شما درست میگی 22/2 .منم منظورم همین بود چون با موبایل تایپ کردم اشتباه شد.شما گفتی ۲۰.۲
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
شما درست میگی 22/2 .منم منظورم همین بود چون با موبایل تایپ کردم اشتباه شد.شما گفتی ۲۰.۲
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
اگه مبلغ پولتون کم هست که تفاوت 1 درصد چیزی نمیشه اما مبلغ پولتون اگه زیاده و بالای حداقل 50 هست میتونید بهشون بگید 27 برام باز کنید براتون انجام میدن خودشون وقتی ببینن میخوای ببری جای دیگه پیشنهاد میدن یه سر معاون شعبه رو ببنید بگید برای من 27 سپرده کنید اونهام 1 درصد بیشتر رو براتون انجام میدن. خود همین بنده خدا هم که داشت سپرده میکرد داشت سر 1 درصد بیشتر چونه میزد و مبلغش هم 85 میلیون بود که معاون شعبه براش سپرده کرد با 27 درصددوست عزيز من ميخوام تو قوامين سپرده كنم اما هفته پيش پرسيدم از رييس يكي از شعبه هاش گفت ٢٧ درصد براي بالاي ١٠٠ ميليون بود كه از ١٥ آذر شد ٢٦ درصد.
شعبه اي كه به شما گفت ٢٧ درصد كدوم شعبه بود؟ و اينكه چه كف پول بايد گذاشت برا ٢٧ درصدش؟ ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
واقعا 28% روزشمار ؟ یا سالیانه ؟
در ضمن محاسبه سود بانکی روزشمار به این شکله :
مقدار پول * درصد تقسیم بر 1200 میشه یا مقدار پول * درصد مثلا 28 تقسیم به 100 دوباره تقسیم بر 12
من الان در بانک مهر 85 میلیون دارم و ماهیانه 1.629.000 با سود 23% روزشمار بهم میده این حساب در گذشته باز شده و الان به حساب های جدید همچین سودی تعلق نمی گیره
85000000 * 23 تقسیم بر 1200 = پول که به عنوان سود به شما تعلق میگیره
سود 28 درصد دادن بانکها برای کار عمرانی خوبه؟ جک میگی برادر؟
والا اینکه کارهای مجوزشون داره تموم میشه رو من نمیدونم ولی فقط میدونم اغلب تخلفات داره از طرف موسساتی انجام میشه که به مراکز نظامی نزدیک هستند. بانک مرکزی و دولت و برنامه های اقتصادی یه کشور رو اینا به مسخره گرفتن. از دو سال پیش که شروع به سازماندهی کردن اونایی که حدود 100 تا شعبه داشتن دمشون رو قیچی کردن ولی حریف این چند تای آخری نمیشن، از بس که گردن کلفتن.
برادر من بانکی که 28% سود میده لابد وامش هم بالای 35% هست مگه نه؟ واسه رضای خدا که کار نمیکنن.
سپرده یک ساله بوده ؟یا روزشمار با تحویل سود ماهیانه؟اگه مبلغ پولتون کم هست که تفاوت 1 درصد چیزی نمیشه اما مبلغ پولتون اگه زیاده و بالای حداقل 50 هست میتونید بهشون بگید 27 برام باز کنید براتون انجام میدن خودشون وقتی ببینن میخوای ببری جای دیگه پیشنهاد میدن یه سر معاون شعبه رو ببنید بگید برای من 27 سپرده کنید اونهام 1 درصد بیشتر رو براتون انجام میدن. خود همین بنده خدا هم که داشت سپرده میکرد داشت سر 1 درصد بیشتر چونه میزد و مبلغش هم 85 میلیون بود که معاون شعبه براش سپرده کرد با 27 درصد
اینها درست هستن اما یکسری مشکلات هست که این نوع اقتصاد بوجود میارهبانك در نهايت ميتونه فقط بخشي از تورم و كاهش ارزش پول رو حفظ كنه
وگرنه اينكه برخي انتظار دارن 25 درصد سود بانكي بگيرند بعد همه چيز قيمت خودش بمونه يا دلار ثابت بمونه هيچ وقت رخ نميده
وقتي بانكها بالاي 20 درصد سود ميدن مثلا دلار كمتر از 20 درصد هم گرون بشه خوب و قابل قبوله....اگر هم يه مدت به زور جلوش رو بگيرند بالاخره يه جا يك دفعه بالا ميره و جبران ميكنه چه ما خوشمون بياد يا نه اقتصاد راه خودشو ميره
اگر غير اين بود الان بايد دلار 70 ريال 40 سال پيش بود و با صفرهايي كه تا الان جلوي ريال اومده يه كارگر هم با يه روز دستمزدش كل دنيا رو ميتونست بگرده!!
سپرده یکساله سود واریز ماهانهسپرده یک ساله بوده ؟یا روزشمار با تحویل سود ماهیانه؟
سپرده یکساله سود واریز ماهانه
نه دوست منامکانش هست سودش رو بهش اضافه کرد هر ماه و یا اینکه کلا مقدار حساب رو افزایش داد ؟
بونت لازم نداره بده ما قرض صواب دنیا و اخرت هم نصیبت میشهرفقا حاج احسانتون رو یه راهنمایی بکنید.
100 میلیون هست یک سال لازم نیست.
لطفاً :
1 - بیشترین سود یپرده روز شمار رو کدوم بانک میده الان؟
2 - بیشترین سود برای سپرده یک ساله رو کدوم بانک میده؟
بانک آینده یکسالش 27 و روزشمارش 23 درصده.مورد خوبیه.مسکنم 22/2 روزشماره کفشم ده میلیونه.رفقا حاج احسانتون رو یه راهنمایی بکنید.
100 میلیون هست یک سال لازم نیست.
لطفاً :
1 - بیشترین سود یپرده روز شمار رو کدوم بانک میده الان؟
2 - بیشترین سود برای سپرده یک ساله رو کدوم بانک میده؟