به دلیل گستردگی شعبش و سابقه اش به نظرم احتمال به مشکل خوردن 1 هزار درصد هست.یعنی ممکنه بپره پولمون تو این موسسه ؟
من الان 45 توي كوثر دارم حساب كليد طلاييفکر کنم حدودا فروردین حسابتو باز کردی
من دیروز از کوثر پرسیدم گفت حساب هایی که تو اون دوره باز شده سودشون تغییر نمیکنه و بالا میمونه پس وقتی اینو گفت یعنی میتونی تمدید کنی...
ولی بقیه حساب ها حتی اونایی که قدیمی تر سپرده باز کردند سودشون میشه 10%
یه اسمی تو مایه های همین طلایی داشت ... گفت دیگه باز نمی کنیم
خوب این سواله man_utd بود که تمدید میشه یا نه که شما جواب دادی ، البته من چون قول دادم بهش بازم میپرسممن الان 45 توي كوثر دارم حساب كليد طلايي
سود 24 درصد
تا 6 ماه ديگه تمديد شد.
این سپرده ویژه یکساله 25 درصدی یعنی هیچ محدودیتی نداره و کارمزد و غیره هم میگیرند یا خیر راستی اگه قبل از یکسال بخوایم برداریم چی میشه کسی میدونه شرایط دقیقش روقرار بود وقتی به ثامن مراجعه کردم خبرشو بدم.
امروز صبح اونجا بودم هنوز سپرده های ویژه ی یکساله ی 25 درصدی بدون محدودیت حداقل موجودی باز میکردند. که البته خودم هم یه مبلغ کوچیکی گذاشتم.
راستی ثامن به افرادی که از قبل سپرده داشتند هم برای سپرده ی کوتاه مدت سوده بیشتر از 10 درصد ( فک کنم 18 درصد ) میپردازه و برای افراد جدید همون 10 درصد . اینکه به قدیمی ها سوده کوتاه مدت بیشتر تعلق میگیره رو مطمئنم ولی رو عدد 18 درصد مطمئن نیستم چون قبلا این رو تلفنی پرسیده بودم و عدد دقیقش رو فراموش کرده بودم و امروز هم یادم رفت دوباره بپرسم.
مخلص دوستان.
این سپرده ویژه یکساله 25 درصدی یعنی هیچ محدودیتی نداره و کارمزد و غیره هم میگیرند یا خیر راستی اگه قبل از یکسال بخوایم برداریم چی میشه کسی میدونه شرایط دقیقش رو
اون 5 تومن حتما به خاطر رمزیاب همراهUSSDهست که ما هم از خود اینترنت بانکش فعال کردیمد.ز.د.ترین بانک بانک ملته برای انتقال وجه بین بانکی 25 تومن میگره برای چک بانکی نگیره یادم میاد برای ده میلیون 5 یا 10 تومن گرفته بود
جدیدا هم برای فعال کردن حساب اینترنتی 5 تومن تیغ زدن از ما اونم بزور یا میدی یا کلا فاتحه حساب اینترنتی رو باید بخونی
sms رایگان هم نداره سود روزشمارش هم که پایینه!!
سیستم موبایلیش هم با sms کار میکنه که اصلا بصرفه نیست!
فعلا همون بانک ؛ مثلا از حساب سپرده بلند مدت ( فرقی نمیکنه تو کدوم شعبه اون بانک باشه)من شنیدم که مثلایه نفر تو بانک ملی یا.........جساب داره و وام گرفته قسطشو نده از هر بانکی دیگه ای که حساب داره از رو اون کم میشه درسته؟
همچین چیزی هنوز اعلام نشده بعدشم اینطوری که نمیشه اصلا بانک معنی نداره|هر بانکی که خبواد به حساب مردم تو بانکای دیگه سرک بکشه|
یعنی من که بانک ملی وام گرفتم اگه تو حساب ملت پول باشه قسط رو از اون بر میدارن؟فعلا همون بانک ؛ مثلا از حساب سپرده بلند مدت ( فرقی نمیکنه تو کدوم شعبه اون بانک باشه)
==================
یک راه استعلام بانکها اینجاست( برای وام دادن به افراد)
اعتبار ایرانیان
مرحله بعدی طرحشون است( از هر حسابی در هر شعبه بانکی)یعنی من که بانک ملی وام گرفتم اگه تو حساب ملت پول باشه قسط رو از اون بر میدارن؟
جناب amin_anzio نپرسیدید این حساب ویژه ثامن رو در طول سال هم میشه به موجودیش اضافه کرد یا از این سپرده هاست که فقط به مبلغ افتتاح حساب سود تعلق میگیره؟
( منظور اضافه کردنی هست که سود بهش تعلق بگیره )
دوم اینکه این وام 90% که روی این سپرده میده نمی دونید سودش چند درصد هست؟