• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان 40 میلیون رو توی بورس بذاریم بهتره یا سود بانکی واقعا گیج شدم بین این دو گزینه خیلیا میگن بورس سودش خیلی بیشتره

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
دوستان کسی از وضعیت بانک مهراقتصاد اطلاع داره؟
یه مبلغی رو میخوام بذارم بانک حدود یه سال مشکلی نداره؟ از این بابت که مجوز نداره میگم
کسی باهاشون کار کرده؟؟؟
من از سال 87 با مهر اقتصاد کار میکنم هم وام گرفتم هم سپرده با رقم بالا داشتم،کلا خوبه قدرتمنده، فقط یک بدی داره که هنوز به شتاب وصل نیست که اونم میگن تا چند وقت دیگه وصل میشه .درباره مجوزم، که تو بورس ثبت شده و.... اگه اطلاعات بیشتری هم میخوای برو تو سایتشttp://www.mebank.ir/

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
دوستان 40 میلیون رو توی بورس بذاریم بهتره یا سود بانکی واقعا گیج شدم بین این دو گزینه خیلیا میگن بورس سودش خیلی بیشتره
من فکر میکنم اگه یک سپرده تو بانک باز کنی واز سود سپردت تو بورس سرمایه گذاری کنی بهتر باشه چون تو سرمایه گذاری مهم ترین چیز حفظ سرمایه است در ضمن تا اون موقعه با بورس هم بیشتر آشنا میشی و میتونی بهتر تصمیم گیری کنی.........

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
من فکر میکنم اگه یک سپرده تو بانک باز کنی واز سود سپردت تو بورس سرمایه گذاری کنی بهتر باشه چون تو سرمایه گذاری مهم ترین چیز حفظ سرمایه است در ضمن تا اون موقعه با بورس هم بیشتر آشنا میشی و میتونی بهتر تصمیم گیری کنی.........
خیلی پیشنهاد جالبی دادین بعدش به نظرتون با ماهی 300 تومن سود بانکی این پول میشه توی بورس فعالیت کرد؟

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
با توجه به اینکه احتمالا به زودی مجوز میگیرد، ممکن است بعد از گرفتن مجوز، با فشار بانک مرکزی سود حسابهای روزشمار را کم کند.
درباره حرف شما
از موسسه نور پرسیدم گفت حساب هایی که قبل مجوز گرفتن باز شده ،روزشمارش همون 25% میمونه ولی جدیدیا میشه 19%

971

Registered User
لایک‌ها
318
درباره حرف شما
از موسسه نور پرسیدم گفت حساب هایی که قبل مجوز گرفتن باز شده ،روزشمارش همون 25% میمونه ولی جدیدیا میشه 19%
به هر حال احتمال کم شدن سود نسبت به سپرده های بلند مدت بیشتر است، برای مثال میتوان حسابهای کوتاه مدت کوثر، آینده، گردشگری و ... را نام برد.

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
اخبار بانک: معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: موسسه آرمان تقريبا كار دريافت مجوزش به اتمام رسيده و فقط برخي مراحل اداري آن مانند فرايند ثبت نام در اداره ثبت شركت‌ها، بورس اوراق بهادار و اقدامات اداري در بانك مركزي باقي مانده است.بانك مهر اقتصاد هم در حال پذيره نويسي است و باقي موسسات بزرگ نيز در حال دريافت مجوز هستند.http://khabarpu.com/h.php?t=005-xVD...-iou-jkoijogaroij-japdotevkowldui_ahbajobau-a

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ثامن الحجج روزشمار ۲۱-بالای ۵۰ سود۲۳٪بالای ۵۰۰سود ۲۵٪
همگی روزشمار
دوستان سکرت بازی درنیارن و همه اطلاعات رو بنویسن

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413

a.r.moradi1367

Registered User
لایک‌ها
1,002
دوست عزیز با 22درصد سود چطوری 600 سود میده؟
40.000.000 ضرب در 22 = 8.800.000 تقسیم بر 12 = 733.000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این سود با 22 % خودتون بود
با سود 20 درصدم حساب کنی میشه 664.000 در هر ماه

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان من الان بخوام 10 میلیون پول رو بزارم سپرده و روش وام بگیرم باید چیکار کنم؟ کدوم بانک سود بیشتر و شرایط بهتری برای وام دادن داره؟

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
فکر میکنم اگر 10 تومنتون رو بذاربد قرض‌الحسنه مهر بعد 3،4 ماه معادل پولتون وام میده با نرخ 4 درصد.

Sent from my One S using Tapatalk

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان من موسسه کوثر حساب داشتم و تمامی حساب های مخفیانه با عنوان افرا، طرح قدیم و ... که روزشمار 24% میداد توسط بانک مرکزی شناسایی و واریز به اونها غیرفعال شد!
درنهایت هفته پیش یک حساب طرح 4 تو بانک قوامین باز کردم به این صورت که سپرده یکساله هست با حداقل موجودی برای افتتاح حساب 2 میلیون تومن که این 2 میلیون کلاً نمی تونید تو یکسال برداشت کنید، ماه اول کلاً سود نمی دن و از ماه دوم 20% سود واریز میشه، بعد از یک ماه هم میتونید هم واریز و هم برداشت کنید و به سود پول شما هم باز 20% سود تعلق می گیره، به نظرم طرح خوبی هست و علاوه بر اون اینترنت بانک قدرتمندی داره و زمان واریز سود و پول به حساب پیامک ارسال میکنه و کارمندان خوش برخورد و خوبی داره و در نهایت فعلاً قید موسسه کوثر رو زدم...
البته دو روز گذشته موسسه کوثر مجدد یک حساب جدید با سود روزشمار 21.5 درصد باز میکنه، دوستانی که اطلاع دارند لطفاً بگن نام حساب و طرح چی هست؟ هر چند که فکر کنم مجدد لو برن!
در مورد بانک آینده هم دوست بنده حساب داره گفت 1 میلیون تو حساب گذاشته سود روزشمار 19% نه بیشتر!؟

usfelme

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دو میلیون رو مطمئنی نمیشه برداشت کرد
من قدیم باز کردم گفت بعد 1 ماه میشه!!!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خوب 20 درصد رو بزار تو بانکی مثل سرمایه راحت روزشمار 20% بگیر.....همه چیم داره.

بالا