• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
دوستان عزيز بشخصه از اطلاعات و اخباري كه رفقا اينجا مي ذارن استفاده مي كنم. حالا يك سوال اساسي دارم. با توجه به همين روند يك هفته گذشته مثلا فقط، آيا هنوز بايد دنبال سود بانكي بالاتر تو رنج هاي فعلي بود؟
مثلا بالاترين سود روزشمار ٢٤ درصد هم كه باشه مي شه ماهي ٢ درصد سود. درحالي كه طي يك هفته گذشته قيمت "يك يورو" (يكشنبه قبل تا آخر امروز) ١٩٥ تومن گرونتر شده؟
طي يكسال گذشته يعني آبان پارسال تا آخر آبان امسال سود بانكي خوب بود. ولي الان انگار شرايط بازار پول تغيير كرده.
دوستان نظري راه حلي دارن برا پول هامون كه اغلب هم خرد هستن بگن. ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
دوستان عزيز بشخصه از اطلاعات و اخباري كه رفقا اينجا مي ذارن استفاده مي كنم. حالا يك سوال اساسي دارم. با توجه به همين روند يك هفته گذشته مثلا فقط، آيا هنوز بايد دنبال سود بانكي بالاتر تو رنج هاي فعلي بود؟
مثلا بالاترين سود روزشمار ٢٤ درصد هم كه باشه مي شه ماهي ٢ درصد سود. درحالي كه طي يك هفته گذشته قيمت "يك يورو" (يكشنبه قبل تا آخر امروز) ١٩٥ تومن گرونتر شده؟
طي يكسال گذشته يعني آبان پارسال تا آخر آبان امسال سود بانكي خوب بود. ولي الان انگار شرايط بازار پول تغيير كرده.
دوستان نظري راه حلي دارن برا پول هامون كه اغلب هم خرد هستن بگن. ممنون

شما فقط همین ۱ روز ۲ روز که میره بالا میبینی ؟

مگه هفته های گذشته خیلی بالاتر از این ( نزدیک ۴۵۰۰ ) نشد ؟ ولی دوباره تا ۴۱۰۰ پایین اومد

مشکل تورم ما اصلا این نیست ، این بالا پایین رفتنا اکثرا روانیه یا مثلا همین پایین اومدن قیمت نفت

فعلا برای کسی که پولش کمه نمیتونه باهاش کاری رو شروع کنه بهترین کار همین بانک هایی هستن که ۲۳ درصد روزشمار یا ۲۷ درصد سالانه میدن

ولی اگه کسی خودش تو بازاره یا کسی از اقوامش تو بازاره که بهش اعتماد داره میتونه ببره اونجا سرمایه گذاری کنه شاید ( دقت کنید شاید ) سود بالاتری براش داشته باشه چون اولا ریسک تجارت خیلی بالاست و حتی احتمال از دست دادن پولتون خیلی زیاده ، دوما هرکار تجاری لزوما سود دهی بالا نداره و امکان سوخت شدن پول بالاست

در کل اگه خود من پول اینقدر بود که بتونم تو بازار کاری که تجربش رو دارم شروع کنم قطعا ۱ روزم تو بانک پولمو نمیزاشتم حتی اگه ۱ سال هم به سود بانکی دست پیدا نمیکردم ولی بعدش قطعا سود تجارت موفق خیلی خیلی بالاتر از این ۲زار سود بانک ها هست که اصلا با تورم کشور همخونی نداره

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
دوستان عزیز فعلا تا اینجا بالاترین سود روزشمار بدون کف مبلغ که شتاب هم وصل باشه بدون مسدودی پول و هر گونه محدودیت دیگری ، بانک آینده میده به اسم طرح بهار با سود ۲۳ درصد روز شمار

برای سالانه هم ۳ تا گزینه هست که به نظر خود من بهترینش بازم آینده هست چون سود حساب سالانتون در همین حساب روزشمارش که ۲۳ درصد سود میده واریز میشه که به سودتون هم ۲۳ درصد سود تعلق میگیره

۱- آینده : سالانه ۲۷ درصد ( کف نداره ) در صورتی که زودتر بخواین بردارید سود پله ای محاسبه میشه ( ۲۴ ، ۲۵ ، ۲۶ ... )

۲- موسسه نور : ۲۸ درصد سالانه ( کف نداره ) - شتاب نداره - سودتون در حساب دیگری ریخته میشه که سودش کمه

۳ - قوامین هم دقیق نمیدونم ولی میگن ۲۷ یا ۲۸ درصد میده - سودتون در حساب دیگری ریخته میشه که ۱۸ درصد سود میگیره

Last edited:

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان عزیز فعلا تا اینجا بالاترین سود روزشمار بدون کف مبلغ که شتاب هم وصل باشه بدون مسدودی پول و هر گونه محدودیت دیگری ، بانک آینده میده به اسم طرح بهار با سود ۲۳ درصد روز شمار

برای سالانه هم ۳ تا گزینه هست که به نظر خود من بهترینش بازم آینده هست چون سود حساب سالانتون در همین حساب روزشمارش که ۲۳ درصد سود میده واریز میشه که به سودتون هم ۲۳ درصد سود تعلق میگیره

۱- آینده : سالانه ۲۷ درصد ( کف نداره ) در صورتی که زودتر بخواین بردارید سود پله ای محاسبه میشه ( ۲۴ ، ۲۵ ، ۲۶ ... )

۲- موسسه نور : ۲۸ درصد سالانه ( کف نداره ) - شتاب نداره - سودتون در حساب دیگری ریخته میشه که سودش کمه

۳ - قوامین هم دقیق نمیدونم ولی میگن ۲۷ یا ۲۸ درصد میده - سودتون در حساب دیگری ریخته میشه که ۱۰ درصد سود میگیره

قوامین سود رو میریزه تو حساب کوتاه مدت 18%
ولی حرفتون کاملا درسته، بهترین گزینه الان آیندس. بعد ( بنظر من ) قوامین، و بعد ثامن

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
قوامین سود رو میریزه تو حساب کوتاه مدت 18%
ولی حرفتون کاملا درسته، بهترین گزینه الان آیندس. بعد ( بنظر من ) قوامین، و بعد ثامن
تشکر ، ادیت کردم

تا قبل از این گردشگری خوب بود با سود روزشمار ۲۲ درصد کف ۱۰ میلیون ( حدود چند ماه پیش ) ولی جدیدا که آینده بدون کف داره ۲۳ درصد روزشمار و ۱ ساله ۲۷ میده فعلا انتخاب بهتری هست

ثامن رو از چه جهت میگید ؟ از نظر حساب سالانه یا روزشمار ؟

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
تشکر ، ادیت کردم

تا قبل از این گردشگری خوب بود با سود روزشمار ۲۲ درصد کف ۱۰ میلیون ( حدود چند ماه پیش ) ولی جدیدا که آینده بدون کف داره ۲۳ درصد روزشمار و ۱ ساله ۲۷ میده فعلا انتخاب بهتری هست

ثامن رو از چه جهت میگید ؟ از نظر حساب سالانه یا روزشمار ؟

قربانت آقا.
بله از نظر حساب سالانه گفتم. اگر آینده و بعد قوامین نبودن انتخاب آخر ثامن بود ( واسه درصد بیشتر سپرده )
چون نور بنظرم یکمی شاید مطمئن نباشه.
اما فعلا چه روزشمار چه سالانه همونجور که گفتید آینده از همه بهتره.

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
موسسه مالی نور یکساله 28% با واریز سود ماهیانه

پنج ساله 32% با واریز سود ماهیانه

دریافت مجوز از بانک مرکزی در مرحله نهایی و حضور فعلی در فرابورس

12سال سابقه فعالیت
آیا این ۲۸ درصد. موسسه نور کف مبلغ داره یا نه؟ و آیا اگه ما یه ساله بذاریم، میشه یه شماره حساب بانک دیگه رو بدیم که این سود ماهانه به اون حساب واریز. بشه؟، ممنون!

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
آیا این ۲۸ درصد. موسسه نور کف مبلغ داره یا نه؟ و آیا اگه ما یه ساله بذاریم، میشه یه شماره حساب بانک دیگه رو بدیم که این سود ماهانه به اون حساب واریز. بشه؟، ممنون!
من رفتم نور پرسیدم گفتن هر مبلغی باشه 27 درصد هست از27 بیشتر گفتن باز نمیکنیم فعلا و ماهانه به حساب سپرده کوتاه مدت دیگه ای واریز میشه شما خودتون باید برید هر ماه مبلغ رو بگیرید و واریز کنید به بانک دیگه ای اونها اینکارو براتون نمیکنن.

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
موسسه مالی نور یکساله 28% با واریز سود ماهیانه

پنج ساله 32% با واریز سود ماهیانه

دریافت مجوز از بانک مرکزی در مرحله نهایی و حضور فعلی در فرابورس

12سال سابقه فعالیت
نور 5 ساله هم داره؟ جديدا پرسيديد؟ قبلا يه مدتي حساب مشابه اينايي كه گفتيد باز ميكرد با كف 30 ميليون

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
بانک ایندخ باوتوجه به اینکه جزوه لیست بانک مرکزی نیست تا چه حد میشه روش حیساب کرد و سپرده گزاشت؟ یا ریسک نکنیم همون بانک گردشگری که مجازه بگزاریم ؟ البته پولم الان کوثر هست 24 درصد ایا به نطرتون ببرم اینده سالانه 27 یا نه

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
عزیزان سلام و عرض ادب
فرمول محاسبه سود کوتاه مدت و بلند مدت بانکها (یک ساله )چطور است؟فرق دارند؟ایا فرمول بانک های مختلف با هم متفاوتند؟ممنونم

Last edited:

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
[بانک ملت بدون اینکه من درخواستی بدم 10 میل پولم رو مسدود کرده و حسابم رو به فراز تبدیل کرده :
سلام.من سوال کردم 22درصده.و فرمول داره
سود=مبلغ*ماه *درصد/365

اساتید تایید میکنند؟ارزش دارد.ممنونم

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
دوستان خرید سهام پدیده رو توصیه میکنید؟
رفيق با اين سقوط قيمت نفت هيچ سهامي آيندش مشخص نيست. همين يك هفته ميزان سقوط شاخص بورس رو نگاه كنين

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
[بانک ملت بدون اینکه من درخواستی بدم 10 میل پولم رو مسدود کرده و حسابم رو به فراز تبدیل کرده :
سلام.من سوال کردم 22درصده.و فرمول داره
سود=مبلغ*ماه *درصد/365

اساتید تایید میکنند؟ارزش دارد.ممنونم

سود = مبلغ ضربدر تعداد روزها ضربدر نرخ سود تقسیم بر 36500
مثلا 10 م تومن با سود 27 درصد در ماه 30 روزه میشه 221917 تومن
همه بانکها هم با این فرمول حساب میکنن.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان خرید سهام پدیده رو توصیه میکنید؟

دوست من اگه جرات ریسک کردن داری برو بخر مثل این میمونه که داری قمار میزنه یا میشه یا نمیشه چون سهام پدیده از اون سهام ها نیست که بگی خوب این قدر تولید دارن این قدر سودش و این قدر دارایی پس مطمئن هست نه کلا پدیده شما از هر کارشناس بورسی بپرسی میگه که سهام شرکت ابنیه پدیده 12000 تومان ارزش نداره و بسیار کمتر از این رقم میباشد ولی خوب مثل قمار میمونه تا حالا که همه چی خوب بوده از این به بعد رو خدا عالم هست

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
بازم شیب ملایم
امروز قوامین بودم میگفت 27 درصد میدیم اتفاقا ثامن هم چند قدم اونطرفتر بود سوال کردم گفتن یکساله 27 درصد دیگه کنجکاو شدم رفتم نور هم سوال کردم اون هم 27 درصد گویا دیگه همشون رفتن روی 27 تثبیت شدن.

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام.
ببخشید ثامن روزشمار چنددرصده؟ چه طرح هایی کوتاه مدت داره؟:)ممنونم

بالا