من از سال 87 با مهر اقتصاد کار میکنم هم وام گرفتم هم سپرده با رقم بالا داشتم،کلا خوبه قدرتمنده، فقط یک بدی داره که هنوز به شتاب وصل نیست که اونم میگن تا چند وقت دیگه وصل میشه .درباره مجوزم، که تو بورس ثبت شده و.... اگه اطلاعات بیشتری هم میخوای برو تو سایتشttp://www.mebank.ir/دوستان کسی از وضعیت بانک مهراقتصاد اطلاع داره؟
یه مبلغی رو میخوام بذارم بانک حدود یه سال مشکلی نداره؟ از این بابت که مجوز نداره میگم
کسی باهاشون کار کرده؟؟؟
من فکر میکنم اگه یک سپرده تو بانک باز کنی واز سود سپردت تو بورس سرمایه گذاری کنی بهتر باشه چون تو سرمایه گذاری مهم ترین چیز حفظ سرمایه است در ضمن تا اون موقعه با بورس هم بیشتر آشنا میشی و میتونی بهتر تصمیم گیری کنی.........دوستان 40 میلیون رو توی بورس بذاریم بهتره یا سود بانکی واقعا گیج شدم بین این دو گزینه خیلیا میگن بورس سودش خیلی بیشتره
خیلی پیشنهاد جالبی دادین بعدش به نظرتون با ماهی 300 تومن سود بانکی این پول میشه توی بورس فعالیت کرد؟من فکر میکنم اگه یک سپرده تو بانک باز کنی واز سود سپردت تو بورس سرمایه گذاری کنی بهتر باشه چون تو سرمایه گذاری مهم ترین چیز حفظ سرمایه است در ضمن تا اون موقعه با بورس هم بیشتر آشنا میشی و میتونی بهتر تصمیم گیری کنی.........
40میلیون حداقل سودی که در ماه میده 600 تومن هستش نه300خیلی پیشنهاد جالبی دادین بعدش به نظرتون با ماهی 300 تومن سود بانکی این پول میشه توی بورس فعالیت کرد؟
درباره حرف شمابا توجه به اینکه احتمالا به زودی مجوز میگیرد، ممکن است بعد از گرفتن مجوز، با فشار بانک مرکزی سود حسابهای روزشمار را کم کند.
به هر حال احتمال کم شدن سود نسبت به سپرده های بلند مدت بیشتر است، برای مثال میتوان حسابهای کوتاه مدت کوثر، آینده، گردشگری و ... را نام برد.درباره حرف شما
از موسسه نور پرسیدم گفت حساب هایی که قبل مجوز گرفتن باز شده ،روزشمارش همون 25% میمونه ولی جدیدیا میشه 19%
دوست عزیز با 22درصد سود چطوری 600 سود میده؟40میلیون حداقل سودی که در ماه میده 600 تومن هستش نه300
سود ۲۲٪ چهل میلیون میشه:دوست عزیز با 22درصد سود چطوری 600 سود میده؟
دوست عزیز با 22درصد سود چطوری 600 سود میده؟
سود ۲۲٪ چهل میلیون میشه:
=723,287.67123287
40.000.000 ضرب در 22 = 8.800.000 تقسیم بر 12 = 733.000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوست عزیز با 22درصد سود چطوری 600 سود میده؟
یکساله اش هم میپرسیدی بی زحمتثامن الحجج روزشمار ۲۱-بالای ۵۰ سود۲۳٪بالای ۵۰۰سود ۲۵٪
همگی روزشمار
دوستان سکرت بازی درنیارن و همه اطلاعات رو بنویسن