Kara Dayi
Registered User
دوستان برای 30 میلیون مدت 6 ماه کدوم بانک سود بیشتری میده؟
ایا طرحی چیزی هست؟
ایا طرحی چیزی هست؟
بانک ایران زمین برای مبالغ بالای 30 تومن سود بیشتری میداد ( درصد رو نمیدونم )دوستان برای 30 میلیون مدت 6 ماه کدوم بانک سود بیشتری میده؟
ایا طرحی چیزی هست؟
نه فکر نکنم اینجوری محاسبه کنند !!!!!الان اینهایی که گفتین ببینین درست متوجه شدین
متن قرارداد نوشته نیم درصد از حساب نظیر از نظر مدت
یعنی بانک حساب 3 ماهه داشته باشه بعد از سه ماه تا قبل از شش ماه سود سه ماه ماندگاری منهای نیم درصد
اینجوری نیست که بعد از یک ماه باهات مثل سرمایه گذار بالای یک سال باهات رفتار کنن
متن قراداد اینو میگه
اونی که دهنی و لفظی میگن مهم نیست!
مثال
سود روزشمار 10 درصد
سود سه ماه 12 درصد
سود بالای شش ماه 15 درصد
سود نه ماهه 18 درصد
سود سالانه 22 درصد
قبل از ماه اول!0درصد یا دلشون به حالتون بسوزه 9.5 درصد!
بعد از یک ماه کامل تا قبل از سه ماه 9.5 درصد
بعد از سه ماه کامل و قبل از 6 ماه 11.5 درصد
بعد از 6 ماه کامل و قبل از 9 ماه 14.5 درصد
بعد از 9 ماه کامل(؟)!قبل از یک سال 17.5 درصد
بعد از یک سال اگر قرارداد 5 ساله باشه 21.5 درصد!
تازه به نظر خودم اینجوری نیست که واقعا نیم درصد کم کنن!سود روزشمار به ترتیب ماه های قبل هم از تون میگیرین!
و مقدار کمی بیش از نیم درصد جریمه میشین!
این توسعه تعاون که گفتین. عضوه شتابه؟دوستان الان برای 30 میلیون یکساله کدوم بانک بیشترین درصد رو میده ?
بانک توسعه تعاون که 25 درصد میده .
جایی بیشتر هست ?
Sent from my HTC One max using Tapatalk
بله...این توسعه تعاون که گفتین. عضوه شتابه؟
نور و آرمان هم فعلا 22 درصد میدهند. احتمالا برای دریافت مجوز است.موسسه نور شنیده بودم حتی تا 30 و 32 درصد در رقم های بالا سود میدن، هنوز میدن؟
موسسه آرمان چی؟
مورد تایید بانک مرکزی هستند؟
یعنی شما میگی جریمم نمیکنن واسه زودتر برداشتن پولم؟؟چون شش ماه ازش گذشته , سود این شش ماه رو حساب میکنن رو کل پولت پس میدن . برای این شش ماه 11/52 درصد بهت میدن .
شما حتما یه سری به شعبه هم بزنید .
در ضمن فردا هم فیتیله هست![]()
بله جریمه میشی . همه بانک ها اینطوریه .یعنی شما میگی جریمم نمیکنن واسه زودتر برداشتن پولم؟؟
آخه قبلا صادرات حساب بلند مدت داشتم بعد 6ماهش سود 6ماهو دادن ولی 800هزارم واسه زودتر برداشتن پولم ازم گرفتن!!
من باید برای فعال کردن اینها همون شعبه ای برم که توش حساب دارم یا هر شعبه ای میشه?امروز رفتم برای واریز یک مبلغ به بانک ملت
یک خانم (شنگولی و پنگولی) با لباس فرم بانک ملت دم در کنار دستگاه نوبت دهی گذاشته بودند؛ هر کی می خواست شماره بگیره بهش میگفت آیا حساب بانک ملت دارید؛ اگه طرف میگفت آره؛میگفت بیان براتون اینترنت بانک و موبایل بانک و کد ussd و رمز یکبار مصرف otp فعال کنم
بانک ملت بالاخره راه افتاده( استفاده ابزاری از خانما خوشتیپ و خوش برخود) برای جلب جوانان برای استفاده از خدمات الکترونیکی :general304:
فکر کنم بشه؛ چون سیستم یکپارچه هستمن باید برای فعال کردن اینها همون شعبه ای برم که توش حساب دارم یا هر شعبه ای میشه?
امروز رفتم برای واریز یک مبلغ به بانک ملت
یک خانم (شنگولی و پنگولی) با لباس فرم بانک ملت دم در کنار دستگاه نوبت دهی گذاشته بودند؛ هر کی می خواست شماره بگیره بهش میگفت آیا حساب بانک ملت دارید؛ اگه طرف میگفت آره؛میگفت بیان براتون اینترنت بانک و موبایل بانک و کد ussd و رمز یکبار مصرف otp فعال کنم
بانک ملت بالاخره راه افتاده( استفاده ابزاری از خانما خوشتیپ و خوش برخود) برای جلب جوانان برای استفاده از خدمات الکترونیکی :general304:
لزومی به داشتن حساب جاری نیست!اینترنت بانکش حساب جاری میخواد اونم معرف میخواد آیا ؟