درستهمنظور من جای خاصی نبود فقط میخواستم بگم این موسسه نسبت به سایر موسسات و بانک ها بدقولی کرده.
درستهمنظور من جای خاصی نبود فقط میخواستم بگم این موسسه نسبت به سایر موسسات و بانک ها بدقولی کرده.
همه پولم رو گذاشتم فرشتگان.میخواستم سودشو لااقل از موسسه خارج کنم(در حد ماهی ۲۰۰میلیون)اینجا اگر کسی هم بدونه چون میترسه به ضررش بشه اطلاع نمیده،حضوری برین بهتر راهنمایی میشین
برام سوال شد چرا همون آرمان(فردوسی یا فرشتگان) نمیگیذارین؟
عسگریه 23 سالانه..نور حضوری بپرسین.همه پولم رو گذاشتم فرشتگان.میخواستم سودشو لااقل از موسسه خارج کنم(در حد ماهی ۲۰۰میلیون)
موسسات غیرشتابی،تا دیدم روال کارشون اینه که چک یک بانک دیگر را بهتون میدهن و بعد پاس کردن چک از اون بانک میتونید حواله پایا به شبا مد تظرتون بزنیددوستان من 50 تومن موسسه آرمان دارم میخوام بفرستم حساب یه نفر ازین بانکای شتاب دار
از موسسه با شبا میشه فرستاد؟
به هیچ عنوان ریسک نکندوستان به موسسه آرمان میشه اعتماد کرد ؟ پشتیبانش کجاهست یعنی به چه ارگانی وصل هست ؟
کسی دوستان حساب داره ؟ واریز سود منظم هست و کلا راضی هستین ؟
فردوسی ؟یا فرشتگان؟به هیچ عنوان ریسک نکن
دوستم ۵۰ میلیون سپرده باز کرده الان بهش نمیدن . میگن پول نداریم .
این 23درصد چه مدته هست؟من یه حساب بانک صادرات دارم ۲۰میلیون به بالا ۲۳درصد می ده اگه خواستی بیا قرارداد ببندیم من پول را بخابونم به حساب با هم سود بگیریم .
هفته پیش ۱روزه ۵۰۰میلیون گرفتم.دوست شما کدوم آرمان بوده؟فرشتگان که مشکل ندارهبه هیچ عنوان ریسک نکن
دوستم ۵۰ میلیون سپرده باز کرده الان بهش نمیدن . میگن پول نداریم .