود یا بانک؟؟؟بانکها که همیشه با سفته بازی پولشون را درمیارن،پس مطمئنا توی این شرایط که رکود هست بضرر مردم بود..
مثل اینکه بعضی ها فکر میکنن من با سود کمتر خیلی خوشحال میشم .. کاشکی سود 50% میدادن ..
پیشنهاد من برای کسانی هست که فکر میکنن سود بانکی 22% کم هستش .. و به دنبال سود بالاتری هستن ..
در مورد 5 ساله .. خب خیلی از بانکها 5 ساله باز میکنن به شرط یک سال یعنی شما اگر یک سال پولت تو بانک بمونه .. هر موقع خواستی میتونی بدون جریمه پول رو برداشت کنی و مجبور نیستی پول رو توی بانک بگذاری
اما در مورد بورس و ملک اینطور نیست
ببینید من نمیدونم همشهری شما کجا داره خونه میخره .. و به دنبال چه چیزی میگرده که شما اعلام میکنی 20% روی خونه رفته ..
چیزی که واضح هست .. برای همین امسال نزدیک به یک میلیون واحد مسکونی وارد فقط شهر تهران میشه .. واحد های از جنس ارزون قیمت که اکثرا خانواده های پرجمعیت و فقیر توشون ساکن میشن
که اگر حتی متوسط یک خانواده رو 4 نفر در نظر بگیریم .. برای 4 میلیون نفر توی شهری مثل تهران دارن فضا ایجاد میکنن .. حالا بقیه شهر ها بماند
در ضمن اوج پیک جمعیتی رو رد کردیم .. و از این به بعد جمعیتی نزولی در ازدواج و نیاز به خانه خواهیم داشت
اما میگم هر چیزی مطلق وجود نداره .. توی تهران یا هر جایی میشه جایی رو خرید که رشد بالایی داشته باشه یا جایی رو خرید که اصلا رشد نکنه
در مورد سود بانکی .. شاید بعضی ها سنشون کم باشه و یا تحقیق نکرده باشن .. در دوران خاتمی ... کسانی که توی بانک پول گذاشته بودن بیشترین سود رو کردن چرا که رشد
تورم کمتر از سود بانکی بود .. اما در دوران احمدی نژاد .. هر کی هر چیزی داشت به جز پول نقد سود کرد یا پولش حفظ شد
همین اعتقادی که الان خیلی ها نسبت به حرف های من دارن .. یک زمانی که سکه 1500 هزار تومان بود .. من به دوست و آشنا میگفتم که سکه و دلار ارزون میشه و بهتره بفروشید و به جاش توی بورس
سرمایه گذاری کنید .. که موج گرونی آینده توی اونجاست من رو جدی نمیگرفتن .. و درست مثل شما که میگفتن مگه توی این مملکت چیزی گرون بشه ارزون میشه
شما انتظار این رو داری که ملک ارزون بشه ؟ ارزون نمیشه .. موضوع این هست که چقدر گرون میشه .. چون اگر مثلا توی یک سال فقط 10% رشد کنه .. یعنی ارزون شده
اگر زیر تورم رشد کنه معنیش ارزون شدنشه چون قدرت خرید شما بالاتر رفته ..
در حالت کلی .. اگر کسی میخواد که خیلی زرنگ باشه باید .. ملکی رو بخره که توی 5 سال آینده .. حداقل سالی 22% رشد کنه تا از سود بانکی 22% فعلی بگذره
بد بینی مطلق هم کار دست آدم میده .. اینکه شما به آمار چاپ پول توجه نکنید .. به خیلی از آمار های تولید وغیره که برای سرمایه گذاری مهم هست توجه نکنید
کار دست خیلی ها داده و میده ..
فقط با این منطق که بله چون ملک همیشه سود داشته پس بازم سود داره .. درست مثل زمانی هست که خیلی ها خط موبایل همراه اول رو که یک میلیون ارزش داشت قسطی دادن دست مردم
بعد که ارزون شد هیچ کس پول قسط هارو نداد و خیلی ها توی بازار ورشکست شدن .. فقط به خاطر اعتقاد به اینکه موبایل همیشه سود خواهد داشت ..
بازم میگم اینها تحلیل های من هستن .. هر کسی یک تحلیلی داره از اوضاع بازار و کشور ..
اها در مورد سود بانک و مردم . اگر بخواید علمی جواب بدیم باید بگیم کاهش سود در صورتی که بقیه قسمت ها رشدی نداشته باشن .. به سود هم مردم هست هم بانکها .. منظور از مردم سپرده گذارانی مثل ما نیست بلکه عموم مردم هست که خیلی هاشون توی بانکها هیچ پولی نگذاشتن
اما به ضرر کسانی هست که تنها منبع درآمدیشون رو سود بانکی گذاشتن که درصد خیلی کمی از جامعه رو تشکیل میدن