کسی اطلاع داره که هنوزم این حساب رو باز میکنند یا نه?ایران زمین 25 درصد .. برداشت هر سه ماه یکبار
و برداشت ماهیانه 23.5 درصد
کسی اطلاع داره که هنوزم این حساب رو باز میکنند یا نه?
ببخشید منظور منم همان حساب های افتتاح شده قبلی بود دیگه الان اینجوری باز نمی کنند 6 ماه پیش حساب ویژه باز کردند به اسم کلید طلایی که روزشمار 24 % برای 6 ماه بودند الان حدوداً اون 6 ماه به اتمام می رسه که کوثر گفته تمدید شده همون حساب ها هنوز 24 درصد سود روزشمار شامل می شوند.من تماس گرفتم با شعبه مرکزی استان گقتند نه فقط اگر قبلا باز کرده بودی 24 درصد میدادند ولی الان بخوای باز کنی نه . جسارتا کدوم استان ؟
کوتاه مدت 22 درصد باید آشنا داشته باشی بانک خصوصیالان میشه حساب روز شمار باز کرد که بالای 18 درصد باشه چون من سرمایم شناور هست و میاد و میره
موسسه عسکریه هم پرسیدم میگه 20 درصد منتها هم بهشون اعتماد ندارم هم شتاب نیست
کجا . تهران ؟کوتاه مدت 22 درصد باید آشنا داشته باشی بانک خصوصی
خواستی معرفی میکنم
به من گفت تمدید میشه ماه پیش.کسی اطلاع داره سپرده بهمن یا اردیبهشت بانک قوامین تمدید شده یا نه ؟
بانک شتابی باشه هزار تا شرط هم نزارن خوبهکوتاه مدت 22 درصد باید آشنا داشته باشی بانک خصوصی
خواستی معرفی میکنم
اینی که شما گفتین سپرده یکساله هست درستهمن پدرم ایران زمین باز کرده
چند ماهی میشه . 80 میلیون گذاشته سود 23 درصد و برداشت هر ماه
دیروز رفته بود بانک گفته بودن سودها افزایش یافته یعنی برداشت ماهیانه شده 23.5 و اگر سه ماه سودشو برداشت کنین 25 درصد
البته فک کنم باید آشنا هم داشته باشین چون صبحی رئیس شعبه ب من گفت 24.5 منم گفتم فلانی هستما _کمی آشناست - گفت 25 درصد
حالا دیگه نمی دونم تا چه اندازه دست خود شعبه هست
به من گفت تمدید میشه ماه پیش.
اینی که شما گفتین سپرده یکساله هست درسته
نه ماه قبل برای اتمام زمانش سوال کردم که گفت تمدید میشه .در اصل منظورتون اینه که ماه پیش تمدید شده ؟ این طوری که خیلی عالی میشه .
ما که متوجه نشدیم آخر!!!من پدرم ایران زمین باز کرده
چند ماهی میشه . 80 میلیون گذاشته سود 23 درصد و برداشت هر ماه
دیروز رفته بود بانک گفته بودن سودها افزایش یافته یعنی برداشت ماهیانه شده 23.5 و اگر سه ماه سودشو برداشت کنین 25 درصد
البته فک کنم باید آشنا هم داشته باشین چون صبحی رئیس شعبه ب من گفت 24.5 منم گفتم فلانی هستما _کمی آشناست - گفت 25 درصد
حالا دیگه نمی دونم تا چه اندازه دست خود شعبه هست