arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
کسی از سپرده ممتاز بانک مسکن خبر داره ؟
پس نمیخوان کم کنن درسته؟با سلام خدمت دوستان،
من الان با شعبه مركزي بانك دي تماس گرفتم و پرسيدم تكليف اين حساب ٢٢ درصد روزشمار (ماهان) كه قبلا باز شده، چي شد؟ آيا كم شده يا نه؟
پاسخ دادند كه كماكان تا مرداد به قوت خودش باقيست.
من پرسیدم و گفتن فعلا همون 20 درصد هست.بانک رفاه حساب های سپرده کوتاه مدت( 20 درصد ) که قبل از عید باز شده بوده رو تغییر داده ؟
اگر شما در کسب و کار خودتون دائما یک همچین گردش مالی داشته باشید و بخواهید حساب باز کنید امکان پذیر هست، یعنی با صحبت مدیر بانک ایشون با اداره مرکزی ابتدا تماس میگیرند و تاییده انجام کار از اونها میگیرند و سپس مثلا برای سپرده جاری شما و یا هر نوع سپرده دیگر امکان تعیین سود کمی بالاتر هست (برای مبلغ شما اینکار انجام نمی دهند).سلام دوستان
یک سوال داشتم .
اگر بخوایم مبلغی در حدود 500 الی 600 میلیون رو بزاریم توی بانک میشه روی 25 الی 30% سود رو از بانک گرفت ؟
مثلا بریم پیش رئیس بانک باهاش صحبت کنیم ؟
کسی تجربه داشته ؟
ممنون
به چه چیزهایی شما توجه می کنید!؟ رو برگه هم نوشته بدون پرفراژ اعتبار نداره حرفی از مهر و امضا نشده.دوستان امروز بانک دی بودم گفت سود سپردهای قبلی همون هست فعلا ولی جدید بخواین باز کنین 10 درصده
بعدش من پول واریز کردم قبض رو مهر و امضا نزد و فقط ماشین تایپش کرد بعد من اعتراض کردم گفت همین تایپ ماشین کافیه یه زمان مشکل ساز نشه برام؟
دوست من،همین صفحه قبل گفتم که 20درصدیا شده 10درصد!!حسابهاي 20 درصد كوثر اطلاع داريد 10 درصد شده يا نه؟ 24 درصدش كه تا شش ماه همونه ولي شنيدم قبليها رو 10 كرده؟ كسي 20 درصدي رو نگه داشته اطلاعي بده
اخه همیشه مهر امضا میزد اینبار نزد چقدر بعضی وقتا تنبلی میکننبه چه چیزهایی شما توجه می کنید!؟ رو برگه هم نوشته بدون پرفراژ اعتبار نداره حرفی از مهر و امضا نشده.