این حساب متفاوت است و یک میلیون مسدود میشود، سود حساب شما 10 درصد است.دوستان من 6 سال پیش یه حساب کوتاه مدت تو بانک دی داشتم، میخوام بدونم برای اینکه مشمول 20% سود بشم باید یه حساب جدید باز کنم یا نه اتومات خودشون برام 20% واریز میکنن.
ممنونم .
این حساب متفاوت است و یک میلیون مسدود میشود، سود حساب شما 10 درصد است.دوستان من 6 سال پیش یه حساب کوتاه مدت تو بانک دی داشتم، میخوام بدونم برای اینکه مشمول 20% سود بشم باید یه حساب جدید باز کنم یا نه اتومات خودشون برام 20% واریز میکنن.
ممنونم .
البته اگر بخواهد سودش را مثل سود بانکها کم کند مشتریاش را از دست میدهhttp://www.akhbarbank.com/vdcjmvet.uqeiizsffu.html مجوز موسسه نور در وب سایت بانک مرکزی
به تاريخ اين مطلب توجه كنيد !
آره انصافاً این تاپیک که جزو موضوعات مهم شده و اون بالای صفحه stick کردین باید پست 1 حداقل آپدیت بشه با یه جدول درست و حسابی با اطلاعات کامل.دوستان لطفا در یک پست جامع ، تمامی بانک ها ( موسسات نه ) یی که سود کوتاه مدت بالا با کارت میدند رو معرفی کنید . بلوکه شدن مقداری از پول مهم نیست ، مقدار بلوکه شدن رو هم اعلام کنید لطفا. تشکر.
هر وقت اومدی 3 صفحه قبل را بخون. البته الان تقریبا همه جاهای معتبر سودشون یکسانهدوستان لطفا در یک پست جامع ، تمامی بانک ها ( موسسات نه ) یی که سود کوتاه مدت بالا با کارت میدند رو معرفی کنید . بلوکه شدن مقداری از پول مهم نیست ، مقدار بلوکه شدن رو هم اعلام کنید لطفا. تشکر.
سلام. اینجا تاپیک سود هست نه وامسلام دوستان
حدود 1 تا 3 میلیون وام نیاز دارم
تهران هستم
میخوام بدونم از چه بانکی اقدام کنم راحت تر هستش؟
و از دوستان در رابطه با شرایط اون بانک یا بانکها اطلاعی دارن
تشکر فراوان
هر وقت اومدی 3 صفحه قبل را بخون. البته الان تقریبا همه جاهای معتبر سودشون یکسانه
آنی هست. به شتاب وصل نیست و فقط از atm خود موسسه قابل برداشتهدوستان عذرمیخوام سوالم زیاد مرتبط با تاپیک نیست ...
کارت موسسه ثامن آنی هستش ؟ یا اینکه طول میکشه ؟