واقعا ملت کارمزد چک بین بانکی صفر بوده؟؟؟بانک تجارت و صادرات توی زمینه کارمزد خیلی کثیفه
امروز برای اولین بار یه کار مثبت از بانک ملت دیدم : )) ، اکثر بانک ها واسه چک بین بانکی یه چیز حدود 3000 ت کارمزد میگیرن اما بانک ملت 1 ریال هم امروز نگرفت ، بانکی که از هر چی ماسته کره میگیره :دی
آقا موسسه ثامن قابل اطمینان هست برای سپرده گذاری ؟
با سلام
دوستان بنده حساب 24 درصد کلید طلایی کوثر دارم که حدود 10 روز دیگه 6 ماهش تموم میشه این حساب تمدید شوده یا نه؟
من هم اعتبارش رو از روی تجربه و سابقه تایید می کنم ولی محض اطلاع عرض می کنم این موسسه از نظر بانک مرکزی معتبر نیستبله دوست عزیز قابل اعتماده. خیلی وقته که داره فعالیت میکنه و فکر میکنم در بین موسسات جز قدیمی ترین ها باشه و شعب زیادی هم داره. من چند ساله توش حساب دارم و در کل راضی ام. اواخر ماه هم ( اگه هنوز سپرده های یکساله ی 25 درصدیش سره جاش باشه ) یه مبلع کوچیکی رو میخوام اضافه کنم اونجا.
از من که پولی نگرفت .. تعجب کردم.. تازه سامان با اون همه کلاسش که واسه کارت و این چیزا پول نگرفت ازم ، چک بین بانکی رو 3ت میگیره..
فکر کنم حدودا فروردین حسابتو باز کردیبا سلام
دوستان بنده حساب 24 درصد کلید طلایی کوثر دارم که حدود 10 روز دیگه 6 ماهش تموم میشه این حساب تمدید شوده یا نه؟
ممنون.بله فروردین ماه باز کردم خودم هم شنیدم تمدید شوده اما مطمعن نیستم.فکر کنم حدودا فروردین حسابتو باز کردی
من دیروز از کوثر پرسیدم گفت حساب هایی که تو اون دوره باز شده سودشون تغییر نمیکنه و بالا میمونه پس وقتی اینو گفت یعنی میتونی تمدید کنی...
ولی بقیه حساب ها حتی اونایی که قدیمی تر سپرده باز کردند سودشون میشه 10%
یه اسمی تو مایه های همین طلایی داشت ... گفت دیگه باز نمی کنیم
یعنی ممکنه بپره پولمون تو این موسسه ؟من هم اعتبارش رو از روی تجربه و سابقه تایید می کنم ولی محض اطلاع عرض می کنم این موسسه از نظر بانک مرکزی معتبر نیست
من باید هفته دیگه یه سر بزنم ، اگه تو وقت نمیکنی برات بپرسم؟ نوع حسابتو یا اینجا بنویس یا پخ اگه دوست نداری
و اینکه میخوای بزاری 6 ماه دیگه بمونه آره ؟