• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
این پست باید بامزه ترین پست سال93 انتخاب بشه تو پی تی:p:D

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
خسته نباشید عرض میکنم خدمتتون
استدلال زیبایی بود
:general208::general208::general208::general208:
با همچی استدلاتی است که هیچ وقت بانکها ورشکست نمیشن و همیشه سرمایه گذار دارن ،، مخصوصا سر مشتریا منت میزارن با کف 50 میلیون :D

alp13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فکر میکنم سوالم بی پاسخ مونده
دوستان انشالله یکی دو ماه دیگه نزدیک 30 م پول بدستم میرسه با توجه به اینکه 3 ترم از دانشگاهم مونده نمیتونم شغلی رو استارت بزنم بنظرتون کدوم بانک بزارم که هم سود بیشتری بده هم بتونم ماهی 100-200 هم برداشت کنم واسه مخارج خودم باقیش به سپردم اضافه بشه
همچنین کدوم بانک بهترین شرایط وام رو داره که یک سال بزارم بعد بهم با درصد کم وام بده ضامنش هم سخت گیر نباشه

ممنون
راستی اگه بجای بانک راه حل بهتری واسه افزایش سرمایم تو این یک سال و نیم بیکاری پیشنهاد می دید لطف کنید مرسی

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
فکر میکنم سوالم بی پاسخ مونده
دوستان انشالله یکی دو ماه دیگه نزدیک 30 م پول بدستم میرسه با توجه به اینکه 3 ترم از دانشگاهم مونده نمیتونم شغلی رو استارت بزنم بنظرتون کدوم بانک بزارم که هم سود بیشتری بده هم بتونم ماهی 100-200 هم برداشت کنم واسه مخارج خودم باقیش به سپردم اضافه بشه
همچنین کدوم بانک بهترین شرایط وام رو داره که یک سال بزارم بعد بهم با درصد کم وام بده ضامنش هم سخت گیر نباشه

ممنون
راستی اگه بجای بانک راه حل بهتری واسه افزایش سرمایم تو این یک سال و نیم بیکاری پیشنهاد می دید لطف کنید مرسی
از کجا بدستت میرسه حلاله ایا؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
به ن
سلام حامد خان
چطوری؟
چرا لیست قیمتها را بروز نمیکتی؟
ضمنا من اگر جای تو بودم ، یه آپارتمان که وام هم روش باشه را میخریدم بعد هم رهن و اجاره میدادمش.
به نظر من اپارتمان ضرره وقتی کسی پول نداره خونه بخره بعد باید رو دستت باد کنه یا اینکه زیر فی بدی تا بخرن وگرنه منم میخاستم اینکارا کنم با 120 میلیون 1اپارتمان میتونستم بخرم 40وام روش 20 رهن ولی عملا معلوم نیس گرون بشه یا نشه و ....این بود که سود بانکی را ترجیح دادم بدون دقدقه خاطر120 تو بانک سود 24 درصد ماهی 2500میگیرم مثلا 1اپارتمان چثدر مگه میره روش فوقش متری 200 خونه و زمین 1زنانی خوب میشد سود کرد ولی الان راکده با این قیمتا کسی پول نداره بخره

alp13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز حلاله یک مقداریش رو کار کردم مقداریش هم سهم خونه پدری

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سه تا سوال دارم اگر کسی اطلاع داره لطفا خبر بده :
1- سپرده یاس بانک سپه که سود 22 درصد با حداقل مانده 2 میلیون هست رو هنوزم حساب باز میکنن ؟
2- حساب طلایی کوثر 24 برای سپرده های قدیمی هنوزم پابرجاست یا تغییر کرده ؟
3 - کدوم بانک یا موسسه دیگه هست که الان (نه قبلا) بالای ده درصد سود روزشمار بده ؟

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
به ن

به نظر من اپارتمان ضرره وقتی کسی پول نداره خونه بخره بعد باید رو دستت باد کنه یا اینکه زیر فی بدی تا بخرن وگرنه منم میخاستم اینکارا کنم با 120 میلیون 1اپارتمان میتونستم بخرم 40وام روش 20 رهن ولی عملا معلوم نیس گرون بشه یا نشه و ....این بود که سود بانکی را ترجیح دادم بدون دقدقه خاطر120 تو بانک سود 24 درصد ماهی 2500میگیرم مثلا 1اپارتمان چثدر مگه میره روش فوقش متری 200 خونه و زمین 1زنانی خوب میشد سود کرد ولی الان راکده با این قیمتا کسی پول نداره بخره
شما کجا آپارتمان سراغ داری 120 که 40 وام داره و 20 رهنش هست لطفا به منم بگو خودم لازم دارم برای استفاده نه فروش....

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
شما کجا آپارتمان سراغ داری 120 که 40 وام داره و 20 رهنش هست لطفا به منم بگو خودم لازم دارم برای استفاده نه فروش....
تشریف بیارین اصفهان شاهین شهر اپارتمان صفر و لوکس و خوش سازه 80 متر درجه 1 120 میدن خاستی پیام خصوصی بده

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
یعنی بانک به دروغ میگه 14 درصد برای سپرده ویژه سه ماهه :D
سپرده سه ماهه هست ولی سودش رو سالیانه اعلام می کنند.
چطوری شما فکر کردی ممکنه بانک به سپرده های سه ماهه بیشتر از یک ساله سود بده؟؟!

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
سپرده سه ماهه هست ولی سودش رو سالیانه اعلام می کنند.
چطوری شما فکر کردی ممکنه بانک به سپرده های سه ماهه بیشتر از یک ساله سود بده؟؟!
همیشه راهی برای دور زدن قوانین هست ، مثلا کلمه ویژه با کف 50 میلیون تومان
بلاخره باید یک فرقی با سپرده عادی بکنه
:D
نمونه چند وقت پیش:
http://akhbarbank.com/vdcenf8w.jh8vxi9bbj.html

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
همیشه راهی برای دور زدن قوانین هست ، مثلا کلمه ویژه با کف 50 میلیون تومان
بلاخره باید یک فرقی با سپرده عادی بکنه
:D
نمونه چند وقت پیش:
http://akhbarbank.com/vdcenf8w.jh8vxi9bbj.html

پرویز جان بی خیال شو.داستان رو اشتباه گرفتی شما.دوستان توضیح دادن.به تعاریف اولیه سود بانکی رجوع کنید.مخلصیم.

Medical

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نرخ سود روز شمار و سپرده یک ساله با سرمایه 20 میلیون تومان در بانک دی و بانک گردشگری چند درصد محاسبه میشه؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
نرخ سود روز شمار و سپرده یک ساله با سرمایه 20 میلیون تومان در بانک دی و بانک گردشگری چند درصد محاسبه میشه؟
٢٢ درصد محاسبه ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بانک آینده سود حساب کوتاه مدت طرح بهار را از 7 دی 93 کرده 10 درصد. برای من هم از 7 دی ، 10 درصد حساب کرده و واریز کرده. من سوال کردم برای هر مبلغ مانده حساب فعلا شده 10 درصد

اگر کسی برای سود بیشتر این بانک گذاشته ، برداره. الان گردشگری و قوامین یکساله با قابلیت برداشت می دهند 22 درصد. موسسات هم مثل عسگریه 20 درصد کوتاه مدت می دهند.و یکساله تا 5 ساله هم دارند

شما پولت چقدر بود ؟؟؟؟ یکی از دوستان که گفت همون 23 درصد براش واریز شده!!

من بالای 8 تومن گذاشتم آینده...اگه سودش رو کم کنه همین 27 م میرم حسابم رو می بندم...

یه سوال از دوستان :

آیا حسابی غیر از حساب کوتاه مدت عادی هست که شما بتونی افزایش موجودی داشته باشی؟؟؟ یعنی بتونی واریز کنی بهش...برداشتش مهم نیست.

بالا