• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

adibmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه . . .
دوستان (علما:general406:) نیازمند راهنماییم شدیدا . . . (ممنون)
من دانشجوام (منظورم اینه که آنچنان وقتی ندارم که بخوام پولمو توی هر کاری سرمایه گذاری کنم)
حدودای 10م هم دارم. ولی خوب راکده. میخوام یه جایی سرمایه گذاری کنم.(طبیعیه که هر چقدرم سود بیشتر بهتر ;))
البته تا یه حدی میخوام که سودش تضمین شده باشه ولی از اونجا به بعد میشه ریسک کرد . . .
این چند صفحه آخر رو هم خوندم که ظاهرا مسکن توشون زیاد بد نبود . . .
ولی یه مورد مهمی که هست اینه که من میخوام سرمایه گذاریم جوری باشه که هر ماه اضافش کنم (نه مثلا 1 ساله و . . . که تا 1 سال نه واریز نه برداشت)
حالا دیگه با اطلاعات شما به نظرتون بهترین سرمایه گذاری با این شرایط چیه؟؟؟:general402:
پیشاپیش ممنون . . .
:)

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
سلام به همه . . .
دوستان (علما:general406:) نیازمند راهنماییم شدیدا . . . (ممنون)
من دانشجوام (منظورم اینه که آنچنان وقتی ندارم که بخوام پولمو توی هر کاری سرمایه گذاری کنم)
حدودای 10م هم دارم. ولی خوب راکده. میخوام یه جایی سرمایه گذاری کنم.(طبیعیه که هر چقدرم سود بیشتر بهتر ;))
البته تا یه حدی میخوام که سودش تضمین شده باشه ولی از اونجا به بعد میشه ریسک کرد . . .
این چند صفحه آخر رو هم خوندم که ظاهرا مسکن توشون زیاد بد نبود . . .
ولی یه مورد مهمی که هست اینه که من میخوام سرمایه گذاریم جوری باشه که هر ماه اضافش کنم (نه مثلا 1 ساله و . . . که تا 1 سال نه واریز نه برداشت)
حالا دیگه با اطلاعات شما به نظرتون بهترین سرمایه گذاری با این شرایط چیه؟؟؟:general402:
پیشاپیش ممنون . . .
:)
برو گردشکری یک حساب روز شمار باز کن از ۱۰ میلیون به بالا ۲۲٪ سود بهت می ده و روی سودش هم اگه دست نزنی باز سود ۲۲٪ تعلق می گیره.

gharin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوست عزیز هر جایی حساب باز کنی و مبلغ سپرده گذاری رواضافه کنی به اونم سود تعلق میگیره و فقط از یک حداقل مثل ۱۰ تومان بانک مسکن نباید کمتر بشه

adibmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون . . .
فقط چند تا نکته . . .
این 22 درصد همون 10 درصد 2 سه ماه پیش نیس؟ (منظورم اینه که رفته بالا یا . . .) آخه مهر من هر جا رو گشتم روز شماراشون 10 درصد بیشتر نمیشد . . .
اینم میدونم که به روز شمار میشه سرمایه اضافه کرد و سود به سود سرمایه گذاری هم تعلق میگیره ولی واسه بلند مدت (6 ماهه و یکساله) اینطوری نیست دیگه درسته؟؟؟ (یعنی تا پایان موعد نه واریز ده برداشت اصل پول)
در حال حاضر گردشگری بیشترین نرخ رو میده ؟؟؟
یه مورد دیگه گردشگری واقعا بهش اعتمادی هست ؟؟؟ :general402: تو همین تاپیک اینقدر از این بانک و اون بانک بد میگن که آدم . . .

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
بالاترین روزشمار الان نور هست؟ لطفا راهنمائی فرمایید.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بانک ملت بدون اینکه من درخواستی بدم 10 میل پولم رو مسدود کرده و حسابم رو به فراز تبدیل کرده :|

CONSTANTLY1317

Registered User
لایک‌ها
2,568
بله. من دارم.
sp
ببخشید 2تا سوال خیلی مهم داشتم درباره گنجینه سپهر

1.من اولش 1میلیون بزارم و تا 30سال ماهی 50تومن بریزم, سود 2میلیارد بهم تعلق میگیره؟
5سال دیگه نیان بگن الان 50هزار تومن ارزشی نداره باید ماهی 300هزار تومن بریزی؟:general210:

2.چرا مبلغ افتتاح حساب انقدر تاثیر داره در سود پایانی؟؟
من اگه با 1میلیون و اقساط 50هزاری افتتاح کنم سود پایانی 20,721,977,054 ریال میشه
و اگه با 2میلیون و اقساط 50هزاری افتتاح کنم سود پایانی 26,620,049,224 ریال میشه
یعنی سر 1میلیون افتتاح حساب, 600میلیون بیشتر سود میکنم!!؟؟:eek:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ببخشید 2تا سوال خیلی مهم داشتم درباره گنجینه سپهر

1.من اولش 1میلیون بزارم و تا 30سال ماهی 50تومن بریزم, سود 2میلیارد بهم تعلق میگیره؟
5سال دیگه نیان بگن الان 50هزار تومن ارزشی نداره باید ماهی 300هزار تومن بریزی؟:general210:

2.چرا مبلغ افتتاح حساب انقدر تاثیر داره در سود پایانی؟؟
من اگه با 1میلیون و اقساط 50هزاری افتتاح کنم سود پایانی 20,721,977,054 ریال میشه
و اگه با 2میلیون و اقساط 50هزاری افتتاح کنم سود پایانی 26,620,049,224 ریال میشه
یعنی سر 1میلیون افتتاح حساب, 600میلیون بیشتر سود میکنم!!؟؟:eek:
حاجی عجب امید به زندگی داری.
سییییی ساااال؟؟![emoji4][emoji4][emoji16]
والا من حساب ده ساله دارم که سررسیداشون پنج ساله هستن اگر دوست داشتید تمدیدشون میکنید اگر نخواستید که سر پنج سال میبندید حسابتونو.سال دیگه مییندمش. (چیزیه که بانک به من گفت. حالا اگه دبه در نیارن:دی)
------------
درمورد سوال اول که فکر نمیکنم چنین چیزی اتفاق بیافته.
مورد بعدی هم تو سایت بانک میتونید حساب کنید سود سپرده رو. (ولی این حساب یکم مرموزه[emoji16])

sp

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان در مورد حساب بلند مدت 1 ساله 27 درصد بانک اینده چند تا سوال دارم.
سودش ماهانه واریز میشه ؟ یعنی واسه 1 میلیون 22.5 هزار هر ماه واریز میکنه ؟ بعد اگه سودش رو برندارم از ماه بعدش واسه این سود هم سود میده یا نه همون 22.5 هزار رو میده ؟

metallic.user

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان فردا میخام سپرده کوتاه مدت باز کنم برا یه 15 روزی...
کدوم بانک برم بهتره؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
: موسسه اعتباري ثامن از طرح جديدي رونمايي كرده كه براساس آن، به سپرده هاي بالاي 100 ميليون تومان،27 درصد ماهانه مي پردازد.

به گزارش خبرنگار «اخبار بانك»، در اين طرح سه حالت سپرده گذاري براي متقاضيان تعريف شده كه هر يك داراي نرخ سود متفاوت هستند.

در حالت اول، به سپرده هاي يك ريال تا 50 ميليون تومان سود 25 درصدي پرداخت مي شود.

در حالت دوم به سپرده هاي 50 تا 100 ميليون تومان نيز سود 26 درصد از سوي اين موسسه پرداخت مي شود.

در حالت سوم نيز به سپرده هاي بالاي 100 ميليون تومان نيز 27 درصد سود سالانه پرداخت مي شود.

اين سود هاي تعريف شده بصورت ماهانه به حساب سپرده گذار واريز مي شود.

شرايط تعديل سود سپرده در صورت انسداد حساب قبل از سررسيد

افرادي كه قصد دارند حساب خود را ببندند،اگر از زمان افتتاح تا يك ماه اين كار كنند،سودي شامل حال انها نخواهد شد.

اگر يك تا سه ماه انسداد صورت گيرد، شرط آن سود 22 درصد بعلاوه 25 صدم درصد هبه(بخشش) است كه در حالت اول(از يك ريال تا 50 ميليون تومان) 22.75 درصد،در حالت دوم 23 درصد و در حالت سوم نيز 23.25 درصد سود پرداخت مي شود.

شرط پرداخت سود در صورت انسداد حساب از سه تا شش ماه نيز 22 درصد بعلاوه 75 صدم درصد هبه است.كه در حالت اول به سپرده گذر 23.5 درصد سود،در حالت دوم 24 درصد و در حالت سوم سپرده گذاري 24.5 درصد پرداخت مي شود.

اگر فردي از شش تا 9 ماه حساب خود را ببندد 22 درصد بعلاوه 75 صدم درصد هبه شرط تعديل نرخ خواهد بود.در حالت اول سپرده گذراي شامل 24.25 درصد سود،در حالت دوم 25 درصد و در حالت سوم 25.75 درصد سود پرداخت مي شود.

از 9 ماه به بعد نيز شرايط تعديل نرخ 22 درصد بعلاوه 100 درصد مبلغ هبه است كه در حالت اول سپرده گذاري 25 درصد سود،در حالت دوم 26 درصد و در حالت سوم 27 درصد سود به سپرده گذار در زمان انسداد حساب پرداخت مي شود.

به گزارش اخبار بانك، اين موسسه به افرادي كه قصد دارند با اين طرح وام دريافت كنند سود 14 درصد به سپرده گذار مي دهد و سود 17 درصدي نير دريافت مي كند.پرداخت وام براساس سپرده گذاري اين طرح نيز 24 ساعته است.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوستان با توجه به اینکه ثامن غیر مجاز هست ایا روش اعتباری هست پول بزاریم توش یا خطریه وسوسه شدم برم از کوثر 24 درصد بکشم بیرون ببرم 27 درصد ثامن لطفا راهنمایی کنید متشکرم

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
دوستان در مورد حساب بلند مدت 1 ساله 27 درصد بانک اینده چند تا سوال دارم.
سودش ماهانه واریز میشه ؟ یعنی واسه 1 میلیون 22.5 هزار هر ماه واریز میکنه ؟ بعد اگه سودش رو برندارم از ماه بعدش واسه این سود هم سود میده یا نه همون 22.5 هزار رو میده ؟
سلام،آره سودش ماهیانه واریز میشه اما چون به یه حساب کوتاه مدت واریز میشه اون دیگه سودش ۲۷ درصد نیست مثلا ۲۳ درصده،موفق باشی

mehdi9271

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان واسه سودهای حسابهای روزشمار یا سالانه در پایان هر ماه ،آیا روزهای تعطیل رو از محاسبه سود کم میکنند یا نه یعنی سودها رو واسه 30 روز یا 31 روز کامل میدهند یا روزهای تعطیل رو کسر میکنند ؟ باتشکر

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان واسه سودهای حسابهای روزشمار یا سالانه در پایان هر ماه ،آیا روزهای تعطیل رو از محاسبه سود کم میکنند یا نه یعنی سودها رو واسه 30 روز یا 31 روز کامل میدهند یا روزهای تعطیل رو کسر میکنند ؟ باتشکر

بله محاسبه می کنند . مثلا اگر سود پول تو یک روز 1000 تومن هست برای ماهای 30روز 30000 واریز می کنن و برای ماهای 31 روز 31000 واریز می کنن .

بالا