• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دو میلیون رو مطمئنی نمیشه برداشت کرد
من قدیم باز کردم گفت بعد 1 ماه میشه!!!
بله میشه سپرده باطل کرد ولی رو خود سپرده نوشته که موجودی زیر 2 تومن بشه حساب بسته میشه... حالا نمیدونم جریمه هم مثل سپرده پارسیان داره یا نه...

usfelme

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من فروردین باز کردم
گفت بعد یک ماه بدون جریمه میتونی ببندی
اون موقع هم تو این تاپیک همه همینو میگفتن
الانم شرایطش همون باید باشه

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان مطلع خواهشا کمک کنند:

بالاترین نرخ سود برای «سپرده» یا «روزشمار» رو کجا و با چه شرایطی میدن؟ بانک یا موسسه هم فرقی نمی‌کنه، ممنون!

Last edited:

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
امروز اول ماه بود ولی سود صندوق سرمایه گذاری بانک شهر رو هنوز نریختن . در حالی که بانک گفت اول هر ماه ریخته میشه

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
من در آرمان فرشتگان حساب دارم و سودش رو خودشون پایا میزنن به حساب بانک آینده که معرفی کردم. حالا اینکه به شما گفتن نداریم نمیدونم! یجوری مطمئن صحبت کنید که طرف بفهمه شما میدونید این امکان وجود داره. در هر صورت برای مبلغ سود بالای 1م براحتی این کارو انجام میدن.
@ mehran, من در فرشتگان حساب باز کردم یکساله. هر چی اصرار کردم که سودش بره یک حساب دیگه در یک بانک دیگه گفتند نمیشه و باید حساب کوتاه مدت داشته باشید اینجا. گفتم دوستم باز کرده . خلاصه موندم چی کار کنم , برم پولم را پس بگیرم؟ چون اصلا وقت شعبه بانک رفتن ندارم

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
@ mehran, من در فرشتگان حساب باز کردم یکساله. هر چی اصرار کردم که سودش بره یک حساب دیگه در یک بانک دیگه گفتند نمیشه و باید حساب کوتاه مدت داشته باشید اینجا. گفتم دوستم باز کرده . خلاصه موندم چی کار کنم , برم پولم را پس بگیرم؟ چون اصلا وقت شعبه بانک رفتن ندارم

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
امروز اول ماه بود ولی سود صندوق سرمایه گذاری بانک شهر رو هنوز نریختن . در حالی که بانک گفت اول هر ماه ریخته میشه

منم میخوام این تو این صندوق پول بریزم ه وقت سود شما رو واریز کردن اگه میشه اعلام کنین + چند درصد دادن خیلی ممنون

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان.
کدوم بانکا هستن که برای مبالغ بالای 20 میلیون سود روز شمار در حدود 19-20 درصد میدن؟
من فقط حساب سیمیا بانک سامان رو میدونم ، کسی از بقیه بانکها (نه موسسات) اطلاعی داره؟
ممنون

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
سلام دوستان.
کدوم بانکا هستن که برای مبالغ بالای 20 میلیون سود روز شمار در حدود 19-20 درصد میدن؟
من فقط حساب سیمیا بانک سامان رو میدونم ، کسی از بقیه بانکها (نه موسسات) اطلاعی داره؟
ممنون
سلام
اکثر بانک های خصوصی مثل سرمایه،تجارت،ملت، صادرات و ...

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
از شرایطشون هم اطلاعاعی دارید؟
تجارت بالای 20 میلیون 20% روزشمار
سرمایه و ملت هم تو رنج 20-19% میدن برای این مبلغ
صادرات هم بالای 10 میلیون 19.75% میده
قوامین هم با کف 2میلیون 20%
دی هم با کف 1میلیون 20% میده که فکر کنم در بین بانک ها بهترین گزینه باشه!

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
به سلامتی ... سود روز شمار برای یکسال چقدر؟ اگر به شتاب متصل هست میتونید اینترنت بانک فعال کنید و راحت انتقال بدید یا کارت به کارت کنید بنده از کوثر به همین روش انجام میدادم

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان مطلع خواهشا کمک کنند:

بالاترین نرخ سود برای «سپرده» یا «روزشمار» رو کجا و با چه شرایطی میدن؟ بانک یا موسسه هم فرقی نمی‌کنه، ممنون!
بستگی به پول شما داره برای مبالغ بالای یک میلیارد امروز از مدیر شعبه کوثر که از دوستان ماست شنیدم که فقط بانک آینده میده اون هم 25 درصد روزشمار ولی اگر پول خورد دارید موسسه کوثر حساب های جدید باز میکنه 21.5 درصد هم به شتاب وصله و هم اینترنت بانک و ... داره تو عنوان الکی میزنه یکساله که بانک مرکزی گیر نده و البته طرح هاشون معمولا یک ماه نشده لو میره و واریز و شبا رو میبندن ولی خوب سود و برداشت فعال همیشه... ما خودمون حدود 1 میلیارد تومن پول گذاشتیم تو کوثر طرح 24 درصد طلایی که قبلا بود ولی خوب تصمیم داریم طرح طلایی رو که تموم شد بریم سراغ بانک آینده...
شما خودتون ببینید دیگه وقتی مدیر شعبه کوثر داره پول خودشو که نزدیک 2 میلیارد تومن میبره بانک آینده یعنی چی...[emoji1]
مبلغ سرمایه شما چقدر؟

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
چرا دی بهتره؟
در قیاس با ملت و سامان چرا دی رو توصیه میکنید؟
برای کسانی که با سرمایه خود کار می کنند بهتره چون فقط 1 میلیون را مسدود میکنه ولی بانکهای دیگه مبلغ بیشتر یرا مسدود میکنند
اگر این مورد (مسدود شدن سرمایه) براتون مهم نیست مسلما بانک هایی مثل سامان یا ملت از لحاظ خدمات خیلی بهتر از دی هستند

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
برای کسانی که با سرمایه خود کار می کنند بهتره چون فقط 1 میلیون را مسدود میکنه ولی بانکهای دیگه مبلغ بیشتر یرا مسدود میکنند
اگر این مورد (مسدود شدن سرمایه) براتون مهم نیست مسلما بانک هایی مثل سامان یا ملت از لحاظ خدمات خیلی بهتر از دی هستند
من با سرمایه ام کار خاصی نمیکنم

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
دوست عزیز فکر نکنم قانون باشه ،یک جور همکاری رئیس شعبه با مشتری میتونه باشه تو بعضی از شعبه ها انجام میدن و این مختص به فرشتگان نیست ، حتی تو موسسه های دیگه مثل ثامن هم انجام میدن................

Last edited:

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
دوست عزیز فکر نکنم قانون باشه ،یک جور همکاری رئیس شعبه با مشتری میتونه باشه تو بعضی از شعبه ها انجام میدن و این مختص به فرشتگان نیست ، حتی تو موسسه های دیگه مثل ثامن هم انجام میدن................
طوری که من اینجا شنیدم همه یک بانک دیگه رو معرفی کردنند

بالا