ماههای 30 روزه 325/479 هزار تومن و ماههای 31روزه 336/328میشه بگید 18 میلیون سود ماهیانش (22%) چقدره؟
ماههای 30 روزه 325/479 هزار تومن و ماههای 31روزه 336/328میشه بگید 18 میلیون سود ماهیانش (22%) چقدره؟
یعنی اون نرم افزار محاسبه سود میاد ساعت 12 شب ستون مانده حسابت رو چک میکنه، به کمترین مبلغی که توی لیست هست سود تعلق میگیره.این که میگن حداقل مانده حساب در روز جهت تعلق سود به حسابه کوتاه مدته منظورشون چیه؟من متوجه نمیشم.
ولی فکر کنم بعضیها سلیقه ای عمل میکنن.همه شون اینجورین؟یعنی اون نرم افزار محاسبه سود میاد ساعت 12 شب ستون مانده حسابت رو چک میکنه، به کمترین مبلغی که توی لیست هست سود تعلق میگیره.
فرض کن شما اول صبح 5م داری توی حسابت، در طول روز 3م واریز میکنی، میشه 8م، بعد مثلا 4م برداشت میکنی، مانده حسابت میشه 4م، یه طلبم از یه بنده خدایی داشتی به مبلغ 7م دستش درد نکنه برات واریز میکنه، مانده حسابت میشه 11م. حالا خودت بگو کمترین مانده حسابت در طول این روز پر برکت از بین اعداد 5 و 8 و 4 و 11 کدومه؟ عدد 4. بانک میاد به این 4م سود میده ( برای اون روز ) حالا اگه فرداش از پولت برداشت نکنی بانک به 11م سود میده. ( هر چقدر هم که واریز کنی فرقی نداره )
موسسه عسکریه 25 درصد یکساله و کوتاه مدت 20 درصد
این سه موسسه امروز رفتم و به این ترتیب به من اعلام شد جهت اطلاع دوستان.
آره واسه ماه 30 روزه درسته. همون 25 درصد میشهدوستانی که میدونن خواهشا راهنمایی کنن!
23 میلیون تو موسسه ثامن با سود 25 درصد دارم، ماهانه حدودا 474 هزار تومن برام می ریزه به حساب، بنظرتون این رقم دقیقا همون 25 درصد میشه یا کمتر از اون چیزیه که این موسسه روز اول بهم گفته ؟ ممنون!
تقریبا همه بانکها رفتم فقط بانک قوامین وقتی باهاشون صحبت کنی با معاون شعبه اگه مبلغت زیاد باشه میتونن برات سود بیشتری بدند باقی بانکها وقتی صحبت میکنی با مبالغ زیاد هم سود بیشتری نمیدهندسلام دوستان گل من 800 تا 900 میلیون میخوام بزارم بانک.... یه بانک مجوز دار معرفی کنید که بالای 20 درصد سود بده....روز شمار تا 3 ماهه....ممنون و اینکه هر 1 تومن چقدر سود میده؟
آینده حساب دارم 23 میده ولی مبلغ پایین اونجا گذاشتم تا مجوز بگیره نمیتونم پول درشت واریز کنم بهش.
سود درسته همین مبلغ میشه اما محاسبش اینجوریهدوستانی که میدونن خواهشا راهنمایی کنن!
23 میلیون تو موسسه ثامن با سود 25 درصد دارم، ماهانه حدودا 474 هزار تومن برام می ریزه به حساب، بنظرتون این رقم دقیقا همون 25 درصد میشه یا کمتر از اون چیزیه که این موسسه روز اول بهم گفته ؟ ممنون!
من یه 500هزار لازم دارم میدی؟؟؟بیا دوست باشیمسلام دوستان گل من 800 تا 900 میلیون میخوام بزارم بانک.... یه بانک مجوز دار معرفی کنید که بالای 20 درصد سود بده....روز شمار تا 3 ماهه....ممنون و اینکه هر 1 تومن چقدر سود میده؟
آینده حساب دارم 23 میده ولی مبلغ پایین اونجا گذاشتم تا مجوز بگیره نمیتونم پول درشت واریز کنم بهش.
ما که ۶۰۰ تومن گذاشتیم توش ۱ ساله ۲۷ درصد دیگه دلو زدیم به دریا ایشالله که مجوزشم تا عید میگیرهسلام دوستان گل من 800 تا 900 میلیون میخوام بزارم بانک.... یه بانک مجوز دار معرفی کنید که بالای 20 درصد سود بده....روز شمار تا 3 ماهه....ممنون و اینکه هر 1 تومن چقدر سود میده؟
همه بانکها همین جور حساب میکنن. مطمئن باش.ولی فکر کنم بعضیها سلیقه ای عمل میکنن.همه شون اینجورین؟
سلام حامد خانما که ۶۰۰ تومن گذاشتیم توش ۱ ساله ۲۷ درصد دیگه دلو زدیم به دریا ایشالله که مجوزشم تا عید میگیره
ما که ۶۰۰ تومن گذاشتیم توش ۱ ساله ۲۷ درصد دیگه دلو زدیم به دریا ایشالله که مجوزشم تا عید میگیره
سرمایهگردشگری،تجارت،قوامین
لطفا پست اسپم نگذارید.هر دو تا پست یه پست بانک اینده ک یه نوع سوالهبانك آينده براي حسابهايي كه اردبيهشت باز شدند هم شرط 3ميليون را براي دريافت23% سود گذاشته؟؟؟چرا اطلاع رساني نكرده؟
ميشه بگي اسپم بودن اين پست به چه دليله؟؟؟يك پست كه بيشتر ندادم!!!!!لطفا پست اسپم نگذارید.هر دو تا پست یه پست بانک اینده ک یه نوع سواله