• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
اين سپرده ثامن يكساله كه ميگيد همونه كه 5 ساله باز ميكنه ولي بعد از يكسال قابل برداشت هست؟ قبلا يه چنين حسابي داشت

نه دیگه ازاون 5 ساله ها باز نمیکنند. چند وقت پیش از اون سپرده ها که شما میگید باز میکردند که 5 ساله و 25 درصدی بود ولی بعد از 1 سال بدون جریمه میشد برداشت. اگر هم بر ندارید که تا 5 سال همون سود 25 درصد رو تعهد دارند بدند حتی اگه سودهای جدیدشون به 17 درصد برسه.
اما این جدید ها 1 سالست و بعد از یکسال باید ببینیم سوده جدید اعلامیشون چیه ( کمتر شده یا بیشتر شده ) و با توجه به سوده جدید تمدید کنیم.

مخلص دوستان.

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
در مورد اضافه کردن مبلغ نپرسیدم ولی با توجه به اینکه سپرده ی کوتاه مدت نیست و بهتون برگه ی سپرده ی یکساله میده قطعا نمیتونید بهش اضافه کنید ولی خوب تا وقتی طرح سره جاشه با توجه به اینکه حداقل موجودی نداره هر وقت پول دستتون بیاد میتونید برید یه سپرده ی جدید یکساله باز کنید. مثلا الان یه 5 تومنی باز میکنید ماه بعد 2 تومن دستتون میاد میرید یه 2 تومنی جدید باز میکنید . ولی رو برگه ی سپرده ی قبلی نمیشه اضافه کرد.

در مورد وام هم حدودا میدونم که خیلی از جاها 70 تا 90 درصد مبلغ سپرده خودتون رو بهتون وام میدند که سودش قطعا بیشتر از سودیه که بانک به شما پرداخت میکنه. یک بار خیلی وقت پیش از کوثر پرسیدم اگه درست یادم مونده باشه گفت 3 درصد بیشتر. حالا مسئله اینجاست که چرا باید پولتون رو بدید به بانک مثلا 22 یا 25 درصد بعد پول خودتون رو از بانک وام بگیرید مثلا 28 درصد؟ خیلی ها میگند بجاش ضامن و .. نمیخواد و سریع وام میدند و .. ولی خوب معلومه که ضامن نمیخواند چون پول خودتون رو دارند به خودتون میدند.!! اگه قسط ندید اون ها هم پولی که سپره کردید نمیدند.! در واقع این وسط شما پول خودتون دست خودتونه و دارید 3 درصد هم به بانک میدید.!!! فقط در شرایط خاص این وام ها کاربرد داره. مثلا افرادی که نمیتونند پس انداز کنند و ولخرجی های بی مورد میکنند میتونند از این طریق با یک ضرر 3 درصدی مجبور به پرداخت اقساط و پس انداز بشوند. یا مثلا شرایط خاص دیگه که شاید توضیحش از حوصله ی جمع خارج باشه.

مخلصم.
در مورد وام منظور من هم این بود بدونم نرخ تسهیلاتش چقدر از سودش بیشتر هست
مثلا بانک سینا 5% هست یعنی اگه سپرده 22% سود بده وامش 27% میشه، حالا اگه ثامن هم همون 5% باشه که هیچ میرم سینا که بانکه ولی اگه کمتر باشه برای گرفتن وام ارزش فکر کردن داره ( برای من البته)
در مورد اینکه قسمت آخر نوشته تون ، برای کسی که می خواد وام بگیره بذاره تو بانک که ازش سود بگیره قطعا کار عاقلانه ای نیست ولی برای کسی مثل من که می تونه از مبلغ وام ماهی 10% کم و بیش دربیاره چندان کار بدی نیست
فرضا 10 میلیون می گیرم ماهی 1 تومن ( بالا پایین) از بغلش می کشم بیرون حدود 300 هزار بابت قسط میدم بقیه ش میمونه تو جیبم اصل سرمایه خودم هم که تو بانکه
در واقع دارم با پول بانک کاسبی می کنم :general105:

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
مثلا بانک سینا 5% هست یعنی اگه سپرده 22% سود بده وامش 27% میشه، حالا اگه ثامن هم همون 5% باشه که هیچ میرم سینا که بانکه ولی اگه کمتر باشه برای گرفتن وام ارزش فکر کردن داره ( برای من البته)
در مورد اینکه قسمت آخر نوشته تون ، برای کسی که می خواد وام بگیره بذاره تو بانک که ازش سود بگیره قطعا کار عاقلانه ای نیست ولی برای کسی مثل من که می تونه از مبلغ وام ماهی 10% کم و بیش دربیاره چندان کار بدی نیست
فرضا 10 میلیون می گیرم ماهی 1 تومن ( بالا پایین) از بغلش می کشم بیرون حدود 300 هزار بابت قسط میدم بقیه ش میمونه تو جیبم اصل سرمایه خودم هم که تو بانکه

پول بانک چیه :general210: پول خودته . 3 درصد هم این وسط بانک میگیره .

خب همون اول با پول خودت کار کن . چه کاریه بزاری بانک وام بگیری

اگه به پول سپرده نیازی داری با جریمه ببند

این اسمش وام نیست . فقط در صورتی خوبه که مثلا بعد از 6 ماه به پولت نیاز پیدا کنی . نه اینکه از همون اول به قصد گرفتن 90 درصد پول بری سپرده گذاری کنی :general208::general210:

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
پول بانک چیه :general210: پول خودته . 3 درصد هم این وسط بانک میگیره .

خب همون اول با پول خودت کار کن . چه کاریه بزاری بانک وام بگیری

اگه به پول سپرده نیازی داری با جریمه ببند

این اسمش وام نیست . فقط در صورتی خوبه که مثلا بعد از 6 ماه به پولت نیاز پیدا کنی . نه اینکه از همون اول به قصد گرفتن 90 درصد پول بری سپرده گذاری کنی :general208::general210:
البته نظرات متفاوته و هر کسی هم از منظری به قضیه نگاه می کنه یکی می خواد با پول خودش کار کنه یکی هم مثل من ترجیح میده اگه امکانش باشه اصل سرمایه خودش محفوظ باشه و با منابع دیگر (بانک) کار کنه ولو مقداری سودش کمتر بشه
ولی فکر کنم نوشته من رو خوب نخوندی یا من نتونستم منظورم رو درست برسونم با مثالی که در پست قبل زدم در هر حال گیرنده ای که توان سودآوری از وام دریافتی رو داره برنده است حتی اگر مبلغی از سودش رو بابت قسط پرداخت کنه

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109

البته نظرات متفاوته و هر کسی هم از منظری به قضیه نگاه می کنه یکی می خواد با پول خودش کار کنه یکی هم مثل من ترجیح میده اگه امکانش باشه اصل سرمایه خودش محفوظ باشه و با منابع دیگر (بانک) کار کنه ولو مقداری سودش کمتر بشه
ولی فکر کنم نوشته من رو خوب نخوندی یا من نتونستم منظورم رو درست برسونم با مثالی که در پست قبل زدم در هر حال گیرنده ای که توان سودآوری از وام دریافتی رو داره برنده است حتی اگر مبلغی از سودش رو بابت قسط پرداخت کنه

همونطور که آرش جان گفتند این نوع وام ( که رو سپرده ی خودتون میگیرید ) فقط در جاهای خاصی کاربرد داره. مثلا 11 ماه از سپرده تون گذشته و ناگهان پول لازم میشید، به جای اینکه برید سپرده رو ببنید و 11 ماه جریمه بخوره بهتون ( مثلا جریمه ی 6 درصدی ) این وام رو روی سپردتون میگیرید و کارتون راه میفته و مثلا 3 درصد اضافه پرداخت میگنید و می ارزه .

در مورد وام ها اگه شما پول نداشته باشید و بتونید وام بگیرید و بزنید به کار که به احتمال زیاد میتونید بیش از سود وام سود کنید و ضمن پرداخت اقساط براتون اضافه هم بمونه کاملا درسته و بحثی توش نیست. ولی اینجا بحث سره اینه که مثلا شما 10 میلیون دارید و میتونید بزنید به کار ( نیازی به وام ندارید ) حالا میزاریدش بانک و بعد از بانک 9 میلیونش رو وام میگیرید.! خوب این وسط شمادارید 3 درصد مابه التفاوت سود رو میدید به نفع بانک ضمن اینکه 10 درصد پولتون هم گرویی میمونه دست بانک .شما از همون اول با 10میلیون خودتون کار کنید. یا اگه 9 میلیون لازم دارید با 9 کار کنید و 1 بزارید بانک.
در مورد اینکه اصل پولتون تو باتکه و جاش امنه اشتباه میکنید دوست من. درسته در ظاهر 10 میلیون دست نخورده تو بانک دارید ولی از اینور هم 9 میلیون بدهی به همون بانک دارید.
اگه فکر میکنید ریسک کاری که میخواد با اون 10 تومن بکنید صفره که چرا خوده سرمایتون رو به کار نمیزنید؟ ( بدون ضرر 3 درصدی به بانک ) اگرم فکر میکنید کارش ریسکه و ممکنه سرمایتون بپره و میخواید با این روش ( وام گرفتن روی سپرده ی خودتون ) اصل سرمایتون در بانک حفظ شده باشه که اگه پولی گه از بانک وام گرفتید هم بزنید به ریسک و از دست بدید و نتونید به بانک پس بدید، بانک 90 درصد از سپردتون رو که بهتون وام داده بوده بر میداره + 3 درصد اضافه سودی که توافق کردید بدید + احتمالا دیرکرد اقساط رو هم ازتون پس میگیره و باز هم پولتون رو از دست میدید.! در واقع بانک 90 درصد مبلغ سپرده رو بهتون وام میده و 10 درصدشو گرویی نگه داشته که اگه شما وام رو پس ندادید اضافه سودشم پیش خودش باشه و بدون دردسر ازتون بگیره.

ولی با همه ی این صحبت ها اگه شما ترجیه میدید بدهکار باشید و این به شما انگیزه ی مضاعفی میده که با پولتون کار کنید ( در غیر این صورت تنبلی میکنید ) بحث جداگانه ایه و میتونید این روش رو پیش بگیرید. خیلی از افراد تا وقتی مجبور نباشند پس انداز نمیکنند و با این روش شما مجبور میشید قسط هارو بدید و ضمن حفظ اصل پول سود جداگانه های هم بکنید ولی در واقع این ناشی از انگیزه و زحمت بیشتر شما بوده نه اینکه تونسته باشید از پول بانک اسفاده کنید . وام روی سپرده بخشی از پول خود شماست که به شما داده مبشه.

مخلصم.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
سپرده های یکساله 25% و بالاتر یکساله جایی هست که بشه ازش برداشت کرد؟قوامین ثامن یا هرکجا شرایطش چجوریه؟قابلیت واریز یا برداشت بدون تغییر سود داره؟

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
در واقع دارم با پول بانک کاسبی می کنم
:general105:
دقیقا کاربرد این وام همونیه که شما فرمودید و بنده بولد کردم
در مورد نرخ سود وام ها:
ثامن تا جایی که یادم هست نرخ وامش 7 درصد بیشتر از تسهیلات است :general410:
یعنی مثلا شما سپرده 25 درصدی دارید وامتون که 90-70 درصد مبلغ سپردتونه با نرخ 32 درصد حساب میشه!!!!
موسسه عسکریه فکر کنم اختلاف وام و سپرده اش 4 درصده که قطعا به صرفه تر از ثامنه!

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
به جای وام و تسهیلات روی سپرده(تسهیلات مدنی) بهتر کارت اعتباری خرید بگیرید

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
دقیقا کاربرد این وام همونیه که شما فرمودید و بنده بولد کردم
در مورد نرخ سود وام ها:
ثامن تا جایی که یادم هست نرخ وامش 7 درصد بیشتر از تسهیلات است :general410:
یعنی مثلا شما سپرده 25 درصدی دارید وامتون که 90-70 درصد مبلغ سپردتونه با نرخ 32 درصد حساب میشه!!!!
موسسه عسکریه فکر کنم اختلاف وام و سپرده اش 4 درصده که قطعا به صرفه تر از ثامنه!

ممنون از اطلاع رسانی تون
در این صورت صرف نمی کنه وقتی جاهای دیگه دارن با نرخ 4 یا 5 درصد وام میدن

Mr.mohandes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
بانک مهر هم زیاد جالب نیست من که نپسندیدم
کوثر یدونه از دوستان داره خیلی راضیه حق برداشت و پرداخت تو بلند مدت رو هم داری

Mr.mohandes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
بانک مهر هم زیاد جالب نیست من که نپسندیدم
کوثر یدونه از دوستان داره خیلی راضیه حق برداشت و پرداخت تو بلند مدت رو هم داری

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
کسی از حسابهای ۲۷٪ بانک قوامین اطلاعات داره ؟
از نظر اعتبار تو چه سطحی هست ؟

بالا