این حسابها6 ماهه بوده که اولین سریش فکرکنم 7 اسفند بوده یعنیتا 7 شهریور باید مشخصبشه!!!
بله بنده اینترنت بانک دی دارمکسی از اینترنت بانک دی استفاده کرده؟
والا نظرمن مهم نیست!!!باید دید بانک مرکزی همزمان با تموم شدن سررسید اوراق مشارکتهای 23%چه هدف کثیفی توی ذهنش هست و چه گزینه هایی روی میز داره!!!بنده که خوش بین نیستم!!!!
ولی از طرفی کوثر برای اینکه پولها از چنگش درنیاد باید این حسابها را تمدید کنه و گرنه اکثرا حسابشون را خالی میکنند!!!
برای من که 24 تا حالا درست واریز کرده. 20 درصد قدیم وقتی قانون جدید بانک مرکزی اعلام شد، تبدیل به 10 درصد کرد.این موسسه وابسته به وزارت دفاع می باشد و کارکنان وزارت دفاع حقوق خود را آنجا دریافت می کنند.کوثر که 24 درصد رو درست واریز نمیکنه . یا همون 20 درصد قدیم حساب میکنه یا شایعه درست بوده و روزهای تعطیل ها سودی نمیده :general711::general509::general304:
20 درصدهای قدیمی رو هم جلوتر از همه اجرای قانون کرد شد 10 درصد
دوست عزیز مطمئنید؟ منبع خبرتون کجاست؟ چون من 3-4 روز پیش رفتم بانک گفتند درسررسید 6 ماه که شد باید بیایید و تبدیلش کنید به سپرده یکساله 22 درصد. گفتم مثل قبل تمدید نمی شه؟ گفتند که هنوز چیزی اعلام نشده و بعیده.با سلام
بانک ملت سپرده روز شمار فراز رو برای کسانی که قبلا حساب داشتن تمدید کرده.
دوست عزیز مطمئنید؟ منبع خبرتون کجاست؟ چون من 3-4 روز پیش رفتم بانک گفتند درسررسید 6 ماه که شد باید بیایید و تبدیلش کنید به سپرده یکساله 22 درصد. گفتم مثل قبل تمدید نمی شه؟ گفتند که هنوز چیزی اعلام نشده و بعیده.
حالا که تمدید شده، چند ماه تمدید شده؟ با توجه به اینکه 10 تومن مسدود می مونه مثلا اگر 6 ماه تمدید شده باشه و ما 2 ماه دیگه به همه پولمون نیاز پیدا کنیم، در صورت خالی کردن حساب، سود 6 ماه قبل و 2 ماه بعد را چطور حساب می کنند؟ با تشکر