پس بااين تفاسيرهنوزهم دي بنسبت بقيه خوبه ولي الان يه مطلبياینجوری که این گفته فقط نیم درصد جریمه میخوره که به نظر من خوبه
يعني اگه ٨ ماه سود دادن ٢٢ درصد ٨ تا نيم درصد ازكل پول جريمه برميدارن؟!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
پس بااين تفاسيرهنوزهم دي بنسبت بقيه خوبه ولي الان يه مطلبياینجوری که این گفته فقط نیم درصد جریمه میخوره که به نظر من خوبه
نه دیگهپس بااين تفاسيرهنوزهم دي بنسبت بقيه خوبه ولي الان يه مطلبي
يعني اگه ٨ ماه سود دادن ٢٢ درصد ٨ تا نيم درصد ازكل پول جريمه برميدارن؟!!
من هم دقیقن همین منظورم بود 8 تا نیم درصد هم که گفتم همون میشد دیگه!!!نه دیگه
مثلا شما اگه بعد از ۸ماه حساب رو ببندی ۲۱.۵درصد باهات حساب میکنن به جا ۲۲درصد
مثلا ۱۰میل حسابت بوده باشه
سودش تو ۸ماه ۲۲درصد که حساب کنیم میشه 1,466,666تومن که حالا اگه بخای حسابتو ببندی باید نیم درصد جریمه بدی، یعنی ۲۱.۵درصد باهات حساب میکنن که سودش میشه 1,433,333تومن. پس مابه التفاوتشو که میشه 33,333تومن ازت میگیرن
همه اینا که گفتم استنباط من از اون جمله ایی بود که شما از سایتشون نقل قول کرده بودید(یا درست گفتم یا غلط)
پس من اشتباه منظورتونو فهمیده بودممن هم دقیقن همین منظورم بود 8 تا نیم درصد هم که گفتم همون میشد دیگه!!!
با این حساب ضررش زیاد هم نیست تو اون وضعیت بلاتکلیفی فکر خوبیه حداقل از 10 درصد که بیشتر فقط تنها مشکلش اینه که پول تو حساب نیست فقط به سودش هرلحظه دسترسی هست
والا بانک ها یکی دوجای هست امار زدم اما نمیدونم تا کی بالای 22 درصد میتونن بدن معلوم نمیکنه شاید پولتو ببری اونجا بعد 2 3 ماه اونا هم کم کنند به نظرم اگه همین دی هستی برو باهاشون صحبت کن من هم شنیدم که میگفتن بدون ضرر پس میدن هروقت بخوای شما هم صحبت کن اگه اینجوری بهترین جا همین دی هست تازه خیلی هم بخوان ضررکم کنن بفرض اونم بخوان کم کنن همون نیم درصده که گفتن اونم کم نمیکنندپس من اشتباه منظورتونو فهمیده بودم
دوساعت الکی توضیح دادم
آره دیگه. اگه پولتو هروقت بخای دیگه تو کارت نیست و باید بری بانک بگیری
میگم یعنی دیگه هیچ بانک یا موسسه عضو شتاب دیگه ایی نیست که یکساله ۲۲درصد بیشتر بده و خواستی زودتر بکشی پولتو بیرون جریمه نکنن؟
این بانک قرض الحسنه مهر که وام 4 درصد میده کلاش درجه 1 هستش
برای یکی از اشناها حساب باز کردیم، روز اول قرار بود 6 ماه پول رو بخوابونن و با بازپرداخت 24 ماهه
9 ماه پول رو به بهانه های مختلف نگه داشتند، ماه هفتم واسه اینکه حساب میانگین گیری بشه
ماه هشتم واسه اینکه ضامن بیاره و پروسه اداری داره
ماه نهم هم گفتند که یک ماه طول میکشه تا اجازه پیدا کنید مبلغ وام رو از حسابتون خارج کنید
آخرش هم 18 ماهه وام رو دادن.
نهایت حساب کردیم دیدیم اسمش 4 درصده، با احتساب موندن پول پیششون حدود 23 درصد حداقل پای شخصی که میخواد وام بگیره آب میخوره.
داداش درمورد قوامین سوالی نپرسیدید در مورد اینک سپرده اردیبهشت تمدید شده یا نه ؟ و بچه ها میگن بالای 10 تومن 24 درصد میده ؟
من تو قوامین حساب دارم نمیخوام جا به جاشون کنم اگر سود خوبی بدن . برا همین میپرسم .نه آرش جان نرفتم قوامین . البته آقا بهزاد که پاسختون رو دادند ولی چون از من پرسیده بودید دوباره پاسخ دادم.
راستی یه تشکر هم به شما بدهکارم چون اولین بار شما عسکریه رو بهم پیشنهاد داده بودید. امروز رفتم یه حساب تو عسکریه باز کردم. یکی از مزیت هاش که نمیدونستم اینه که کارتش شتابه. سپرده های یکسالش هم که همونطور که گفته بودید 25 درصدیه.
مخلص دوستان.
از بانک ایران زمین کسی تجربه ای داره؟
گویا 1 ساله 25 درصد دارند
من تو قوامین حساب دارم نمیخوام جا به جاشون کنم اگر سود خوبی بدن . برا همین میپرسم .
تو عسکریه اگر حساب یکساله رو زودتر ببندید جریمه هم میشید ؟ سوالشون کردید ؟
من زنگ زدم به دی گفتن یک سپرده 5 ساله داریم (طرح امید) که 22% میده ، بعد 1 ماه هم میتونی حسابو اگه بخوای ببندی بدون جریمه .
سود هم مثلا شما 5 ام ماه حساب باز کنی هر ماه همون 5 ام بحسابتون واریز میشه فقط یارو تاکید کرد حتما باید طرح امید باشه .
این خوبیه 5 ساله اش اینه که شاید این بانک مرکزی زد بسرش و 1 سال دیگه بازهم سود ها رو کم کرد در اون صورت این سپرده ارزش پیدا میکنه ...
من زنگ زدم به دی گفتن یک سپرده 5 ساله داریم (طرح امید) که 22% میده ، بعد 1 ماه هم میتونی حسابو اگه بخوای ببندی بدون جریمه .
سود هم مثلا شما 5 ام ماه حساب باز کنی هر ماه همون 5 ام بحسابتون واریز میشه فقط یارو تاکید کرد حتما باید طرح امید باشه .
این خوبیه 5 ساله اش اینه که شاید این بانک مرکزی زد بسرش و 1 سال دیگه بازهم سود ها رو کم کرد در اون صورت این سپرده ارزش پیدا میکنه ...
من هم زنگ زدم دقيقن همينوگفتن!!
اينم گفتم گفتن شما دوباره بياد مبلغتون زيادشد چندفقره ديگه به اون سپردها اضافه كنيدبدیش اینه که نمیتونی مبلغ بهش اضاف کنی .
داداش من نفهمیدم چی گفتیاينم گفتم گفتن شما دوباره بياد مبلغتون زيادشد چندفقره ديگه به اون سپردها اضافه كنيد
والا شما بری بانک دی بخوای سپرده بلند مدت بذاری پولتونو چند فقره سپرده میکنند مثلن یک میلیون میکنند 20 فقره 50 هزار تومن به مبلغ 1 میلیون تومان خوب تا اینجارو گرفتی؟حالا چرا اینکارو میکنند چون اگه یه زمانی بخوای یه مقداری از پول برداری مثلن بتونن چند فقره ازتوش کم کنند حالا طرف گفت اگه باز هم اضافه شد به پولت منظورشون سود ها تو حسابت اومد و درامدت هم اضافه شد بیا چند فقره دیگه باز کن همون 22 درصد اوکی؟داداش من نفهمیدم چی گفتی![]()
موسسه نور شنیده بودم حتی تا 30 و 32 درصد در رقم های بالا سود میدن، هنوز میدن؟
موسسه آرمان چی؟
مورد تایید بانک مرکزی هستند؟