• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
دوست عزیز فرافکنی درست نیست. بهتره اطلاعات خودمون اول بالا ببریم و در مورد افتتاح حساب بدونیم داریم چه حسابی رو باز می کنیم.
این که ملت معتبر تر از گردشگری هست رو منو شما نمی تونیم تعیین کنیم و توی جامعه به راحتی میشه اینو فهمید.
اما در مورد حساب ملت: این حساب 6 ماهه هست. شما تا 6 ماه نمیتونی 10 تومنتو بگیری. اگه خواستی بگیری کل سودت میشه 10%
ولی اگه نگرفتی تمامو کمال سودو بهت میده.
سایتش انقدر پیشرفته هست که اگه بانکداری اینترنتی داشته باشی هر روز شما میتونی ببینی با وجود واریز برداشت های جدید، سود آخر ماهت چقدر هست.
و اما بعد 6 ماه:ممکنه بازم تمدید کنه، ممکنه نه. اگه بخوان تمدید کنن باید با رضایت شما باشه. تا زمانی که اون 10 تومن تو حساب شما مسدود باشه 22% میده. اینو شما میتونی اول هر ماه تو بانکداری اینترنتی چک کنی که مسدود هست هنوز 10 تومن یا نه. البته منظورم برای بعد 6 ماه هست.
متوجه حرف من نشدی! دیگه خود دانی.. فقط اگر سر 6ماه رفتی تمدید کنی بهت گفتن حساب جدیدمون سودش 17% هست جا نخوری، اون موقع ممکنه بانکای دیگه حساب 22 باز نکنن و شما ضرر میکنین. من اینو با دلسوزی به شما گفتم، اگر اصرار دارید که دیگه هیچی.

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
2
در مورد ملت
ملت با کف ده میلیون 22% میده. با قابلیت واریز برداشت از کارت. فقط یک نکته اینکه حساب 6 ماهه هست. یعنی اگه زودتر پولتو خواستی 10% حساب میشه. اون ده میلیون کف حساب باید 6 ماه بمونه. یعنی مسدودش میکنن.
لازمه حساب جدیدی باز کنیم یا که اگه موجودی روزشمار رو به ده میل برسونیم و یه درخواست بدیم کافیه?
بعد شش ماه تکلیفش چی میشه?
همه مزایای حساب روز شمار الان مثل اینترنت بانک و... رو داره کلا اینکه حساب روزشماره با مسدودی ده میل یا سپرده هستش?
پشتیبان حساب جام میشه قراره داد?
ببخشید زیاد سوال میپرسم

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
لازمه حساب جدیدی باز کنیم یا که اگه موجودی روزشمار رو به ده میل برسونیم و یه درخواست بدیم کافیه?
بعد شش ماه تکلیفش چی میشه?
همه مزایای حساب روز شمار الان مثل اینترنت بانک و... رو داره کلا اینکه حساب روزشماره با مسدودی ده میل یا سپرده هستش?
پشتیبان حساب جام میشه قراره داد?
ببخشید زیاد سوال میپرسم
اگه کوتاه مدت داشتید لازم نیست جدید با کنید.
بعد شیش ماه ممکنه تمدید کنن ممکن هست نه. تا 6 ماه تضمینه سود 22%
تموم مزایا رو داره. سپرده نیست. مسدود میشه.
نمی دونم پشتبانو. سوال کنید.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
متوجه حرف من نشدی! دیگه خود دانی.. فقط اگر سر 6ماه رفتی تمدید کنی بهت گفتن حساب جدیدمون سودش 17% هست جا نخوری، اون موقع ممکنه بانکای دیگه حساب 22 باز نکنن و شما ضرر میکنین. من اینو با دلسوزی به شما گفتم، اگر اصرار دارید که دیگه هیچی.
آره قبول دارم که ممکنه تمدید نکنن دوست خوبم. منم فقط راجع 6 ماه گفتم. امیدوارم ناراحت نشده باشی. میدونم شما قصد خوبی داری فقط گفتم باید اطلاعاتمون کافی باشه در مورد حساب. به هرحال ما اینجا دور همیم که به هم کمک کنیم. حلال کن داداش.

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
نيم نگاهي به نشانه هاي افزايش قيمت ارز در آينده، وقت تصميم گيري براي سپرده يكساله(كه برداشتن زير يك سال جريمه سود بالايي دارد) احتمالا مفيد است:
سيف :"بانک مرکزی به هیچ عنوان نمی‌خواهد قیمت ارز ثابت باشد و در مقابل دخالتی هم در بازار نمی‌کند."

http://khabaronline.ir/detail/389095/Economy/macroeconomics

Sent from my iPhone using Tapatalk

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نيم نگاهي به نشانه هاي افزايش قيمت ارز در آينده، وقت تصميم گيري براي سپرده يكساله(كه برداشتن زير يك سال جريمه سود بالايي دارد) احتمالا مفيد است:
سيف :"بانک مرکزی به هیچ عنوان نمی‌خواهد قیمت ارز ثابت باشد و در مقابل دخالتی هم در بازار نمی‌کند."

http://khabaronline.ir/detail/389095/Economy/macroeconomics

Sent from my iPhone using Tapatalk
با توجه به گفته های ایشون و گرونی های اخیر صدرصد وضعیت سال آینده خراب تر از الان هست
امید ها در کشور ما از بین رفته
مگر اینکه کاری داشته باشی که به میزان تورم هم اضافه بشه به درامدت وگرنه قشری که درامدی ثابت و یا پول توی بانک میذارن بیشترین ضربه رو میخورن
گویا با این اوصاف خود دولت دلش میخاد مردم برن دلار و کالا بخرن و انبار کنن تا اینکه داخل بانک بذارن

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
2 مورد بگم:
اول در مورد قوامین
جدید ترین حسابی که قوامین بازمیکنه با هرمبلغی یک ساله 25.5 %
..............
دوست من ممنون از اطلاع رسانیت
اسم این یکی چیه؟ ربیع4؟ یا اسم دیگه ای داره؟
رو این طرح پرسیدی اگه ببندی چه جوری حساب میکنن بی جریمه یا با جریمه؟
مبلغ داراشون هنوز هموناست یا این که بازم طرج جدید دارن ؟ منظورم اینه که مثلا رو 10 تومان بالاتر میدن؟

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان بالاخره معلوم نشد این موسسه یا بانک متخلف که قراره منحل بشه کدومه؟!!

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام دوستان من نیاز به 20 میلیون وام دارم طرحی هست که بشه 20 میلیون گذاشت تو بانک بعد از چندماه دوبرابرش برداشت فقط میخوام سودش تا جایی که میشه کم باشه

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
براي حواله پايا حتما بايد موجودي در حساب باشد؟يا ميشه همون روز كه قراره پول بياد حساب قبل واريز پول به حساب حواله پايا زد و به محض واريز، حواله پايا از حساب برداشت كنه؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
براي حواله پايا حتما بايد موجودي در حساب باشد؟يا ميشه همون روز كه قراره پول بياد حساب قبل واريز پول به حساب حواله پايا زد و به محض واريز، حواله پايا از حساب برداشت كنه؟
بله دقیقا میشه اینکارو کرد.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوست من ممنون از اطلاع رسانیت
اسم این یکی چیه؟ ربیع4؟ یا اسم دیگه ای داره؟
رو این طرح پرسیدی اگه ببندی چه جوری حساب میکنن بی جریمه یا با جریمه؟
مبلغ داراشون هنوز هموناست یا این که بازم طرج جدید دارن ؟ منظورم اینه که مثلا رو 10 تومان بالاتر میدن؟
اسمشو نمیدونم عزیز.
بله زودتر بخوای برداری جریمه میخوره.
مبلغ داراشون هم همونا بود ظاهرا. چیز جدیدی که به من گفتن همین بود.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
باید نگران کدام بانک و موسسه بود: بدون مجوز فعال یا مجوز دار متخلف؟
http://www.akhbarbank.com/vdcjvve8.uqehazsffu.html
رضا ظفری یکی از کسبه خیابان ولیعصر هم از اینکه هر چند ماه یک بار خبری از تخلف و انحلال یا اختلاس منتشر می شود ابراز تاسف کرده و پیشنهاد داد بانک مرکزی اگر توان نظارت و جلوگیری از تخلف بانک ها را ندارد می تواند از صدور مجوز خودداری کند. ظفری که در ۴ بانک و یک موسسه حساب بانکی داشته از بستن سه حساب خود در هفته گذشته خبر داده و گفت: « وقتی با روابط مجوز تاسیس بانک میدهند فکر نمی کنند که تاوان آن را مردم باید پس بدهند؟ »

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

در اصل پایا چک الکترونیکی
است
انجام زمان و تاریخ عملیات رو می تونید، مشخص کنید

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
يعني اگه به حسابم ساعت 2 بعد از ظهر مبلغ a تومان واريز شود و من ساعت 10 صبح حواله پايا به مبلغ a تومان از حسابم به مقصد حسابي ديگر بزنم،ساعت 2 به محض واريز،مبلغ a تومان بابت حواله برداشت ميشود؟

http://www.tabnak.ir/fa/news/457314/توضیح-بانک-تجارت-درباره-خبر-تخلف-مالی

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
يعني اگه به حسابم ساعت 2 بعد از ظهر مبلغ a تومان واريز شود و من ساعت 10 صبح حواله پايا به مبلغ a تومان از حسابم به مقصد حسابي ديگر بزنم،ساعت 2 به محض واريز،مبلغ a تومان بابت حواله برداشت ميشود؟

http://www.tabnak.ir/fa/news/457314/توضیح-بانک-تجارت-درباره-خبر-تخلف-مالی
به محض واریز که نه. از یک دقیقه تا یک ساعت میتونه زمانش متغیر باشه. این بستگی به بانک و حجم تراکنش هاش داره.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
حواله پایا اگه دقت کرده باشید
دو گزینه، عادی، یکی مستمر
از گزینه مستمر تاریخ مثلا دو روز بعد بزن، وقتی پول رفت توحسابت عملیات انجام میده
عادیش از همون موقع تا دو ساعت متغییر با توجه 7 سیکل پایا در طو روز
http://www.cbi.ir/simplelist/5842.aspx

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان با توجه به اینکه بانک آینده در لیست بانک مرکزی نیست سپرده گذاری تو این بانکو توصیه میکنید؟میخوام یه حساب کوتاه مدت 23درصد باز کنم.اینترنت بانکش دستگاه میخاد؟

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
آره قبول دارم که ممکنه تمدید نکنن دوست خوبم. منم فقط راجع 6 ماه گفتم. امیدوارم ناراحت نشده باشی. میدونم شما قصد خوبی داری فقط گفتم باید اطلاعاتمون کافی باشه در مورد حساب. به هرحال ما اینجا دور همیم که به هم کمک کنیم. حلال کن داداش.
اختیار داری، نه آقا چه ناراحتی، همین که فهمیدی ( یا میدونستی ) که ممکنه اون حسابو تمدید نکنن خوبه. باز برخورد شما که خوب بود، بعضیا انقدر تعصب الکی دارن مثکه بانک مال باباشونه یا سهام دار ارشدن تو اون بانک به هیچ وجه نمیخوان اشکالاشو ببینن. در نهایت دمت گرم که برات مهم بود کسی از دستت ناراحت شده یا نه ..

Last edited:
بالا