• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
میشه بگید روزشمار نیست یعنی چی؟؟؟سود به تعداد روز محاسبه و شمرده میشه و دقیقا با همون درصد داره واریز میشه!!!روزشمار با قابلیت واریز و یرداشت فرق میکنه،حساب روزشمار یکساله هم داریم

به من با شک و تردید گفت و نمیدونست،کد42 که این ماه سودش واریز شده همون19.5% هست

تفاوتش من بررسی کردم اینه که اگر سود روزشمار باشه کمترین مانده روزانه شما جمع شده و در پایان سی روز محاسبه می شود و اگر نسبت به ماه مثلاً طرح 9 ماهه گرفته باشن دیگه روز شما حساب نمیشه و نسبت به کمترین مانده در همان ماه حساب میشه :)
ولی خوب جفتش سر ماه سود واریز میشه! دقیقاً دو طرح آخر این موسسه من سودم رو حساب کردم با توجه به اینکه تو اینترنت بانک ما دقیقاً ذکر شده بود سود برای فلان روز فلان مبلغ اومده بنده حساب کردم دیدم طبق فرمول سود بانکی حدود 1 درصد کمتر واریز شده بود... در صورتی که طرح طلایی واقعاً 24 درصد روزشمار واریز میشه و فرمول هم جواب میده... اگر اون طوری حساب کنن سود کمتر میشه و همون 20% روزشمار درمیاد که احتمالاً بانک مرکزی هم گیر نده، زیرا الان بانک مرکز اجازه نمیده که بیشتر از 20% روزشمار سود بدن...
حتماً باید سوال کرد و مطمئن شد که سود روزشما هست یا خیر...

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
تفاوتش من بررسی کردم اینه که اگر سود روزشمار باشه کمترین مانده روزانه شما جمع شده و در پایان سی روز محاسبه می شود و اگر نسبت به ماه مثلاً طرح 9 ماهه گرفته باشن دیگه روز شما حساب نمیشه و نسبت به کمترین مانده در همان ماه حساب میشه :)
ولی خوب جفتش سر ماه سود واریز میشه! دقیقاً دو طرح آخر این موسسه من سودم رو حساب کردم با توجه به اینکه تو اینترنت بانک ما دقیقاً ذکر شده بود سود برای فلان روز فلان مبلغ اومده بنده حساب کردم دیدم طبق فرمول سود بانکی حدود 1 درصد کمتر واریز شده بود... در صورتی که طرح طلایی واقعاً 24 درصد روزشمار واریز میشه و فرمول هم جواب میده... اگر اون طوری حساب کنن سود کمتر میشه و همون 20% روزشمار درمیاد که احتمالاً بانک مرکزی هم گیر نده، زیرا الان بانک مرکز اجازه نمیده که بیشتر از 20% روزشمار سود بدن...
حتماً باید سوال کرد و مطمئن شد که سود روزشما هست یا خیر...
محاسبات شما اشتباه بوده و الان تمامی حساب های همه بانک های ایران روزشمار هستند!

Last edited:

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
محاسبات شما اشتباه بوده و الان تمامی حساب های همه بانک های ایران روزشمار هستند!
بله یقینا ! ولی مشکل اینجاست که کوثر موسسه اعتباری هست و بانک نیست :)) و خارج از اصول و فرمول های رایج زیاد عمل کرده...

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
من امروز ساعت 11 صبح حواله پایا بانک ملت زدم . ولی تا الان به حساب واریز نشده , کسی میدونه دلیلش ؟ ( پایا جمعه میره واسه شنبه ؟ )

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
من امروز ساعت 11 صبح حواله پایا بانک ملت زدم . ولی تا الان به حساب واریز نشده , کسی میدونه دلیلش ؟ ( پایا جمعه میره واسه شنبه ؟ )
از پنجشنبه ظهر تا جمعه پایا و ساتنا انجام نمی شه.
شنبه تا قبل از 10 صبح واریز می شه.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
بانک مقصد کدوم بانک بوده؟
اصلا چنین چیزی نیست که جمعه ها پایا انجام نشه.
منتها با روزهای دیگه فرق داره و در یک مرحله انجام میشه. منتها نه برای همه بانکها.
بانک مقصد رو بگین میگم بهتون. مثلا اگه قوامین بوده باشه یا شهر. بله فردا میره به حساب.

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
من امروز حواله پایا از ملت به آینده زدم انجام شده

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بانک مقصد کدوم بانک بوده؟
اصلا چنین چیزی نیست که جمعه ها پایا انجام نشه.
منتها با روزهای دیگه فرق داره و در یک مرحله انجام میشه. منتها نه برای همه بانکها.
بانک مقصد رو بگین میگم بهتون. مثلا اگه قوامین بوده باشه یا شهر. بله فردا میره به حساب.

از ملت به اقتصاد نوین .

من قبلا پنج شنبه هم ک میزدم میرفت به حساب . جمعه هم اول صبحی میزدم میرفت ولی ساعت یازده امتحان نکرده بودم .

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان برای پایا واریز نشده از ملت به اقتصاد نوین باید به کدوم بانک مراجعه کنم واسه پیگیری ؟ ( پول از ملت کم شده ولی به اقتصاد نوین نرفته )

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
یعنی روز تعطیل و جمعه حواله پایا،میشه زد؟ من که از ملت به کوثر یک روز تعطیل چهارشنبه بود از حساب ملت کسر شد ولی فرداش به کوثر رسید!!!!

971

Registered User
لایک‌ها
318
یعنی روز تعطیل و جمعه حواله پایا،میشه زد؟ من که از ملت به کوثر یک روز تعطیل چهارشنبه بود از حساب ملت کسر شد ولی فرداش به کوثر رسید!!!!
ظاهرا پایای کوثر غیر مستقیم است و اگر در غیر از ساعات اداری به کوثر پایا زده شود، در شروع ساعت اداری روز کاری بعد به حساب واریز میشود.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
ظاهرا پایای کوثر غیر مستقیم است و اگر در غیر از ساعات اداری به کوثر پایا زده شود، در شروع ساعت اداری روز کاری بعد به حساب واریز میشود.
الان پایا و ساتنا مستقیم نداریم. وقتی درخواست ثبت می کنید اگر از حداقل موجودی شما بیشتر نبود یک نفر مثلا در شعبه مرکزی بصورت انبوه تایید و اول از حساب شما کسر و سپس درخواست رو میفرسته و یک نفر هم از طرف مقصد باید باشه و تایید کنه... در روزهای جمعه بصورت سیستمی کلا درخواست پایا و ساتنا در سیستم بانک ملت قابل ثبت نیست و اگر خارج ساعات اداری ثبت کرده باشید فقط در روزهای کاری تایید و ارسال میشه زمان هم بستگی به حجم درخواست ها و نوبت بندی در آن روز کاری تاخیر خواهد داشت...

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
بانکهایی که مطمئن هستم واریز پایا رو توی روزای تعطیل انجام میدن:
ملت،صادرات،ملی،آینده
این چهار بانکو خودم بارها انجام دادم.

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
دوستان موسسه نور کارسازان سود روزشمار کم کرده ؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بانکهایی که مطمئن هستم واریز پایا رو توی روزای تعطیل انجام میدن:
ملت،صادرات،ملی،آینده
این چهار بانکو خودم بارها انجام دادم.
دیروز برای من انجام نشد ملت :( . بجاش امروز ظهر انجام دادند .

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان در حال حاضر برای مبلغ ۱۰ میلیون تومان، کدوم بانک یا موسسه بیشترین سود رو میده، اعم از سپرده یکساله و یا روزشمار؟، ........ممنون!

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان در حال حاضر برای مبلغ ۱۰ میلیون تومان، کدوم بانک یا موسسه بیشترین سود رو میده، اعم از سپرده یکساله و یا روزشمار؟، ........ممنون!
سخت نگیرید! پولی نیست که... یا بزارید زیر بالش که خیالتون تخت خواب فنری باشه و یا همون کوثر یا قوامین... الان به علت گیر دادن های مکرر بانک مرکزی سودها همه تقریبا رو 20 فقط شرایط کمی متفاوت...

971

Registered User
لایک‌ها
318
بانک آینده صندوق سرمایه گذاری یکساله سود 25 الی 28 درصد پرداخت بصورت 3 ماهه

بالا