آخه موسسه ای که حتی کارهای پایانی مجوزش رو انجام داده داره 30 درصد سود میده چطور خود بانک مرکزی بیاد جلوشون رو بگیره!!!
به قول خود موسسات میگن یه چند میلیارد پول بانک مرکزی میگیره و میگه مجوز بفرما.....
الان قوامین مجوز داره اما همین امروز جلوی خودم به شخصی گفت 150 م بیار من برات 28 درصد سپرده میکنم
مگه قوامین جز بانک های مجوز دار نیست؟
شخصی که میره از تمام بانک های خصوصی که دارای مجوز هستن سوال میکنه میبینه اونهام دارم سود های بالا میدن دیگه چه برسه موسساتی مثل ثامن یا نور......
صدرصد اگه بحث سر این بود که بخوان گیر بدن و یا براشون ایرادی بگیرن الان همین قوامین و آینده که بانک هم هستن نه موسسه اینجور سودهایی رو نمیدادن در صورتی که موسسات دستشون بازتر از بانک هست برای سود دادن.....
واقعا 28% روزشمار ؟ یا سالیانه ؟
در ضمن محاسبه سود بانکی روزشمار به این شکله :
مقدار پول * درصد تقسیم بر 1200 میشه یا مقدار پول * درصد مثلا 28 تقسیم به 100 دوباره تقسیم بر 12
من الان در بانک مهر 85 میلیون دارم و ماهیانه 1.629.000 با سود 23% روزشمار بهم میده این حساب در گذشته باز شده و الان به حساب های جدید همچین سودی تعلق نمی گیره
85000000 * 23 تقسیم بر 1200 = پول که به عنوان سود به شما تعلق میگیره
دوستان این سودهایی که می فرماید 27% و 32% و 30% و 25% واقعا همچین چیزی هست ؟ معرفی کنید لطفا
در ضمن دولت چرا باید جلوشون رو بگیره وام های 24 تا 27 درصدی که به مردم میدن خوبه ولی سود باید 20 درصد به مردم تعلق بگیره ؟
اتفاقا با این کارشون به نظر من سرمایه گذاران رو تشویق می کنند و برای اقتصاد کشور و طرح های عمرانی هم خیلی خوبه
اینجوری من نوعی به جای اینکه پولم رو روی ملک سرمایه گذاری کنم به حالت نقدینگی در اختیار بانک قرار میدم و اون ها هم در معادن و ... سرمایه گذاری می کنند و این باعث پیشرفت کشور میشه