• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
سلام.
ببخشید ثامن روزشمار چنددرصده؟ چه طرح هایی کوتاه مدت داره؟:)ممنونم
روزشمارش 18 درصده از 10 میلیون به بالا 20 درصد
قوامین روزشمار 18 درصد
نور روزشمار 20درصد
طرح هایی هم دارن مثلا قوامین شما درصورتی که 1 ماه به سپرده دست نزنید 22 درصد سود بهتون میده و بعد از یک ماه میتونید هر موقع خواستین پولتون رو برداشت کنید و سود22 درصد هم بهتون تعلق میگیره
بانک آینده وگردشگری وملت هم یه همچنین طرح هایی دارن توصیه میکنم از دوستان در مورد اونها هم سوال کنید.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
این موسسه ها مثل ثامن علنا دارن گردن کلفتی و قالتاق بازی میکنن.هر سودی دلشون میخواد میدن و واسه بانک مرکزی نره هم خورد نمیکنن.

این وضع نمیتونه ادامه داشته باشه.

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
تنها موسسه ای که توی این مدت گذشته هیچ وقت از 25 درصد بالاتر نداد همین ثامن بود و جالبه بدونید همون نور که الان در حال گرفتن مجوز و مراحل پایانی هست تا 32 درصد هم تا یک ماه پیش سود میداد و الان هم 27 درصد با هر مبلغی سود میده پس بهتر بود میگفتید نور و بانک آینده در صدر متخلفین هستن و بعد قوامین و ثامن چون قوامین و ثامن تا چند روز پیش فقط 25 درصد سود میدادن و الان چند روزی هست که برای مبالغ بالای 50 میلیون 27 میدن.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
تنها موسسه ای که توی این مدت گذشته هیچ وقت از 25 درصد بالاتر نداد همین ثامن بود و جالبه بدونید همون نور که الان در حال گرفتن مجوز و مراحل پایانی هست تا 32 درصد هم تا یک ماه پیش سود میداد و الان هم 27 درصد با هر مبلغی سود میده پس بهتر بود میگفتید نور و بانک آینده در صدر متخلفین هستن و بعد قوامین و ثامن چون قوامین و ثامن تا چند روز پیش فقط 25 درصد سود میدادن و الان چند روزی هست که برای مبالغ بالای 50 میلیون 27 میدن.
خوب که چی؟ من گفتم مثل ثامن و نه اینکه فقط ثامن.

بانک مرکزی باید جرأت داشته باشه سر یک ماه اینارو یا بشونه سر جایشان یا در این متخلفان رو گل بگیره ولی رانت اجازه نمیده.

یعنی چی توی **** بانکی کشور 30 تا بانک قانون رو رعایت کنن ولی چند تا موسسه تازه کار هر کار دلشون خواست بکنن.

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
با توجه به گفته های ایشون و گرونی های اخیر صدرصد وضعیت سال آینده خراب تر از الان هست
امید ها در کشور ما از بین رفته
مگر اینکه کاری داشته باشی که به میزان تورم هم اضافه بشه به درامدت وگرنه قشری که درامدی ثابت و یا پول توی بانک میذارن بیشترین ضربه رو میخورن
گویا با این اوصاف خود دولت دلش میخاد مردم برن دلار و کالا بخرن و انبار کنن تا اینکه داخل بانک بذارن
شما حرفت از لحاظ مالی درسته ولی ی چیزایی هم من میگم ببین راست یا نه سرمایه ی آدم سرمایه کلش تو ی شهرستان معمولی 100 م ت خوب بدترین کار اینه بذار بانک بهترین کار اینه بندازه تو کار ولی اما و اگر هم پیش میاد بانک بذاری 2 م تقریبا سودش حالا چ کاری باید راه انداخت اندازه بانک سود بده چون اگه کسی نتونست همونقدر دربیاره فرقی نمیکنی بازم سال بعد ارزش پولش کم میشه شاید هم ضرر کنی و اصل پولش از بین بره با اینهمه تورم و رکود ک هست پس واسه کسی ک نمیدونه بازار چیه بانک بهترین گزینست یا حداقل نصف سرمایش و ب کار بنداز

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
شما حرفت از لحاظ مالی درسته ولی ی چیزایی هم من میگم ببین راست یا نه سرمایه ی آدم سرمایه کلش تو ی شهرستان معمولی 100 م ت خوب بدترین کار اینه بذار بانک بهترین کار اینه بندازه تو کار ولی اما و اگر هم پیش میاد بانک بذاری 2 م تقریبا سودش حالا چ کاری باید راه انداخت اندازه بانک سود بده چون اگه کسی نتونست همونقدر دربیاره فرقی نمیکنی بازم سال بعد ارزش پولش کم میشه شاید هم ضرر کنی و اصل پولش از بین بره با اینهمه تورم و رکود ک هست پس واسه کسی ک نمیدونه بازار چیه بانک بهترین گزینست یا حداقل نصف سرمایش و ب کار بنداز
الان با این وضع رکود وحشتناک پول گذاشتن توی بانک بهترین گزینه هست. به جز کارهای واسطه گری و دلالی هیچ کاری سود بانک رو نمیده.

البته واسطه گری خیلی از کالا ها هم توی رکود هست.یارو سوپری میگه وضع دخلم خرابه.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
خوب که چی؟ من گفتم مثل ثامن و نه اینکه فقط ثامن.

بانک مرکزی باید جرأت داشته باشه سر یک ماه اینارو یا بشونه سر جایشان یا در این متخلفان رو گل بگیره ولی رانت اجازه نمیده.

یعنی چی توی **** بانکی کشور 30 تا بانک قانون رو رعایت کنن ولی چند تا موسسه تازه کار هر کار دلشون خواست بکنن.

آخه موسسه ای که حتی کارهای پایانی مجوزش رو انجام داده داره 30 درصد سود میده چطور خود بانک مرکزی بیاد جلوشون رو بگیره!!!
به قول خود موسسات میگن یه چند میلیارد پول بانک مرکزی میگیره و میگه مجوز بفرما.....
الان قوامین مجوز داره اما همین امروز جلوی خودم به شخصی گفت 150 م بیار من برات 28 درصد سپرده میکنم
مگه قوامین جز بانک های مجوز دار نیست؟
شخصی که میره از تمام بانک های خصوصی که دارای مجوز هستن سوال میکنه میبینه اونهام دارم سود های بالا میدن دیگه چه برسه موسساتی مثل ثامن یا نور......
صدرصد اگه بحث سر این بود که بخوان گیر بدن و یا براشون ایرادی بگیرن الان همین قوامین و آینده که بانک هم هستن نه موسسه اینجور سودهایی رو نمیدادن در صورتی که موسسات دستشون بازتر از بانک هست برای سود دادن.....

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
آخه موسسه ای که حتی کارهای پایانی مجوزش رو انجام داده داره 30 درصد سود میده چطور خود بانک مرکزی بیاد جلوشون رو بگیره!!!
به قول خود موسسات میگن یه چند میلیارد پول بانک مرکزی میگیره و میگه مجوز بفرما.....
الان قوامین مجوز داره اما همین امروز جلوی خودم به شخصی گفت 150 م بیار من برات 28 درصد سپرده میکنم
مگه قوامین جز بانک های مجوز دار نیست؟
شخصی که میره از تمام بانک های خصوصی که دارای مجوز هستن سوال میکنه میبینه اونهام دارم سود های بالا میدن دیگه چه برسه موسساتی مثل ثامن یا نور......
صدرصد اگه بحث سر این بود که بخوان گیر بدن و یا براشون ایرادی بگیرن الان همین قوامین و آینده که بانک هم هستن نه موسسه اینجور سودهایی رو نمیدادن در صورتی که موسسات دستشون بازتر از بانک هست برای سود دادن.....

واقعا 28% روزشمار ؟ یا سالیانه ؟
در ضمن محاسبه سود بانکی روزشمار به این شکله :
مقدار پول * درصد تقسیم بر 1200 میشه یا مقدار پول * درصد مثلا 28 تقسیم به 100 دوباره تقسیم بر 12
من الان در بانک مهر 85 میلیون دارم و ماهیانه 1.629.000 با سود 23% روزشمار بهم میده این حساب در گذشته باز شده و الان به حساب های جدید همچین سودی تعلق نمی گیره
85000000 * 23 تقسیم بر 1200 = پول که به عنوان سود به شما تعلق میگیره

دوستان این سودهایی که می فرماید 27% و 32% و 30% و 25% واقعا همچین چیزی هست ؟ معرفی کنید لطفا

در ضمن دولت چرا باید جلوشون رو بگیره وام های 24 تا 27 درصدی که به مردم میدن خوبه ولی سود باید 20 درصد به مردم تعلق بگیره ؟
اتفاقا با این کارشون به نظر من سرمایه گذاران رو تشویق می کنند و برای اقتصاد کشور و طرح های عمرانی هم خیلی خوبه
اینجوری من نوعی به جای اینکه پولم رو روی ملک سرمایه گذاری کنم به حالت نقدینگی در اختیار بانک قرار میدم و اون ها هم در معادن و ... سرمایه گذاری می کنند و این باعث پیشرفت کشور میشه

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
واقعا 28% روزشمار ؟ یا سالیانه ؟
در ضمن محاسبه سود بانکی روزشمار به این شکله :
مقدار پول * درصد تقسیم بر 1200 میشه یا مقدار پول * درصد مثلا 28 تقسیم به 100 دوباره تقسیم بر 12
من الان در بانک مهر 85 میلیون دارم و ماهیانه 1.629.000 با سود 23% روزشمار بهم میده این حساب در گذشته باز شده و الان به حساب های جدید همچین سودی تعلق نمی گیره
85000000 * 23 تقسیم بر 1200 = پول که به عنوان سود به شما تعلق میگیره

دوستان این سودهایی که می فرماید 27% و 32% و 30% و 25% واقعا همچین چیزی هست ؟ معرفی کنید لطفا

در ضمن دولت چرا باید جلوشون رو بگیره وام های 24 تا 27 درصدی که به مردم میدن خوبه ولی سود باید 20 درصد به مردم تعلق بگیره ؟
اتفاقا با این کارشون به نظر من سرمایه گذاران رو تشویق می کنند و برای اقتصاد کشور و طرح های عمرانی هم خیلی خوبه
اینجوری من نوعی به جای اینکه پولم رو روی ملک سرمایه گذاری کنم به حالت نقدینگی در اختیار بانک قرار میدم و اون ها هم در معادن و ... سرمایه گذاری می کنند و این باعث پیشرفت کشور میشه
این فرمول شما میانگین سود سالیانه در ماه رو حساب میکنه. در صورتی که سود واریزی در ماه 30 روزه و 31 روزه فرق میکنه. نمیشه که از دم همه ماهها یه اندازه سود داشته باشه. فرمول دقیقش اینه: مبلغ ضربدر عدد سود ضربدر تعداد روزها تقسیم بر 36500
جمع فرمول شما با جمع این فرمول در پایان سال یکی میشه فرقی نمیکنه، ولی با این فرمول که گفتم شما میتونی دقیقتر حساب کنی. مثلا میتونی سود 8 روز یا 12 روز یا هر تعداد روزی رو راحت دربیاری. اینی که شما گفتی کلی حساب میکنه و دقیق نیست. تعداد روز مهمه.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416

سود 28 درصد دادن بانکها برای کار عمرانی خوبه؟ جک میگی برادر؟

والا اینکه کارهای مجوزشون داره تموم میشه رو من نمیدونم ولی فقط میدونم اغلب تخلفات داره از طرف موسساتی انجام میشه که به مراکز نظامی نزدیک هستند. بانک مرکزی و دولت و برنامه های اقتصادی یه کشور رو اینا به مسخره گرفتن. از دو سال پیش که شروع به سازماندهی کردن اونایی که حدود 100 تا شعبه داشتن دمشون رو قیچی کردن ولی حریف این چند تای آخری نمیشن، از بس که گردن کلفتن.

برادر من بانکی که 28% سود میده لابد وامش هم بالای 35% هست مگه نه؟ واسه رضای خدا که کار نمیکنن.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
امروز بانک اینده بودم مدیر شعبه داشت به کارکناش میگفت اون طرفی که دیروز 21 میلیارد خوابونده بود امروز با دو تا چک
برداشت زده با اصرار بچه ها 3 تومنش رو گذاشته باشه

mehdi9271

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقتصاد نوین سپرده هاش چی هست؟ ارزش داره؟؟؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
یک ساعت پیش بانک آینده حساب باز کردیم.فقط 7 هزارتومن هزینه کارت و افتتاح حساب شد.
27 درصد یک ساله.سودش هم واریز میشیه به یه حساب روز شمار که نوشته طرح بهار(یابارن.قاطی کردم از بس تو بانک اسم طرح نوشته بودن) با 23 درصد.
----
پ.ن: کار مندای خوبی هم داشت.چه دختر چه پسر.....
rose3.gif
905.gif

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
بانک مسکن تا ۳۰ این ماه سپرده نوروز روز شمار ۲۲ درصد سود میده.البته با موجودی حداقل ۱۰ ملیون

Sent from my SM-T700 using Tapatalk

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
یه روند جالبی در کشور گل و بلبل ما داره صورت میگیره
از اونطرف دلار گرون میشه و به طبع گرون شدن دلار بالا رفتن 30 درصدی اجناس و کالا و گرونی....
از این طرف هم کاهش سود بانکی به دستور.......
خبرهای جالب دیگه هم بخونیم بد نیست تامین 50 درصدی منابع بودجه 94 از مالیات
اتکای ۵۰ درصدی بودجه ۹۴ به مالیات

Last edited:

rjhmk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
حتما شیب ملایمش هم مثل بقیه طرحهای شیب دارشه،کدوم کاهش تورم اخه فریب تا کی؟! دلار از3200 به بالای 3500 رسیده اونوقت میگه بهره رو کم کنید! حتما میخواد شیب افزایش دلار بیشتربشه وبه همین مقدار راضی نیست.خب وقتی دلار بالابره مردم خودشون پولهاشون روازبانک میکشن ودلاروسکه میخرند وقتی که سود بانکی هم کم کنیدکه دیگه بدتر!پس بگو میخواد مردم به سوی دلار هجوم ببرند و رکورد دروه محمود زودتر زده بشه! تا وقتی بخوان با بی ارزش کردن پول ملی بودجه رو تامین کنند ملت روی خوشی نخواهد دید.این یکی از محمود بدتره!!

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
بازم شیب ملایم
امروز قوامین بودم میگفت 27 درصد میدیم اتفاقا ثامن هم چند قدم اونطرفتر بود سوال کردم گفتن یکساله 27 درصد دیگه کنجکاو شدم رفتم نور هم سوال کردم اون هم 27 درصد گویا دیگه همشون رفتن روی 27 تثبیت شدن.
دوست عزيز من ميخوام تو قوامين سپرده كنم اما هفته پيش پرسيدم از رييس يكي از شعبه هاش گفت ٢٧ درصد براي بالاي ١٠٠ ميليون بود كه از ١٥ آذر شد ٢٦ درصد.
شعبه اي كه به شما گفت ٢٧ درصد كدوم شعبه بود؟ و اينكه چه كف پول بايد گذاشت برا ٢٧ درصدش؟ ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا