• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
حالا اون افرادی که گیر داده بودن به بانک آینده بیان جواب بدن.

بدون شرح!

سلام
ببخشید قرص زولپیدم جز ایجاد وابستگی آیا عوارض دیگه ای داره ؟

من یه مدته میخورم
نمونه ی ایرانی ش بهتره برا خواب
خارجی ش فقط برا خواب خوبه

ولی ایرانی شبه آدم حس آرامش میده . آدم یکم شنگول میشه قبل خواب و بعد هم میخوابه

آیا جز همون ایجاد وابستگی عوارض دیگه ای هم داره ؟

دوستان بالاخره بانک آینده هفته ی آینده منحل میشه
چیزی که از مدتها پیش میگفتم

امروز هم بخشنامه اومد که به هیچ وجه هیچ ار بانکی با این بانک انجام ندهید

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان من آخر متوجه نشدم که بانک ملت کاملا خصوصی شده یا نه؟
یعنی تو ظاهر خصوصی شده و همون دولتی هستش؟
یا اینکه سهماش دست یه ارگان دولتی افتاده؟

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان من آخر متوجه نشدم که بانک ملت کاملا خصوصی شده یا نه؟
یعنی تو ظاهر خصوصی شده و همون دولتی هستش؟
یا اینکه سهماش دست یه ارگان دولتی افتاده؟
شرکتی که 5 درصد سهمامش در بورس به عموم مردم عرضه شده باشه خصوصی محسوب میشه که در مورد بانک ملت حدود 20 درصد هست
80 درصد دیگه در اختیار نهادهای دولتی و شبه دولتی مثل تامین اجتماعی هست
هیچ شرکت بزرگ سهامی عام در ایران کاملا خصوصی نیست!

Last edited:

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
آخه این طرح مکه هم در احتیار بانک ملی و ملت هست.دولت که نمیاد این طرح رو بزاره به گردن بانک خصوصی من رو هم دچار شک شدم

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
آخه این طرح مکه هم در احتیار بانک ملی و ملت هست.دولت که نمیاد این طرح رو بزاره به گردن بانک خصوصی من رو هم دچار شک شدم
2 تا دلیل برای انتخاب بانک ملت هست:
1.دولت غیر مستقیم سهامدار بانک ملت هست و بنا بر این در سود حاصل از سرمایه های مردم شریکه!!
2.اگر یادتون باشه اوایل فقط بانک ملی سپرده های حج را میگرفت ولی بعدا به دلیل سامانه کامل و جامع نرم افزاری و همه گیر بودن بانک ملت، این بانک نیز به مجموعه اضافه شد.

Last edited:

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
پس بانک ملت هم دولتی هست در اصل
ولی چون بخشی سهامش توسط مردم خریداری شده بانک مرکزی اونو تو بخش خصوصی ایجاد کرده

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
80 درصد اقتصاد ایران دولتی هست خیلی از شرکتها اسمشون الکی میگن خصوصی ولی در اصل دولتی هستند مثل ایرانخودرو بانک ملت بیمه دانا

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
لطفا اگه کسی سود بانک ها موسسات و اینکه کدوم بیشترین سود را در حال حاضر میده رو میدونه بیاد و اعلام کنه

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
من امروز بانک ملت بودم و حساب باز کردم .
گفتن که بالای 10 میلیون رو سود 22 درصد میدیم .
الان من بانک گردشگریه حسابم و 23 درصده
فکر کنم انتقال بدم به ملت بهتر باشه .
هم امنتره! هم امکانات خیلی بهتری داره .

gharin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اسم حساب ملت فرازه ۲۲ درصد سود داره ولی
معاون شعبه ملت گفت ۶ ماه باید سپرده تو بانک بخوابه برادر

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
من 25 درصد تو گردشگری فروردین امسال باز کردم و واقعا بانک خوبیه این گردشگری ولی امسال فکر نکنم دوباره 25 درصد نمدید کنند

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
2 مورد بگم:
اول در مورد قوامین
جدید ترین حسابی که قوامین بازمیکنه با هرمبلغی یک ساله 25.5 %
دوم در مورد ملت
ملت با کف ده میلیون 22% میده. با قابلیت واریز برداشت از کارت. فقط یک نکته اینکه حساب 6 ماهه هست. یعنی اگه زودتر پولتو خواستی 10% حساب میشه. اون ده میلیون کف حساب باید 6 ماه بمونه. یعنی مسدودش میکنن.

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
2 مورد بگم:
اول در مورد قوامین
جدید ترین حسابی که قوامین بازمیکنه با هرمبلغی یک ساله 25.5 %
دوم در مورد ملت
ملت با کف ده میلیون 22% میده. با قابلیت واریز برداشت از کارت. فقط یک نکته اینکه حساب 6 ماهه هست. یعنی اگه زودتر پولتو خواستی 10% حساب میشه. اون ده میلیون کف حساب باید 6 ماه بمونه. یعنی مسدودش میکنن.
رفيق هنوز اون حساب ٢٢ درصد يكساله كه يك ماه بلوكه مي شه بعد از يكماه مي شه برداشت و اگر تا آخر سال باشه آخرشم ٣ درصد مي ده، برقراره تو بانك قوامين؟ يا برش داشتن؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

gharin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بانک مسکن حساب کوتاه مدت ویژه داره
حداقل ۱۰ میلیون
سود 22/3 درصد روزشمار
می گفتن اگه موجودی کمتر از ۱۰ میلیون بشه سود هم ۱۰ درصد میشه و باز که بیشتر از ۱۰ تومن شد همون 22/3
جریمه هم نداره

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
منبع خبرت کجاست داداش ؟ پرداخت سود ماهانه هست ؟
منبع خبر اینه که امروز رفتم شعبه قوامین و بهم گفت. این حساب رو چند روز که باز می کنن و تازه بخش نامش اومده. فقط یک ساله هست و اگه زودتر خواستید ده درصد میشه. بله پرداخت سود ماهیانه هستش.

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
من امروز بانک ملت بودم و حساب باز کردم .
گفتن که بالای 10 میلیون رو سود 22 درصد میدیم .
الان من بانک گردشگریه حسابم و 23 درصده
فکر کنم انتقال بدم به ملت بهتر باشه .
هم امنتره! هم امکانات خیلی بهتری داره .
دوست عزیز اصلا این کارو نکن، بانک ملت به شدت دزد میباشد. فکر نکن این حرف شوخیه، اگه تو ملت حساب باز کنی بعداز یه مدت میفهمی چجوری قانونی ازت دزدی میکنن و تو ضرر میکنی. این حسابی که میگی مطمئن باش یه جای کارش خواهد لنگید، دیر یا زود متوجه میشی. مثلا سر 6ماه میگن دیگه این سود رو نمیدیم و اگه میخوای باید تمدید کنی با یه سود کمتر. اون موقع معلوم نیست بانکای دیگه ( از جمله گردشگری ) کوتاه مدت 22 بازکنن و شما ضرر میکنین. احتمالا این حساب ملت تاریخ سررسید داره. اما گردشگری تاریخ سررسید نداره، تا وقتی پولت بالای 10م باشه 22 یا 23 بهت میده ( حتی اگر سودا کم بشه شما باز همونو میگیری )
از این کارا بانک ملت زیاد کرده و مطمئن باش تکرار میکنه این کارو. سیستمش اینجوریه. و اینکه امن و غیر امن دیگه چیه، بانک بانکه، مجوزم داره. نگرانی نداره دیگه!

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
رفيق هنوز اون حساب ٢٢ درصد يكساله كه يك ماه بلوكه مي شه بعد از يكماه مي شه برداشت و اگر تا آخر سال باشه آخرشم ٣ درصد مي ده، برقراره تو بانك قوامين؟ يا برش داشتن؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
بله اون حساب هم هنوز هست. طرح ربیع 3 هست اسمش اگه اشتباه نکنم.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوست عزیز اصلا این کارو نکن، بانک ملت به شدت دزد میباشد. فکر نکن این حرف شوخیه، اگه تو ملت حساب باز کنی بعداز یه مدت میفهمی چجوری قانونی ازت دزدی میکنن و تو ضرر میکنی. این حسابی که میگی مطمئن باش یه جای کارش خواهد لنگید، دیر یا زود متوجه میشی. مثلا سر 6ماه میگن دیگه این سود رو نمیدیم و اگه میخوای باید تمدید کنی با یه سود کمتر. اون موقع معلوم نیست بانکای دیگه ( از جمله گردشگری ) کوتاه مدت 22 بازکنن و شما ضرر میکنین. احتمالا این حساب ملت تاریخ سررسید داره. اما گردشگری تاریخ سررسید نداره، تا وقتی پولت بالای 10م باشه 22 یا 23 بهت میده ( حتی اگر سودا کم بشه شما باز همونو میگیری )
از این کارا بانک ملت زیاد کرده و مطمئن باش تکرار میکنه این کارو. سیستمش اینجوریه. و اینکه امن و غیر امن دیگه چیه، بانک بانکه، مجوزم داره. نگرانی نداره دیگه!
دوست عزیز فرافکنی درست نیست. بهتره اطلاعات خودمون اول بالا ببریم و در مورد افتتاح حساب بدونیم داریم چه حسابی رو باز می کنیم.
این که ملت معتبر تر از گردشگری هست رو منو شما نمی تونیم تعیین کنیم و توی جامعه به راحتی میشه اینو فهمید.
اما در مورد حساب ملت: این حساب 6 ماهه هست. شما تا 6 ماه نمیتونی 10 تومنتو بگیری. اگه خواستی بگیری کل سودت میشه 10%
ولی اگه نگرفتی تمامو کمال سودو بهت میده.
سایتش انقدر پیشرفته هست که اگه بانکداری اینترنتی داشته باشی هر روز شما میتونی ببینی با وجود واریز برداشت های جدید، سود آخر ماهت چقدر هست.
و اما بعد 6 ماه:ممکنه بازم تمدید کنه، ممکنه نه. اگه بخوان تمدید کنن باید با رضایت شما باشه. تا زمانی که اون 10 تومن تو حساب شما مسدود باشه 22% میده. اینو شما میتونی اول هر ماه تو بانکداری اینترنتی چک کنی که مسدود هست هنوز 10 تومن یا نه. البته منظورم برای بعد 6 ماه هست.

بالا