سپرده سرمایه گذاری ممتاز بانک مسکن اخیرا تغییر تحولاتی داشته و شرایطش عوض شده، الان چند طرح مختلف داره که به نظر من بهترین طرحش
"سپرده سرمایه گذاری ممتاز 9 ماهه ویژه (برای افراد حقیقی)" است. بایستی 16 میلیون بزاری تو حساب، بعد از سه ماه، سه برگ اوراق تسهیلات 500 هزار تومنی بهت میدن و بعد از اون ماهی یک برگ؛ در کنار اوراق تسهیلات سود علی الحساب این نوع سپرده هم هست که مقدارش 18% است.
خرید و فروش اوراق عین آب خوردنه؛ اول باید بری بورس و یک کد بورسی بگیری (از هر کارگزاری که دلت می خواد) بعد می تونی با کارگزایت هماهنگ کنی و با یک تماس تلفنی اوراقی را که بانک بهت میده را بفروشی.
موقعی که قیمت اوراق 94 تومن بود سود معادل 9 ماهه ویژه می شد 24.7%، ولی الان چون قیمت اوراق یک کم افت کرده سود معادل این اوراق شده حدود 24% که نسبت به 22% یکساله بیشتر است. در ضمن این حساب 9 ماهه است نه یکساله (این مورد از نظر بعضی ها عیبه و از نظر بعضی دیگه حسن، بستگی به شرایط داره)
فقط در صورت افت شدید قیمت اوراق میزان موثر سود این نوع سپرده از 22% یکساله کمتر میشه.