بازرسی کل کشور+بازرسی خود بانک+بانک مرکزیاتفاقا در خیلی موارد بنده شکایت کردم و به نتیجه نرسیدم و باید میرفتم به مقامات بالاتر که اونم وقت میخواد و فرصت و هزینه.... مطمئن باشید کسی که خلافی میکنه خودش خبر داره چیکار میکنه و میدونه هم توی همون شعبه یا همون شهر یا همون مقام بالاترش هواشو دارن و پشتشو دارن وگرنه اینکارو نمیکرد.
یعنی میفرمایید از دزد ها برییم پیش رئیس دزد ها شکایت کنیم.! :general506: بهترین کار اینه که اگر پولتونو نمی دهند اقدام به داد و فریاد بکنید تا مشتریان داخل بانک همه متوجه ظلمی که به شما شده ،بشوند.بالاخره در بین مشتریان حاضر در شعبه بعضی برای افتتاح حساب آمده اند که با اینکار شما و فریاد "دزد ها " و "چرا حقم رو نمی دهید" و "حقم رو خوردید" و غیره می توانید بر تصمیم آنها جهت افتتاح حساب تا ثیر بگذاریید و آنها را منصرف کنید یا بعضی دیگر از مشتریان را تشویق به در خواست موجودی و بستن حسابشان نمایید. من از ساعت 9و نیم تا 11 صبح با روش آرام و با لبخند با کارمندان و رئیس شعبه بر خورد کردم که نتیجه ای هم نداشت حتی حاضر نبودن اصل پولم را بهم بدهند ولی در ساعت 11 با چند داد و فریاد و بهم ریختن اوضاع شعبه ظرف 5 دقیقه پولم را بهم دادند و 4 ساعت بعد هم با مراجعه مجدد به شعبه دوباره با داد و فریاد و قاطعیت سود 14 روزه پولم را هم از حلقومشان بیرون کشیدم. :general601: بدترین نحوه برخورد در این مواقع چاکرم و مخلصم و لبخند است که اصلا" جواب نمیده و بدین طریق بهیچوجه به اصل پولتان هم دست نمی یابید . حق گرفتنی است نه دادنیبازرسی کل کشور+بازرسی خود بانک+بانک مرکزی
از طریق اینترنتی من تمام کارهام همینه
لطف نمایید شما مجموعه شرایطی که منجر به ورشکستگی یک نهاد مالی می شود را بیان نمایید تا اطلاعات اقتصادی ما هم تکمیل شود.متاسفانه افرادی که صحبت از ورشکستگی می کنند ذره ای اطلاعات اقتصادی ندارند.
کم و زیاد کردن حسابها برای یک مدت کوتاه تقریبا" توی اکثر بانکها داره یه رویه میشه.بیشترهم با حسابهایی که گردش خوبی دارند این بازی انجام میشه. عده ای میگن برای پولشوییه و در واقع با کم و زیاد کردن حسابها و جابجا کردن اعداد میخوان رد یه سری پولها رو از بین ببرن و عده ای هم میگن این رویه برای لاپوشانی گندکاری یکسری از فعالیتهای خود بانکه.خود من در بانک صادارات 10 میل داشتم که یک روز موجودی من شد 5 هزار تومن بعد که رفتم دیدم کسی پول رو برداشت کرده با پی گیری و رئیس شعبه و کلی بدبختی آخرش گفتند نمیدونیم کی برداشته خود حتما برداشتی گفتم نه خیر من برنداشتم آخرش یه سند و فیش دراوردن که تو خودت برداشتی منم گفتم دوربین مدار بسته سه روز پیش رو بیارید که من برداشت کردم
سر آخر وقتی دیدن من میخوام برم دادگستری برای شکایت افتادن به التماس که کارمند بانک پول نیاز داشته چند روز از حساب شما برداشته که دوباره برگردونه سر جاش ولی اینکارو نکرده براش دو سه روز صبر کنید تا برگردونه منم گفتم یا همین الان برگردونید یا شکایت تا دو ساعت بعدش واریز کردن به حسابم و همون موقع حسابم رو بستم و کل مبلغ رو از بانک صادارت کشیدم بیرون
سپرده های جدید 10%سلام در حال حاضر بانک گردشگری بالاترین سود روزشمار رو میده ؟
چه بد !سپرده های جدید 10%
مراقب باشيد در موسسات مجهول الحال سپرده گذاري نكنيد
حتماً تحقيق كنيد و از بانك مركزي استعلام بگيريد
Sent from my iPad
در اینجا می تونید بانکها و مؤسسات اعتباري مجاز رو نگاه کنید.
سایت بانک مرکزی
http://www.cbi.ir/simplelist/1541.aspx
مگر خود بانک مرکزی مرجع معتبری است که بخواهد برای نهادها ی مالی دیگر کسب اعتبار نماید. هم آکنون منفورترین بانک جهان بانک مرکزی جمهوری اسلامی است. تمام بانکها و مراکز پولی و مالی معتبر جهان از مبادله مالی با بانک مرکزی ایران خودداری می کنند. در تحریم جهانی قرار گرفته اند. بهترین محل سپرده گذاری همان موسسات مالی فاقد مجوز هستند که هم سود بیشتری به سپرده ها می دهند و هم پول در جای امن تری قرار دارد. بهیچوجه فریب مجوز بی ارزش بانک مرکزی رو نخوریید.
مراقب باشيد در موسسات مجهول الحال سپرده گذاري نكنيد
حتماً تحقيق كنيد و از بانك مركزي استعلام بگيريد
Sent from my iPad
بنده و دوستان دیگر در ایران زندگی می کنیم وقصد سرمایه گذاری در این کشور رو داریم.
بانک مرکزی هم وقتی به موسسه یا بانکی مجوز میده یعنی اون موسسه مورد تایید و در صورت که مشکلی پیش بیاد اصل سپرده مردم رو تضمین میکنه.
اگر کسی بخواد در بانک های خارجی سرمایه گذاری کنه این حرف شما برا اون صدق میکنه .