Washington20015
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 62
- لایکها
- 51
دوستان بانکی هست که یک ساله ببنده با قابلیت برداشت بعد از 1 ماه بدون ضرر؟
قوامین حضوری سوال کردم گفت با جریمست
دوسته من از کجا سوال کردین................
...............الان گردشگری و قوامین یکساله با قابلیت برداشت می دهند 22 درصد. موسسات هم مثل عسگریه 20 درصد کوتاه مدت می دهند.و یکساله تا 5 ساله هم دارند
دی هم قبلا بلند مدت 22 درصد باز میکرد بعد از یک ماه بدون جریمه میبستدوستان بانکی هست که یک ساله ببنده با قابلیت برداشت بعد از 1 ماه بدون ضرر؟
فرض کنید سه ماهه 14 درصد باز کردید ، در سرسید مثلا میبیند که پولتون لازم ندارید اگه بانک وکالت داده باشید اتومات برای سه ماه دیگه تمدید میشه یا حضوری تمدید مکنید، اگه برای بار مجدد همین اتفاق بیفته در سال 4 دفعه 14 درصد سود گرفتید که میشه 56 درصد و با توجه به نرخ سود یکساله22درصد یا 27 درصد تقریبا دو برابر سود گرفتیددوست عزیز این قسمتو متوجه نشدم چه جوری بیشتر سود میکنن؟
اشتباه میکنید دوست عزیز...فرض کنید سه ماهه 14 درصد باز کردید ، در سرسید مثلا میبیند که پولتون لازم ندارید اگه بانک وکالت داده باشید اتومات برای سه ماه دیگه تمدید میشه یا حضوری تمدید مکنید، اگه برای بار مجدد همین اتفاق بیفته در سال 4 دفعه 14 درصد سود گرفتید که میشه 56 درصد و با توجه به نرخ سود یکساله22درصد یا 27 درصد تقریبا دو برابر سود گرفتید
این عسگریه چقدر میشه بهش اعتماد کرد؟؟؟جمع نمیشه بنظرتون؟؟
حساب شما بالای سه میلیون موجودی داشت؟کی حسابتونو باز کردید؟بانک آینده سود حساب کوتاه مدت طرح بهار را از 7 دی 93 کرده 10 درصد. برای من هم از 7 دی ، 10 درصد حساب کرده و واریز کرده. من سوال کردم برای هر مبلغ مانده حساب فعلا شده 10 درصد
اگر کسی برای سود بیشتر این بانک گذاشته ، برداره. الان گردشگری و قوامین یکساله با قابلیت برداشت می دهند 22 درصد. موسسات هم مثل عسگریه 20 درصد کوتاه مدت می دهند.و یکساله تا 5 ساله هم دارند
---------------این عسگریه مگه تو سایت بانک مرکزی جزو سه موسسه مجاز نیست اسمش ؟ موسسه باشه یا بانک یا هرچی تو سایت بانک مرکزی که زدن میشه مجاز و زیر نظر بانک مرکزی درسته ؟
این عسگریه پشتت به کجا گرمه ؟زیر نظر چه ارگانی هست ؟
مجوز دارهاین عسگریه چقدر میشه بهش اعتماد کرد؟؟؟جمع نمیشه بنظرتون؟؟
شوخی نکن حاجی . همه سود ها یکساله اعلام میشه . 14 درصد یکساله > 3.5 درصد سه ماههفرض کنید سه ماهه 14 درصد باز کردید ، در سرسید مثلا میبیند که پولتون لازم ندارید اگه بانک وکالت داده باشید اتومات برای سه ماه دیگه تمدید میشه یا حضوری تمدید مکنید، اگه برای بار مجدد همین اتفاق بیفته در سال 4 دفعه 14 درصد سود گرفتید که میشه 56 درصد و با توجه به نرخ سود یکساله22درصد یا 27 درصد تقریبا دو برابر سود گرفتید
یه سوال دیگه
این وامی که بانکا برا سپرده میدن بازم ضامن میخواد؟
سود یکساله اکثر بانک ها الان 22درصده اگر از بیش از این بدن تخلف کردن.
در مورد جریمه هم برای سپرده یکساله اگر پیش از موعد بردارین حتما جریمه خواهد داشت وام هم در هر شرایطی ضامن لازم هست.
خسته نباشید عرض میکنم خدمتتونفرض کنید سه ماهه 14 درصد باز کردید ، در سرسید مثلا میبیند که پولتون لازم ندارید اگه بانک وکالت داده باشید اتومات برای سه ماه دیگه تمدید میشه یا حضوری تمدید مکنید، اگه برای بار مجدد همین اتفاق بیفته در سال 4 دفعه 14 درصد سود گرفتید که میشه 56 درصد و با توجه به نرخ سود یکساله22درصد یا 27 درصد تقریبا دو برابر سود گرفتید