من ۱۱سودم واریز میشه
ماهه پیش نرفتم بردارم گفتم بزارم ببینم ماه بعد چطوره
خبر میدم
عجب.برا من 25 سودم واریز شد و سودهارو کم کردن. همون تاریخ 10 شهریور دیگه سودها کم شده. منم حساب رو خالی کردم دیگه
امروز زنگ زدم ثامن گفت سپرده ی 25 درصدی دیگه باز نمیکنند ولی بجاش یک سپرده ی 22 درصدی یکساله باز میکنند که بعد از یک ماه بدون جریمه قابل برداشته .
به عسگریه هم زنگ زدم همچنان 25 درصد یکساله باز میکردند .
مخلص دوستان.
اونایی که سپرده اردیبهشت داشتند تمدید نمی کنند ؟در مورد قوامين از داخل شعبه پرسيدم زير 100 ميليون 24 درصد بالاي 100 ميليون 27 درصد يك ساله.
بانک دی از 6 شهریور سود همه حسابهای کوتاه مدتش را کرده 10 درصد. هم از شعبه پرسیدم و هم خودم حساب کردم از 6 شهریور 10 درصد حساب شده.دوستان بانک دی رو تست کنید ببینید که چطوریه سود هموه یا نه چون من ماه قبل پولم تا 15 بود بعدش ورداشتم امروز سودش رو گرفتم دیدم یه جورایی 10 درصد نشده
دوستا تست کنن اگه نشده کارت رو بندازم دور
D:
درسته منم شنيدمعجب.
پس باید دنباله یه بانک یا موسسه عضو شتاب دیگه بگردم
کوتاه مدت که دیگه همه جا ۱۰درصده
دوست عزیزمون @789456123 یادمه میگفتن دی ۱ساله باز میکنه ۲۲درصد بعد از ۱ماه بدون جریمه میتونی برداشت کنی و سودشم هرماه به حساب کوتاه مدت واریز میشه
به نظر شما چطوره؟
دوستان یه سوال حیاتی دارم هرکی پستمو میخونه حتما جواب بده
من حساب 5+5 (55درصد 2ساله) بانک ملی باز کردم که 38میلیون ریختم
که قرار شد در زمان سر رسید مبلغ 21 ملیون سود روش بیاد و جمعا بعد 2سال 59ملیون بهم پرداخت کنن
حالا من بعد از 6ماه از افتتاح حساب پشیمون شدم و میخوام پولمو برداشت کنم
میخواستم بدونم دقیقا چقدر جریمه میشم و کلا چقدر بهم پرداخت میکنن
ممنون میشم کمکم کنید خیلی واسم مهمه این قضیه فردام وقت نمیکنم برم بانک!!![]()
نمیدونمدرسته منم شنيدم
حالا اگه بخوان جريمه هم كنن مگه چقدره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
عجب.
پس باید دنباله یه بانک یا موسسه عضو شتاب دیگه بگردم
کوتاه مدت که دیگه همه جا ۱۰درصده
دوست عزیزمون @789456123 یادمه میگفتن دی ۱ساله باز میکنه ۲۲درصد بعد از ۱ماه بدون جریمه میتونی برداشت کنی و سودشم هرماه به حساب کوتاه مدت واریز میشه
به نظر شما چطوره؟
يه مطلبي ازخودسايت بانك دي پيداكردم دوستان نظرتون چيه؟منظورشون چيه؟نمیدونم
دوستان کمک کنید
اینجوری که این گفته فقط نیم درصد جریمه میخوره که به نظر من خوبهيه مطلبي ازخودسايت بانك دي پيداكردم دوستان نظرتون چيه؟منظورشون چيه؟
8-درصورت برداشت فقره ای یا فسخ انواع سپرده های سرمایه گذاری بلند مدت پس از یک ماه و قبل از سر رسید، سود متعلقه به مبلغ برداشت شده معادل نیم درصد کمتر از سپرده نظیر(از حیث مدت) محاسبه خواهد گردید و تفاوت سود علی الحساب پرداختی تا آن مقطع به نسبت مبلغ برداشت شده از مشتری مسترد خواهد شد.
Sent from my iPhone using Tapatalk