arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
موسسه عسکریه 25 درصد میداد چند ماه پیش . تازگی ها سوال نکردم . مجوز هم داره25 درصد سالیانه کجا میدن ؟؟ ب جز موسسه
70 تومن دارم
موسسه عسکریه 25 درصد میداد چند ماه پیش . تازگی ها سوال نکردم . مجوز هم داره25 درصد سالیانه کجا میدن ؟؟ ب جز موسسه
70 تومن دارم
قوامین گفت تا آخر ماه خبر بگیر . آینده هم گفت بالای 100 تومن 23 درصد .کدومشون گفتن نمیشه؟
تو عضویت vasco بزن.رفتی شعبه بگو با ussd میخام رمز بگیرم.من اینکارو کردم.خیلیم عالیه.عزیزان سلام
برای عضویت در اینترنت بانک اینده :نوع رمز یاب را چطور میشهUSSD انتخاب کرد؟فقط VASCO رو داره؟هزینه 35000 تومن
ممنونم.سلامت باشید
باید برید داخل شعبات.اینجوری نمیشه فهمید.دوستان واسه 40 میلیون بهترین بانک کجاست؟ حساب یه ساله هم میتونم باز کنم
چند روز پیش از یکی از شعبه های بانک آینده حضوری پرسیدم، کارمند بانک گفت حسابهای جدید همگی 10 درصدی شده، ولی حسابهای قبل از 1 دی اگر بالای یک میلیون موجودی داشته باشه 23 درصد محاسبه میشه. البته باید تا آخر این ماه صبر کنم ببینم درست گفته یا نه.امروز زنگ زدم بانک آینده.گفتم حسابهای طرح بهار 23 درصد سودش تغییر کرده.گفتش سه چار روزیه شده ده درصد.بعدش گفت موجودی بالای یک میلیون فکر کنم تغییر نکرده.جواب درستی نداد.فکر کنم باید حضوری برم.دوستان اگه میدونن لطفن اطلاع رسانی کنن.
سود 23 درصد یک مرحله واریز میشه یا دو مرحله؟آخه من 25 آذر حساب باز کردم تا حالا سود نگرفتم.خدا کنه کم نکنن.اگه کم بشه من یه روز پول تو اون حساب نمیزارم.یعنی از این به بعد باید هر چند روز یه بار بریم شعبه درصده سودو بپرسیم؟چند روز پیش از یکی از شعبه های بانک آینده حضوری پرسیدم، کارمند بانک گفت حسابهای جدید همگی 10 درصدی شده، ولی حسابهای قبل از 1 دی اگر بالای یک میلیون موجودی داشته باشه 23 درصد محاسبه میشه. البته باید تا آخر این ماه صبر کنم ببینم درست گفته یا نه.
الان فکر کنم همه 22 شدن . عسکریه قبلا 25 میداد الان برید سوال کنید شاید هنوز هم بدن .تو مجوزدارها یکساله کجا سود بیشتری میده؟
من شعبه رفتم گفتند که حسابهای با موجودی 3میلیون 23درصده ولی اینا رو هم کم میکنند ..اپراتور بانک آینده گفت عمده حسابهای روز شمار به سود ده درصد تبدیل شده و گفت تعدادی از حسابهای با موجودی بالا هنوز سود قبلی را می گیرند اما کف موجودی برای حفظ سود 23 درصد اعلام نکرد.
توجه! توجه!
من هم امروز صبح از شعبه آینده پرسیدم گفت که حسابهای کوتاه مدت زیر 3 میلیون شده 10 درصدمن شعبه رفتم گفتند که حسابهای با موجودی 3میلیون 23درصده ولی اینا رو هم کم میکنند ..
بالای سه میلیون چند درصد شده؟همون 23 درصده؟من هم امروز صبح از شعبه آینده پرسیدم گفت که حسابهای کوتاه مدت زیر 3 میلیون شده 10 درصد