فکز کنم طرح اشتیاق(؟)شرایط افتتاح حساب تورو بانک دی چیه؟
من ی حساب کوتاه مدت تورو دی داشتیم همیشه همچون رو به ۲۰ درصد تبدیل کرد?
هنوز هم این حساب رو افتتاح میکنن??
یکی دیگر از شرایط این حساب بانک دی ، بدهکار نبودن ( و یا نگرفتن تسهیلات بانکی شاید) به سیستم کل بانکی کشور در ازای گرفتن تسهیلات بانکی هست. بانک دی بعد از افتتحاح خساب از بانک مرکزی اسعلام میکنه و درصورتیکه این شرط نداشته باشید به شما اطلاع میده...فکز کنم طرح اشتیاق(؟)
حداقل 1 میلیون (1 بلاک میشه) 20٪ سود، بقیه شرایط مثل کوتاه مدت روزشمار
منم یه حساب قدیمی داشتم (10٪) فقط نگذاشت ببندم، گفت چون اون رو داری این 20٪ رو برات باز میکنیم!!!!
سلامدوست من فرشتگان مشهد داره ، هفته پیش هم رفته دفتر مرکزیشون شکایت کرده ، اونها هم گفتن فعلا خبری نیست
سلامدوست من فرشتگان مشهد داره ، هفته پیش هم رفته دفتر مرکزیشون شکایت کرده ، اونها هم گفتن فعلا خبری نیست
توضیح نداره . گفتن چون داریم مجوز میگیریم نمیتونیم پولتون رو بدیم فعلا میتونیم ماهی 500 تومن بهتون بدیمسلام
ميشه بيشتر توضيح بدهيد
آرمان بالای ۵۰تومن ۲۵٪روزشمار-نور۱۹٪الان سود
نور
آرمان
چند درصده؟
من تو ثامن دارم 20 درصد میده.
قابل اعتماد هست ثامن.؟الان سود
نور
آرمان
چند درصده؟
من تو ثامن دارم 20 درصد میده.
مجوز که نداره.قابل اعتماد هست ثامن.؟
روزشمار 25 درصد ؟آرمان بالای ۵۰تومن ۲۵٪روزشمار-نور۱۹٪
عزیز اگه به ۲۰٪روز شمار قانع هستی خیلی از بانکها باز میکنند.بانک ملت۱۹/۵ با حداقل ۲۰تومن-رفاه-سرمایه-آینده همخ بین ۱۹تا ۲۰درصد روزشمار میدن حداقل ماندهاشون فرق داره.احتمالا بقیه بانکها هم همچین حسابهایی دارند
بالای ۵۰ بله.زیر اون دوروبر ۲۰روزشمار 25 درصد ؟
آرمان سپرده یکساله زیر ۵۰ میل نمی دونید چند درصد هستش؟بالای ۵۰ بله.زیر اون دوروبر ۲۰
مرسی اما آرمان گاندی 22% روزشمار و 30% یکساله...هرشعبه سود متفاوت ارائه میده...بالای ۵۰ بله.زیر اون دوروبر ۲۰
یکساله حداقل چند تومن میخاد تا 30 درصد بده؟مرسی اما آرمان گاندی 22% روزشمار و 30% یکساله...هرشعبه سود متفاوت ارائه میده...