• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
امروز در مورد صندوق سرمایه گذاری از بانکهای گردشگری و آینده سوال کردم، هر دو هر 3 ماه یکبار سود میدهند، سود آینده آگر پول یکسال بماند 25 درصد است و اگر کمتر بماند 20 و 19 درصد میشود، سود گردشگری حداقل 24 درصد است(آخرین بار 28 درصد سود پرداخت کرده است) و اگر کمتر از 3 ماه بماند 19 درصد میشود، به چند روزی که طول میکشد تا پول به حساب واریز شود سودی تعلق نمیگیرد، اصل پول تضمین شده است، حداقل سرمایه گذاری در بانک آینده 10 میلیون است و در بانک گردشگری محدودیت ندارد.
گردشگری 1 ساله رو چند درصد میده؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
گردشگری 1 ساله رو چند درصد میده؟
اگر منظورتان سپرده یکساله است، 20 درصد میدهد اما اگر منظورتان صندوق سرمایه گذاری است، برای بیشتر از 3 ماه حداقل 24 درصد میدهد.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
اگر منظورتان سپرده یکساله است، 20 درصد میدهد اما اگر منظورتان صندوق سرمایه گذاری است، برای بیشتر از 3 ماه حداقل 24 درصد میدهد.
این صندوق سرمایه گذاری مث بورس ممکنه ضرر کنه؟یا فقط سود تضمینی میده؟

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
این صندوق سرمایه گذاری مث بورس ممکنه ضرر کنه؟یا فقط سود تضمینی میده؟
من امروز در بانک شهر‌ صندوق باز کردم . از چندجا هم پرسیدم گفتن که اصل پول و سود تضمین شده هست

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
سلام من چند سال پیش یه سپرده قابل انتقال تو بانک کشاورزی باز کردم حالا اگه بخوام انتقالش بدم به فرد دیگه جریمه داره یا نه؟ از سودش کم نمیشه؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بانک گردشگری مجوز بانک مرکزی رو داره؟بانک قابل اعتمادی هست؟

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
وضعیت صندوق های سرمایه گذاری بانک ها.
دوستان هرکسی تفسیری از این اطلاعات داره بگه.
Untitled1.jpg
Untitled2.jpg

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
من توسعه صادرات ایران رو توصیه می کنم که تو لیست شما نیست . قبلا سود خوبی ازش گرفتم . فکر کنم واحداش هم بزودی پربشه { این صندوقها فقط تا تعداد محدودی می تونند سرمایه جذب کنند . اگر دیر اقدام کنید ممکنه صندوق خوبی گیرتون نیاد . مثلا مشترک ارمان هم صندوق خوبیه ولی فقط حدود 15000 واحد ازش مونده }
وضعیت صندوق های سرمایه گذاری بانک ها.
دوستان هرکسی تفسیری از این اطلاعات داره بگه.
مشاهده پیوست 833555
مشاهده پیوست 833557

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
من توسعه صادرات ایران رو توصیه می کنم که تو لیست شما نیست . قبلا سود خوبی ازش گرفتم . فکر کنم واحداش هم بزودی پربشه { این صندوقها فقط تا تعداد محدودی می تونند سرمایه جذب کنند . اگر دیر اقدام کنید ممکنه صندوق خوبی گیرتون نیاد . مثلا مشترک ارمان هم صندوق خوبیه ولی فقط حدود 15000 واحد ازش مونده }
منم چند روز پیش توسعه صادرات ایران سهام گرفتم.
شما چه تاریخی این صندوق بودین که میگین سود خوبی داده؟؟؟؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
ممنون دوست عزیز.صندوق توسعه صادرات تضمین اصل‌ و سود داد بهتون ؟‌چند درصد به شما سود دادن؟ چند ماه یکبار سود میدن؟ صندوق مدت دار هست؟

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
عزیزان این صندوق سرمایه و توسعه قضیش چیه؟
چه تفاوتی با سود معمولی بانک داره؟مزایا و معایبش چیه؟

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان من چند صفحه قبلو خوندم
اونایی که تو این صندوقا حساب باز کردن دقیقا بگن داستانش باحساب بانکی چه فرقیداره؟
تاجایی که من میدونم صندوق برا اوناییه که نمیخوان مستقیم تو بورس کار کنن هر چی سهام بگیری ارزش سهامت بره بالا سود کردی پایین بیاد ضرر
حالا اینا چطور میکن اصل رو میخوان تضمین کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟

ضمنا میخواستم ببینم کدوم بانک حساب بیشتر از یک ساله باز میکنه سودش مهم نیست همون 20 باشه اشکال نداره فقط بیشتر از یک سال باشه
من بانک های نزدیکمون رفتم مثل ملی و کشاورزی و پارسیان و کوثر گفتن نداریم
دوستای دیگه اگه از بانکی اطلاع دارن بگن ممنون میشم
باتشکر

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
عزیزان این صندوق سرمایه و توسعه قضیش چیه؟
چه تفاوتی با سود معمولی بانک داره؟مزایا و معایبش چیه؟
مزایا : سودش بالای 20 درصد هست.
بعضی بانکها فیکس 25درصد می دهند.
بعضی دیگه حداقل مشخص کردند. مثلا 22درصد حداقل... اما اگر سود بالایی کنن تا 28 درصد هم سود می دهند.
اصل پول + حداقل سود یا درصد سودی که مشخص می کنن, تضمین شده است.

معایب: هر سه ماه یکبار سود می دهند.
به صورت آنی نمی توانید پول برداشت کنید. باید سه چهار روز قبل تر بگی می خوام پول برداشت کنم تا پولتون را از بورس دربیاورند و به شما بدهند.
نمی دونم روی این کار که بانک مرکزی نظارت نداره(سود بالای 20درصد خارج قوانین), اگر بانک به مشکلی بر خورد تضمین برگشت پولتون را بانک مرکزی قبول بکند!

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
مزایا : سودش بالای 20 درصد هست.
بعضی بانکها فیکس 25درصد می دهند.
بعضی دیگه حداقل مشخص کردند. مثلا 22درصد حداقل... اما اگر سود بالایی کنن تا 28 درصد هم سود می دهند.
اصل پول + حداقل سود یا درصد سودی که مشخص می کنن, تضمین شده است.

معایب: هر سه ماه یکبار سود می دهند.
به صورت آنی نمی توانید پول برداشت کنید. باید سه چهار روز قبل تر بگی می خوام پول برداشت کنم تا پولتون را از بورس دربیاورند و به شما بدهند.
نمی دونم روی این کار که بانک مرکزی نظارت نداره(سود بالای 20درصد خارج قوانین), اگر بانک به مشکلی بر خورد تضمین برگشت پولتون را بانک مرکزی قبول بکند!
اینها از بانک مرکزی مجوز میگیرن بعد اجازه فروش دارن . مثلا بانک کشاورزی پر شده و باید بری توی نوبت تا یکی بفروشه و شما جاش رو بگیری .
من خودم از بانک شهر گرفتم و ۲۲ درصد رو تضمین کردن

بالا