عاشق
Registered User
- نوشتهها
- 170
- لایکها
- 126
ببینید موضوع این تاپیک بالاترین نرخ سود بانکی هست .. پیشنهاد من به اون دوستمون هم بر اساس خواسته اشون و همینطور عنوان تاپیک هستشیک آدم باید گچ تو سرش باشه که بخواد به توصیه شما عمل کنه. تو همین مدت کم چقدر نرخ سودها جابه جا شد؟ حالا شما داری میگی 5 سال این نرخ تغییر نمیکنه با این وضعیت کشور که فرداش معلوم نیست چه برسه به 5 سال دیگه. اصلا از نرخ تورم خبر داری شما؟ به قول اون دوستمون شما ظاهرا اصلا تو این مملکت زندگی نمیکنید!
اما برای بعضی ها مثل شما . سود بانکی کافی نیست .. و میگید راه های بهتری هست .. که میشه سود بالاتری داشت که البته این راه ها رو نه اعلام میکنید و نه توصیه ای دارید
اعلام مخالفت با هر طرحری راحت ترین کار هستش .. از قدیم گفتن دیکته ننوشته غلط هم نداره ..
من دارم میگم سود بانکی تغییر میکنه .. برای همین 22% فعلی هم سود خوبی هستش .. و بعد ها خیلی ها حسرت همین سود رو خواهند خورد درست مثل 25% قبل عید
برای همین میگم که از الان قرار داد 5 ساله ببندید که این سود 22 % براتون تضمین شده باشه .. اما شما هنوز نمیدونی که وقتی 5 ساله پولی رو سپرده میکنی دیگه کسی نمیتونه این
سود رو از شما بگیره حتی توی این چند سال اگر سود بانکی 2 درصد هم بشه .. باز شما سودای که باید بگیرید رو میگیرید
فقط برای سپرده های جدید .. و نرخ سودهای کوتاه مدت تغییرات ایجاد میشه
بهتره قبل از اظهار نظر یک کم دقت کنید