درسته سیستم جام متمرکزه ولی قانون الکی گذاشتن که فقط تو شعبه افتتاح کننده حساب رمز خدمات الکترونیکی را میدن!فکر کنم بشه؛ چون سیستم یکپارچه هست
البته تقریبا تمام بانک ها اینطوری نیست ولی ملت خودش قاون وضع میکنه دیگه!
درسته سیستم جام متمرکزه ولی قانون الکی گذاشتن که فقط تو شعبه افتتاح کننده حساب رمز خدمات الکترونیکی را میدن!فکر کنم بشه؛ چون سیستم یکپارچه هست
پایا بزن اصلا کارمزد نداره تا 15م تا ساعت 19.30 ولی چند ساعت بعد میره به حسای طرف شاید 2 یا 3 ساعت بستگی داره متفاوت هستانتقال از ملت به اقتصاد نوین ( چ اینترنتی یا هر روشی ) کارمزد کم میکنه ؟؟ کسی اطلاعی داره .
پایا بزن اصلا کارمزد نداره تا 15م تا ساعت 19.30 ولی چند ساعت بعد میره به حسای طرف شاید 2 یا 3 ساعت بستگی داره متفاوت هست
سانتا هم برای مبالغ بالا هست ولی در ساعت اداری باید باشه
کارت به کارتم میشه کارمزد داره و سقف هم داره فکر کنم 3م
منظور تا سقف 15 میلیون تومان در روز و تا ساعت 19:30 روزهای کاری میباشد و واریز به حساب مقصد از چند دقیقه تا چند ساعت طول میکشه بستگی به زمان درخواست و بانک مقصد دارهتشکر .
اونجایی که بولد کردم رو میتونی واضح تر بگی ؟؟
خب مثلا اگر بخوام بعد از این ساعت ( 19/30 ) پایا بزنم چه میشه ؟ ( فرداش میره به حساب ) ؟منظور تا سقف 15 میلیون تومان در روز و تا ساعت 19:30 روزهای کاری میباشد و واریز به حساب مقصد از چند دقیقه تا چند ساعت طول میکشه بستگی به زمان درخواست و بانک مقصد داره
راههای به پول رسیدن زیاده دیگه اینم یک راهشهبازم خبر بعد برای سرمایه گذاران یک موسسه مالی و اعتباری دیگه
اینبار مشهد مقدس
برای فعال سازی صورتحساب باید برای کد فعالسازی به بانک برن؟کدوم قسمت؟
میشه انتقال وجه کرد یعنی حساب به حساب -کارت به کارت نه
بانک ملی
برای اون روز دیگه نمیتونی میره ولی برای فردا و هر روز آز آینده که بخوای میتونی هر روزی که درخواست حواله بدی همون روز از حسابت کم میکنند اگرم تو حسابت پول نباشه سیستم خودکار هی رفرش میکنه تا پول رو هر موقع از روز که ریختی انتقال بده اگرم پول تو حسابت نباشه کنسل میشهخب مثلا اگر بخوام بعد از این ساعت ( 19/30 ) پایا بزنم چه میشه ؟ ( فرداش میره به حساب ) ؟
یه سوال دیگه اینکه روز های تعطیل هم میشه پایا زد ؟
بازاری ها اگه اگه کارت خوان استفاده نکنن خوب دوباره باید نقد خرید و فروش کنن که چا پ اسکناس بالا میره مشکل بانک مرکزی میشه اگه استفاده کنن میکشن رو وسایلشون که بازم گرونی میشه به هر طریقی ضرر میکنناخذ کارمزد از کارتخوان ها منتفی شد
نتیجه اعتراض همینه . مردم عادی کارمزد اعلام موجودی رفت تو پاچشون ، صداشون در نیومد . حتی کارمزد مسخره موبایل بانک (غیر حضوری)
بازاری ها ، طرح اجرا نشده تهدید و ... کردن اینا هم بیخیال کارمزد شدن
خوب اینطوری فروشنده ها سود کردنبعضی از فروشندگان محترم و با انصاف لطف کردن از همین الان رو هر جنسشون مبلغ 200 کارمزد کشیدن و ازخریدار میگیرن
اخه کسی نیست بگه ،تو کارت کشیدن برای کل خرید یکبار 110 تومان کارمزده نه هرجنس، جناب فروشنده،نون حلال میبری سرسفره خانوادت؟!
خیلی وقته که دیگه واژه حلال برای مردم ایران بی معنی شده!بعضی از فروشندگان محترم و با انصاف لطف کردن از همین الان رو هر جنسشون مبلغ 200 کارمزد کشیدن و ازخریدار میگیرن
اخه کسی نیست بگه ،تو کارت کشیدن برای کل خرید یکبار 110 تومان کارمزده نه هرجنس، جناب فروشنده،نون حلال میبری سرسفره خانوادت؟!
امروز از 2 شعبه پست بانک ایران پرسیدم ولی گفتن روزشمار 10% هستسپرده هدف پست بانک ایران ( سود روز شمار 20 درصد )
جزییات رو دیگه نپرسیدم .