PedramIderli
کاربر تازه وارد
سلاماخه همیشه مهر امضا میزد اینبار نزد چقدر بعضی وقتا تنبلی میکنن
نه اشکالی نداره خیالت راحت باشه،به گفته خودش همون تایپ ماشین کافیه،موفق باشی.
سلاماخه همیشه مهر امضا میزد اینبار نزد چقدر بعضی وقتا تنبلی میکنن
قبلا روی این مبالغ شنیده بودم تا 40 - 45 درصد هم سود می دند !بهترین سپرده برای 500 الی 600 میلیون برای کدوم بانک هست ؟
من گفتم برم با مدیر بانک صحبت کنم حدافل روی 25 الی 26 درصد سود میده .
سلامدوستان 30 میلیون وام پنج ساله با قسط ماهی 890 هزار تومن بدون مسدودی خوبه
یا 30 میلیون وام که 9 میلیونش مسدود میشه تا پایان اقساط و 21 میلیون میگیری و ماهی 714 هزار قسطشه؟
کی میتونه با دلیل بگه کدوم به صرفه تره؟
اولی 15 درصد
دومی 27 درصد
(اطلاعاتی که بانک داده) و هر دو وام بدون سپرده
دومی رو میشه وقتی 10 میلیون از وام موندو تصفیه کرد
بانک مهر اقتصاد این 2 نوع وامو بدون سپرده میده
ظاهرا اولی 27 درصده و دومی 15 درصد.دوستان 30 میلیون وام پنج ساله با قسط ماهی 890 هزار تومن بدون مسدودی خوبه
یا 30 میلیون وام که 9 میلیونش مسدود میشه تا پایان اقساط و 21 میلیون میگیری و ماهی 714 هزار قسطشه؟
اولی 15 درصد
دومی 27 درصد
اون 30 میلیون سودش میشه 25.5 درصددوستان 30 میلیون وام پنج ساله با قسط ماهی 890 هزار تومن بدون مسدودی خوبه
اولی 15 درصد
دومی 27 درصد
مگه قراره تورم کم بشه که کم کنن من بعید میدونم تورم در بهترین حالت زیر 20 بیادکسانی که به افزایش سود بانکی چشم دوختن بهتره اگر پولی دارن .. سپرده 5 ساله 22 درصدی باز کنن .. چون سال دیگه هم حسرت همین 22 درصد رو خواهند خورد
بله تورم کم میشه .. و علتی هم که به بانکها دستور دادن که سپرده رو فقط یک ساله ببندن وگرنه ضررش به پای خودشون همین هست .. منتهی کسانی که الان 23-24 درصد روز شمار دارن بهتره کل پولشون رو بگذارن
قبل عید به همه میگفتم که اگر پولی دارید که میتونید بهش دست نزنید 25 درصد 5 ساله باز کنید ..
هنوز هم همین پیشنهاد رو دارم
شما اصلا توی این مملکت زندگی میکنید؟؟؟بله تورم کم میشه .. و علتی هم که به بانکها دستور دادن که سپرده رو فقط یک ساله ببندن وگرنه ضررش به پای خودشون همین هست .. منتهی کسانی که الان 23-24 درصد روز شمار دارن بهتره کل پولشون رو بگذارن
توی اون حساب ها .. بعد اخرای سال اون رو به 22 درصد 5 ساله تبدیل کنن ..
تیمی اقتصادی دولت که از پروفوسور هاشم پسران کمک گرفتن دقیقا با برنامه داره عمل میکنه فکر نکنید بی دلیل سود بانکی ها دم عید بالا رفت و بعد از اجرای هدفمندی پایین
اینکه میگن سود رو پایین آوردیم که بورس رشد کنه فقط بهانه ای بیش نیست
چون بعد از کاهش سود بانکی هر کسی که توی بانک سپرده ای داشته باشه .. نمیاد سپرده اش رو ببنده و از سودی که دیگه نمیدن بگذره و توی بورس سرمایه گذاری کنه
در ضمن رشد بورس ایران به خاطر تورم دلاری بود که موجش بعد از مدتی رسید .. نه اینکه شرکتها بزرگ شده باشن و سود ده شده باشن .. چون در اصل رشد بورس ها در دنیا ارتباط با رشد تولید و موفقیت شرکتها داره
ولی توی ایران اکثرا شرکتهایی که هیچ رشد تولیدی و کیفی نداشتن و حتی ضرر ده هم هستن .. به دلیل تورم .. رشد کردن ..
پس مطمعن باشید دولت هم به دنبال رشد از نوع تورمی در بورس نیست .. و با جمع آوری پول مردم .. سعی در کنترل رشد بیجای بورس رو داشته
قبل عید به همه میگفتم که اگر پولی دارید که میتونید بهش دست نزنید 25 درصد 5 ساله باز کنید ..
هنوز هم همین پیشنهاد رو دارم
یادمه بانک رفاه همچین طرحی داشت.یه سوال
یه زمانی که سکه 300 400 تومن بود بانک صادرات طرحی گذاشته بود که میشد پول بریزی به حساب و اگه سکه گرون شد به همون میزان بهت پول میدن . میخوام بدونم بانک به این طرح عمل کرده و اگه عمل کرده چطور تا الان ورشکست نشده
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سود این سپرده ها چقدر بودهیادمه بانک رفاه همچین طرحی داشت.
اگر هم عمل کرده باشه چرا باید ورشکست بشه؟
یعنی شما فکر می کنی اینقدر عقل تو سرشون نبوده که بدونن ممکنه طلا تغییر قیمت داشته باشه؟!
اینها وقتی به بانک مرکزی وصل هستند چطور ممکنه از گرون شدن قیمت طلا و سکه و ارز بی خبر باشن و ضرر کنن؟؟