• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
دوستان بین بانک ملت و پاسارگاد کدوم دسته چک رو زودتر میدن و زیاد سخت نمیگیرن؟

ملت سخت تر از بقیه دسته چک میده چون هم خدماتش بهتره و هم شعبه هاش خیلی بیشتر از مثلا همین پاسارگاده و ضمناً ملت بخوای
حساب جاری باز کنی باید یک نفر که تو بانک چک داره ضامنت بشه این یکی از شروطش هست .

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
ملت سخت تر از بقیه دسته چک میده چون هم خدماتش بهتره و هم شعبه هاش خیلی بیشتر از مثلا همین پاسارگاده و ضمناً ملت بخوای
حساب جاری باز کنی باید یک نفر که تو بانک چک داره ضامنت بشه این یکی از شروطش هست .
خوب پاسارگاد شروطش چطوریه؟مثل ملت باید یه نفر که دسته چک داره باید ضمانت کنه؟
ملت راه دیگه ای نداره به غیر از ضمانت یه نفر که جاری داره؟
تو بانک ملت حرفی از کارت پایان خدمت زده نشده کارت پایان خدمت نمیخواد؟
یکسال کامل باید پول بمونه یا بعد از یک ماه میشه بدون جریمه حساب رو بست ؟
و آیا بدین شکل هست که سود رو مثلاً 22 درصد میده و الباقی 2 درصد رو بعد از یکسال واریز میکنه به حساب یا 24 ماهانه واریز میکنه ؟

از این شرایط اطلاعی دارید ، باتشکر
دی رو میدونم بعد از یکماه 22 درصد رو کامل بهت میده برای برداشت هم بعد یکماه هیچگونه جریمه ای نمیکنه
از قوانین که در مورد برداشت اطلاعی ندارم

Last edited:

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
خوب پاسارگاد شروطش چطوریه؟مثل ملت باید یه نفر که دسته چک داره باید ضمانت کنه؟
ملت راه دیگه ای نداره به غیر از ضمانت یه نفر که جاری داره؟
تو بانک ملت حرفی از کارت پایان خدمت زده نشده کارت پایان خدمت نمیخواد؟

دی رو میدونم بعد از یکماه 22 درصد رو کامل بهت میده برای برداشت هم بعد یکماه هیچگونه جریمه ای نمیکنه
از قوانین که در مورد برداشت اطلاعی ندارم

شما دی حساب داری ؟ همون طرح امید که 5ساله هست و بعد 1 ماه میتونی پول رو بدون ضرر برداری . اگه دارید پول رو سر وقت واریز میکنن؟

در مورد چک هم شما جواز کسب یا سند ملکی بنامت داری ؟ اینارو بگو که کامل راهنماییت کنم و نکته دیگه حتما باید ملت یا پاسارگاد باشه ؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
شما دی حساب داری ؟ همون طرح امید که 5ساله هست و بعد 1 ماه میتونی پول رو بدون ضرر برداری . اگه دارید پول رو سر وقت واریز میکنن؟

در مورد چک هم شما جواز کسب یا سند ملکی بنامت داری ؟ اینارو بگو که کامل راهنماییت کنم و نکته دیگه حتما باید ملت یا پاسارگاد باشه ؟
اره طرح امید هست
سر وقت واریز میکنن.من تاریخ افتتاح 1 هست ساعت 6تا 7 صبح برام همیشه اس میاد که واریز شده.یه ساعت هم اینطرف یا اون طرف نشده
از نظر واریز سود خیالت راحت باشه.
سند ملکی؟اره سند دارم
اره چون من فقط با ملت و پاسارگاد کار میکنم چون اینترنت بانکشون ها عالیه

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
خوب حالا که عزم باز کردن جاری جزم کردی به غیر از ملت به بانک دیگه ای تو ایران فکر نکن . در این حد بهت بگم که این بانک تو بین بانک های ایرانی بروز ترین شون هست .

حالا بریم سر نحوه کار: اول سند و کپی اش رو سایر مدارکت رو (شناسنامه کارت ملی و ...) رو حاضر کن جوری که نیاز نباشه بار دیگه مراجعه کنی بهشون .
بعد برو به یکی از شعبه ها و صاف پیش رئیس و خیلی محکم و مصمم باهاش صحبت کن و بهش هم بگو چون مثلا با اینترنت بانکشون خیلی کار میکنی و خوبه این بانک رو انتخاب کردی
ترجیحا برای استارت کار و برای اینکه سنگی جلوت نندازن 10 م پول هم پیشت باشه که به رئیس نشون بدی میخوای بریزی به حساب و بهشون هم بگو همیشه معمولا این مقدار ته حسابت هست .
تو چون سند ملکل داری بنامت بعیده سره ضامن و جواز بهت گیر بدن بعد که حساب رو باز کردی اون 10 م رو هم به سادگی با یک چک تخلیه میکنی اما این رو بدون برخورد موجه و قدرت اقناع شما خیلی در پیش برد این کار مهم هست .

من جواز و اینا نداشتم ولی سر اینکه کارم ترکیه هست و ملت هم اونجا شعبه داره و با سند ملکی تونستم اینجا جاری باز کنم . البته نه پایان خدمت خواست و نه جواز از من منتهی یه 20 میلیونی به حساب ریختم و 1 ماه گزاشتم باشه تا دهن رئیس شعبه هه رو ببیندم .

موفق باشی

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
برو بانک سامان یک حساب جاری 24 باز کن
چند تا شارژ وقبض پرداخت کن
بعد به صورت اینترنتی از داخل اینترنت بانکش تقاضای دسته چک بده
جنگلوک بازبهای بانک ملت رو هم نمیخواد:general304:

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
حساب جاری فقط از بانک قزض الحسنه مهر بگیر ! بعد 4 ماه معدل حسابت رو بهت وام 4% میدن ! واگرنه جاری با جاری فزق نداره چون اکثرا کلر میشه چک !

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
موقع باز کردن حساب جاری مدرک خاصی میخوان؟
یعنی حساب رو افتتاح کردی جاری 24 رو از اینترنت بانک درخواست میدی؟
معرف و سند نمیخوان؟

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
4 سال پیش که بازم کردم، برای عموم آزاد بود، مثل حساب معمولی،برای دست چکش هم کافی بود مبلغ 500 تومان تا چندماه توش باشه باهاش کار کن(خرید و شارژ، پرداخت قبض) نه سند و مدرکی هیچی نخواستن
الا شنیدم، از بعضیها مدرک شغلی یا معرف میخوان،البته بستگی به مسولش داره، شاید با دستورالعملهای جدید بانک مرکزی یکم سخت شده باشه، ولی بازم به مراتب راحتتر از بانکهای دیگه است

mkh58

Registered User
لایک‌ها
69
دیروز یکی از دوستان تلفنی بهم گفت موسسه ثامن که معتبر هم هست
به سپرده های بالای 100 میل سود خوب ی می دهد
این دوست من یک ساله باز کرده که بعد از یک ماه قابل برداشت است با سود 27 درصد

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
اگر کسی با این روش دسته چک گرفت من جایزه صلح نوبل رو شخصاً بهش تقدیم میکنم!
من 10 سال حساب دارم با 100 م موجودی و 100000000 تا مدرک و فیش و قبض و ... بهم ندادن حساب سامانمو بستم رفتم بدون هیچ زحمتی از ملت دست چک گرفتم!!!!!!!!! ننگ بر بانک سامان و دارو دسته کلاهبردارش

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
ننگ بر بانک سامان و دارو دسته کلاهبردارش
دوست عزیز بانک به بانک و شعبه به شعبه و قانونها به سال به سال فرق میکنه
مسول شعبه آدم هستند و دارای احساسات و خصوصیات متفاوت ( درست و غلط تصمیم میگرند) ؛نمیشه به گردن بانک انداخت
شخصا چند سال پیش بعلت مشکلات مالی به بانک قرض الحسنه مهر ایران مراجعه کردم ؛ریس شعبه اش خداش خیرش بده بعد از صحبت و گفتگو با این کنه حتی یک ریال پول نداشتم پول فتوکپی و تهیه مدارکم داد و وام فوری و چند روزه داد ؛در صورتی به چندتا بانک و موسسه دیگه هم رفتم حتی جواب سلام رو هم ندادنند یکیش شعبه بانک ملت؛دلیل نمیشه که بیام به همه کارکنان و پرسنلبانک ملت توهین کنم

بعدش همین بانک کلاهبردار از دیدشما
اولین اینترنت بانک ؛ اولین نرم افزار برای گوشی های هوشمند و اولین کد ussd در ایران آورد تقریبا میشه گفت خدمات الکترونیکی و غیر حضوری مدیون این بانک است

بعدش دلیل نمیشه چون شما چون صد میلیون پول داشتید (میلیونر بودید :general304: ) ؛توقع داشته باشید همه مثل زیر دستانتون با شما رفتار کنند و هر چی شما خواستید انجام بدهند و به فرمان شما باشند( خوب انسان یکم متواضع باشه و نه با غرور متکبر و خودخواه)

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بعدش دلیل نمیشه چون شما چون صد میلیون پول داشتید (میلیونر بودید :general304: ) ؛توقع داشته باشید همه مثل زیر دستانتون با شما رفتار کنند و هر چی شما خواستید انجام بدهند و به فرمان شما باشند( خوب انسان یکم متواضع باشه و نه با غرور متکبر و خودخواه)
همه شعبه هاش همینن و من یه شعبه نرفتم 2 تا حساب داشتم هر دو شعبه رفتم نگفتم 100 م که شما بیای بگی من مغرور بودم مثل زیر دستام باهاشون رفتار کردم و متلک بار ما کنی! گفتم تا با خوندن ادامه مطلب ببینی همه شرایط رو داشتم و بانک فقط دنبال بهانه میگرده اگه نمیده از اول بگه اصلاً نمیدم اما چه کنم از کاربران کج فهم کج اندیش این فروم...بهتره وقتی هیچی از قضیه اتفاق افتاده من نمیدونی هیچ اظهار نظریم نکنی! چون زیاد حوصله و وقت توضیح کل کل با اینطور متن های بی فایده و جواب دادن به این پستارو ندارم فقط جهت آشنایی بقیه دوستان با اصل قضیه پست قبل رو نقل قول میکنم شمام از اولین بانک پیشروت لذت ببر(n تا مورد برات نام میبرم که کارای بانک سامان کلاهبرداری محضه یکیش سود 18 درصد و نگه داشتن سپرده های مردم توی سود 10% در قدیم بوده و .....) شمام جزو اوندسته افرادی هستی رفتی توی بانک جلوت خم و راست شدن ذوق کردی رفتی حساب باز کردی حالا اومدی اینجا میگی اینترنتی درخواست بدین 2 تا فیش پرداخت کنید دست چک بگیرید! یه کم از پای اینترنت بانکت در بیای بری شعبه درخواست بدی در عمل میبینی قضیه با این داستان بافیا فرق داره!!!
در حالی حتی نمیدونی بانک ملت 100 برابر اون خدمات رو میده فقط شادی شما اینه اولین بانکداری اینترنت سامانه! تازه بانک ملتم میگی جنگولک بازی در میاره! خوب وقتی درک و فهم یه فرد اینطوری تعریف میشه از یه بانک بدون منطق و احساساتی انتظاریم نمیره ازش!
پست شده چند ماه پیش!
منم مورد شمارو طور دیگه تجربه کردم، مبلغ قابل توجهی در بانک سامان سپرده کرده بودم با سود کم 18%
حساب من 10 ساله بوده با گردش خوب
پس از درخواست دسته چک و ارائه روزنامه رسمی شرکت که عضو هیئت مدیره بودمو قبض آب و برق و تلفن و ارسال نامه از طرف بانک به آدرس سکونت و سند خونه دوندگی های بسیار و رفع همه بهانه های غیر منطقی بانک و صرف زمان یکماه و امضای چندین فرم و تعهد و ورق بازی های بانک در آخر بانک یه فرم داد که میبایست شخص ثالثی منو توی یه بانک دولتی دیگه تضمین بکنه!!!!!!!!!!!!! که وقتی برای این کار به چندین بانک دولتی که پدرم در اونا حساب داشت مراجعه کردیم اونا شاخ درآوردند و گفتند بانک سامان خیلی دوست داره ما این فرم رو گواهی امضا کنیم اما ما به هیچ عنوان اینکاررو برای کسی نمیکنیم و وقتی من این قضیه رو به متصدی و مدیر بانک سامان گفتم گفتند متاسفانه امکانش نیست!! منم گفتم خیلی راحت لطفاً فرم هارو پس بدین و جلوی چشمش پاره کردم و یه فرم ساتنا گرفتم و تا ريال آخر ریختم حساب ویژه ملت با سود روزشمار 22 درصد و یه دسته چک هم یه هفته ای بدون درخواست هیچکدام تاکید میکنم هیچکدام از مدارک بانک سامان دریافت کردم و سود حساب بسته شده قبلی هم واریز شد.

شرط میبندم تا حالا چک رو از نزدیک ندیدی! دیدی؟

Last edited:

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
اما چه کنم از کاربران کج فهم کج اندیش این فروم...
و امثالهم
دوست عزیز هرچند به شما توهین نکردم
تعجب میکنم ؛چون چند تا از دوستانم که تو ساندویچی کار میکنند بعنوان کارگر ساده (حتمالا از دید شما نباید چیزی به حساب بیاد)؛ خیلی راحت همین دسته چک( باز از دید شما تا حالا بنده از نزدیک ندیدم) اونهم 20 برگی برای بار اول گرفتن و به شما با اون شرکت و عظمت ندادند
هر کسی دوست داره و از هر بانکی لذت میبره استفاده کنه
همین طور که به قول خودتون یک برگه دادن تا سریعا پولتون از بانک سامان انتقال بدید و با احترام گفتن خوش آمدید

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
احترام گفتن خوش آمدید

اتفاقاً خیلیم ناراحت شدند و شکه شدند :D من بهشون گفتم خوش آمدین خدافظ bye by satna:cool: ش و جالبتر اینکه بانک ملت قبل از سر رسید حساب روزشمار ویژه تلفنی 3 بار تماس گرفت برای مراجعه و تبدیل 22% روزشمار ویژه (مشتری داری به این میگن) به بلند مدت خدا خیرشون بده سامان و که باعث شدند من از ضرر بیشتر رهایی یافته و سریعتر کوچ کنم و بیچاره افراد جو گیر ذوق زده امثالهم!

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
اگر کسی با این روش دسته چک گرفت من جایزه صلح نوبل رو شخصاً بهش تقدیم میکنم!
من 10 سال حساب دارم با 100 م موجودی و 100000000 تا مدرک و فیش و قبض و ... بهم ندادن حساب سامانمو بستم رفتم بدون هیچ زحمتی از ملت دست چک گرفتم!!!!!!!!! ننگ بر بانک سامان و دارو دسته کلاهبردارش

کاملاً تایید میشه !

مضخرف ترین بانک روی کره زمین : بانک سامان .
من بشخصه تا حالا شعبه ای از این بانک ندیدم از بس که کمه شعبه هاش حالا بهترین هم باشه که نیست اما
شعبه اش کم باشه بدرد لای جرز میخوره !

Last edited:

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
تایید میشه مخزرف ترین بانک ( حتی بیمشم این طوریه) به کارکنای باکلاسش نگاه نکن دوقرون نمی ارزن سامان فقط خدمات اینترنتی خوبی داشت که الانم بانکای دیگه ای دارن تو عمرت شنیدی یه نفر راجع به خدمات مالی سامان حرف بزنه یه دونه وام درست حسابی نداره همش مشارکتی با افراد خاصه پس ذوق زده نشین

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
جهت اطلاع دوستان
در عصر خدمات الکترونیکی داشتن شعبه زیاد، دیگه افتخار نیست
-----------
حداقل دو بانک درجهان هستند ، فقط دفتر مرکزی دارند،بقیه خدماتشون از ثبت و ایجاد حساب گرفته تا نقد کردن چک با موبایل بانک و اینترنت بانک انجام میدن

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
بعدش هم باید با توجه به نیاز خودتون ،بانکتون انتخاب کنید
یکی دنبال سود،هر روز تا یک عددی اعلام میشه از این بانک به اون بانک میره
یکی دنبال وام، یکی دنبال خدمات الکترونیکی و غیر حضوری و .....
خلاصه از هر کدوم لذت میبرید ، با همون کار کنید

Mina.f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بانک سامان کارمنداش اصلا خوش برخورد نیستن.جواب سر بالا میدن.فقط دستگاه POS خوبی دارن.(پدر من از همینش راضیه)

بالا