با همچی استدلاتی است که هیچ وقت بانکها ورشکست نمیشن و همیشه سرمایه گذار دارن ،، مخصوصا سر مشتریا منت میزارن با کف 50 میلیونخسته نباشید عرض میکنم خدمتتون
استدلال زیبایی بود
:general208::general208::general208::general208:
از کجا بدستت میرسه حلاله ایا؟فکر میکنم سوالم بی پاسخ مونده
دوستان انشالله یکی دو ماه دیگه نزدیک 30 م پول بدستم میرسه با توجه به اینکه 3 ترم از دانشگاهم مونده نمیتونم شغلی رو استارت بزنم بنظرتون کدوم بانک بزارم که هم سود بیشتری بده هم بتونم ماهی 100-200 هم برداشت کنم واسه مخارج خودم باقیش به سپردم اضافه بشه
همچنین کدوم بانک بهترین شرایط وام رو داره که یک سال بزارم بعد بهم با درصد کم وام بده ضامنش هم سخت گیر نباشه
ممنون
راستی اگه بجای بانک راه حل بهتری واسه افزایش سرمایم تو این یک سال و نیم بیکاری پیشنهاد می دید لطف کنید مرسی
به نظر من اپارتمان ضرره وقتی کسی پول نداره خونه بخره بعد باید رو دستت باد کنه یا اینکه زیر فی بدی تا بخرن وگرنه منم میخاستم اینکارا کنم با 120 میلیون 1اپارتمان میتونستم بخرم 40وام روش 20 رهن ولی عملا معلوم نیس گرون بشه یا نشه و ....این بود که سود بانکی را ترجیح دادم بدون دقدقه خاطر120 تو بانک سود 24 درصد ماهی 2500میگیرم مثلا 1اپارتمان چثدر مگه میره روش فوقش متری 200 خونه و زمین 1زنانی خوب میشد سود کرد ولی الان راکده با این قیمتا کسی پول نداره بخرهسلام حامد خان
چطوری؟
چرا لیست قیمتها را بروز نمیکتی؟
ضمنا من اگر جای تو بودم ، یه آپارتمان که وام هم روش باشه را میخریدم بعد هم رهن و اجاره میدادمش.
یه سوال دیگه
این وامی که بانکا برا سپرده میدن بازم ضامن میخواد؟
شما کجا آپارتمان سراغ داری 120 که 40 وام داره و 20 رهنش هست لطفا به منم بگو خودم لازم دارم برای استفاده نه فروش....به ن
به نظر من اپارتمان ضرره وقتی کسی پول نداره خونه بخره بعد باید رو دستت باد کنه یا اینکه زیر فی بدی تا بخرن وگرنه منم میخاستم اینکارا کنم با 120 میلیون 1اپارتمان میتونستم بخرم 40وام روش 20 رهن ولی عملا معلوم نیس گرون بشه یا نشه و ....این بود که سود بانکی را ترجیح دادم بدون دقدقه خاطر120 تو بانک سود 24 درصد ماهی 2500میگیرم مثلا 1اپارتمان چثدر مگه میره روش فوقش متری 200 خونه و زمین 1زنانی خوب میشد سود کرد ولی الان راکده با این قیمتا کسی پول نداره بخره
تشریف بیارین اصفهان شاهین شهر اپارتمان صفر و لوکس و خوش سازه 80 متر درجه 1 120 میدن خاستی پیام خصوصی بدهشما کجا آپارتمان سراغ داری 120 که 40 وام داره و 20 رهنش هست لطفا به منم بگو خودم لازم دارم برای استفاده نه فروش....
سپرده سه ماهه هست ولی سودش رو سالیانه اعلام می کنند.یعنی بانک به دروغ میگه 14 درصد برای سپرده ویژه سه ماهه![]()
همیشه راهی برای دور زدن قوانین هست ، مثلا کلمه ویژه با کف 50 میلیون تومانسپرده سه ماهه هست ولی سودش رو سالیانه اعلام می کنند.
چطوری شما فکر کردی ممکنه بانک به سپرده های سه ماهه بیشتر از یک ساله سود بده؟؟!
همیشه راهی برای دور زدن قوانین هست ، مثلا کلمه ویژه با کف 50 میلیون تومان
بلاخره باید یک فرقی با سپرده عادی بکنه
نمونه چند وقت پیش:
http://akhbarbank.com/vdcenf8w.jh8vxi9bbj.html
٢٢ درصد محاسبه ميشهنرخ سود روز شمار و سپرده یک ساله با سرمایه 20 میلیون تومان در بانک دی و بانک گردشگری چند درصد محاسبه میشه؟
الان بیشتر سود سپرده یک ساله چنده و برای کدام بانکه٢٢ درصد محاسبه ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
روزشماربيشتربانك ها ١٠ هست و يكسال هم ٢٢ هست ازجمله ديالان بیشتر سود سپرده یک ساله چنده و برای کدام بانکه
یک ساله 25 درصد بانک ها ندارندروزشماربيشتربانك ها ١٠ هست و يكسال هم ٢٢ هست ازجمله دي
Sent from my iPhone using Tapatalk
بانک آینده سود حساب کوتاه مدت طرح بهار را از 7 دی 93 کرده 10 درصد. برای من هم از 7 دی ، 10 درصد حساب کرده و واریز کرده. من سوال کردم برای هر مبلغ مانده حساب فعلا شده 10 درصد
اگر کسی برای سود بیشتر این بانک گذاشته ، برداره. الان گردشگری و قوامین یکساله با قابلیت برداشت می دهند 22 درصد. موسسات هم مثل عسگریه 20 درصد کوتاه مدت می دهند.و یکساله تا 5 ساله هم دارند