• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

971

Registered User
لایک‌ها
318
داستان صندوق ها داستانش چیه؟!
a6a889df86465862527b5c60d8f4ce78.jpg

این عکس رو جلوی خیلی از شعبه ها زدن
چند روز پیش چک مبلغ بالا از بانک داشتم از بانک زنگ زد و گفت روز شمار بالای فلان مبلغ ۲۲٪میدم.کسی اطلاع داره؟
تا جایی که من تحقیق کردم، قیمت خرید و فروش واحدهای سرمایه گذاری متفاوت است یعنی اگر امروز واحد سرمایه گذاری بخرید و یک روز بعد منصرف شوید، پولی که به شما میدهند کمتر از پولی است که شما پرداخت کرده اید.(تفاوت قیمت خرید و فروش بعلاوه بعضی هزینه های دیگر به صاحبان صندوق پرداخت میشود)، یک مورد دیگر هم این است که قیمت واحد های سرمایه گذاری با توجه به شرایط اقتصادی و شرایط صندوق ممکن است کم یا زیاد شود یعنی اصل پول تضمین شده نیست و ممکن است کم شود.
اگر اطلاعات من درست باشد و شرایط صندوق بانکها هم مشابه باشد، فکر میکنم 2 درصد سود بیشتر ارزش ریسک کردن اصل پول را ندارد ولی اگر این صندوقها فقط راهی برای دور زدن بانک مرکزی باشند و اصل پول تضمین شده باشد و هیچ هزینه ای برای خرید و فروش واحدها و غیره گرفته نشود، شاید ارزشش را داشته باشد.

Last edited:

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
تا جایی که من تحقیق کردم، قیمت خرید و فروش واحدهای سرمایه گذاری متفاوت است یعنی اگر امروز واحد سرمایه گذاری بخرید و یک روز بعد منصرف شوید، پولی که به شما میدهند کمتر از پولی است که شما پرداخت کرده اید.(تفاوت قیمت خرید و فروش بعلاوه بعضی هزینه های دیگر به صاحبان صندوق پرداخت میشود)، یک مورد دیگر هم این است که قیمت واحد های سرمایه گذاری با توجه به شرایط اقتصادی و شرایط صندوق ممکن است کم یا زیاد شود یعنی اصل پول تضمین شده نیست و ممکن است کم شود.
اگر اطلاعات من درست باشد و شرایط صندوق بانکها هم مشابه باشد، فکر میکنم 2 درصد سود بیشتر ارزش ریسک کردن اصل پول را ندارد ولی اگر این صندوقها فقط راهی برای دور زدن بانک مرکزی باشند و اصل پول تضمین شده باشد و هیچ هزینه ای برای خرید و فروش واحدها و غیره گرفته نشود، شاید ارزشش را داشته باشد.
این صندوق ها از نوع "درآمد ثابت" هستند و اصل و سود پول تضمین شده است ولی در مورد میزان کارمزد ابطال واحد ها (یعنی انصراف از سرمایه گذاری) باید از شعبه سوال کنید

• Like
Reactions: 971

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
اون صندوق های سرمایه گذاری مثل بورسیران احتمالا با اینها که نوشته ۲۲٪سود روزشمار تضمین شده متفاوت است.صندوق هایی مثل بورسیران کلا سود تقسیم نمیکنند بلکه سود یا ضرر شما روی قیمت واحد خودشو نشون میده

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستان
سود این ماه کوتاه مدت روزشمار آینده واریز شد.
همان 23 درصد.
مینیمم موجودیم در این ماه نیز بالای 9 میل بود.
احتمالا همان قانون کف 5 میل هنوز برقرار است.
موفق باشید.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دقت کردین کوثر هر ماه چه بازی ای در میاره سر اون دو درصد؟
به هیچ وجه دیگه تو این موسسه سرمایه گذاری نمیکنم.

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
شما در نظر بگیر واسه مثلا 30 میلیون دو درصد میشه 50 تومن. من نمیدونم 50 تومن چیه که 12 ماه سال فکرمون مشغول کنیم. راحت میزاریم بانک 20 درصد میگیریم

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
شما در نظر بگیر واسه مثلا 30 میلیون دو درصد میشه 50 تومن. من نمیدونم 50 تومن چیه که 12 ماه سال فکرمون مشغول کنیم. راحت میزاریم بانک 20 درصد میگیریم
واسه صد تومن دو درصد میشه 165 تومن ماهیانه، نیست به 20% شما میشه4%بیشتر یعنی 330 تومن. با این پول میشه مقداری از قسطای ماهیانه رو داد. اگه یک درصد و دو درصد ارزشی نداشت بانکا انقد روش مانور نمیدادن.
پس ارزش داره انتخاب بانک.

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
مطمئنید صندوق نیست؟حساب روز شمار؟
گفت یک حساب باز میکنی و کل پول رو درونش میریزی و حساب کوتاه مدت دیگه ای باز میکنی که کارت داره و هر وقت از حساب اول بخوای برداری به کارمند بانک میگی که بریزه توی حساب کارتت

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان آینده هنوز روز شمار ۲۳٪باز میکنه؟۱ساله چند درصد میده؟حدود ۲۰۰میلیون
مشکلی که قبل عید داشت و چک بین بانکی بالای ۱۵میلیون نمیتونست بده حل شد؟

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان.
کسی اطلاع داره که در سپرده سیمیا بانک سامان ، که کف اش 10 میلیون هست ، اون 10 میلیون بلوک میشه یا نه؟

ممنون

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
احتمالا باید تا سه چهار روز دیگه پرداخت کنن
مشکل بانک مرکزیه گیر سه پیچ داده بهشون

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
بانک شهر توی سایتش روز شمار عادی را 10% زده ولی من دیروز از روبروش شعبه‌ش رد میشدم ، نوشته بود در این شعبه حساب با نرخ سود روز شمار 22% افتتاح میشود / فکر کنم با حداقل 10 میلیون سپرده

بانک سامان هم یه نوع افتتاح حساب داره به نام سیمیا که با حداقل 20 میلیون سپردا ، روز شمار 19% سود میره

Last edited:

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
بانک سامان هم یه نوع افتتاح حساب داره به نام سیمیا که با حداقل 20 میلیون سپردا ، روز شمار 19% سود میره
اگه اشتباه نکنم کف اش 10 میلیون هست و سود هم 19.5درصد روزشمار

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان آینده هنوز روز شمار ۲۳٪باز میکنه؟۱ساله چند درصد میده؟حدود ۲۰۰میلیون
مشکلی که قبل عید داشت و چک بین بانکی بالای ۱۵میلیون نمیتونست بده حل شد؟
کسی نمیدونه؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کسی نمیدونه؟
اینجا اگر کسی هم بدونه چون میترسه به ضررش بشه اطلاع نمیده،حضوری برین بهتر راهنمایی میشین
برام سوال شد چرا همون آرمان(فردوسی یا فرشتگان) نمیگیذارین؟

بالا