دوستان موسسه نور کارسازان سود روزشمار کم کرده ؟
بله كم كرده
دوستان موسسه نور کارسازان سود روزشمار کم کرده ؟
وقتی اطلاعاتمون کامل نیست دلیلی نداره چیزی که نمیدونیمو بگیم.بانک ملت که فقط مثل قدیم 3 و 6 و 9 و یکسال سپرده داره و تا کف 20 میلیون همون 10%
برای یک میلیون بانک آینده که 19 درصد میده
و حساب ارکیده موسسه کوثر که 21.5 درصد با کف 100 هزارتومن برای افتتاح حساب مناسب هست
دو روز شد مجوز گرفت سود کم کرد! من که ماه بعد میرم پول برمیدارم...بله كم كرده
قبل از یک ماه 19 درصد، از یک ماه تا یک سال 20 درصداگه قبل از یکسال پولتو بخای چند درصد میشه؟
بله اما متاسفانه فقط رو کاغذتجارت هم بانک خصوصیه
بله موافقم چون 19.75 درصد نه 19.5 !وقتی اطلاعاتمون کامل نیست دلیلی نداره چیزی که نمیدونیمو بگیم.
ملت با کف ده میلیون 19.5 درصد میده.
صادرات 19.75 هست ولی ملت 19.5بله موافقم چون 19.75 درصد نه 19.5 !
اعتباری بهشون هست.کف مبلغ 10 میلیون است، 25 درصد را تضمین میکنند ولی اگر سودشان خوب باشد تا 28 درصد هم ممکن است سود بدهند، طبق گفته خودشان هر 3 ماه یکبار سود میدهند، فکر نمیکنم بی نظمی خاصی در پرداخت سود داشته باشند.
این سپرده رو هنوز افتتاح میکنند؟امروز زنگ زدم گفتن، دیروز سود رو ریختن به حساب،
شما نوع سپرده ات چیه ؟ روز شمار 22% ؟
ته احتیاج به حساب داشتن تو بانک سپه نیست بین بانکی میتونی بگیری برای بانکی که توش حساب دارییه سوال داشتم من بانک مهر اقتصاد حساب دارم کارمند بانک گفت برای برداشت چک بانک سپه میده من بانک سپه حساب ندارم میتونم چک ببرم بانک سپه بدون داشتن حساب تو بانک سپه یه چک برای بانک دیگه بگیرم یا اینکه باید حتما تو بانک سه حساب باز کنم؟
مگه میشه ؟؟مگه داریم؟؟؟من ماه پیش بانک شهر باز کردم . قرار بود اول هر ماه سودش واریز بشه ولی الان که 4 ام هست هنوز نریختن . زنگ هم میزنم امروز فردا میکنن .
اگه بخواد این شکلی و بی نظم باشه ب
ظهری چک کردم دیدم ریختن البته خیلی بیشتر از اون چیزی که باید میریختن !!!!
من 23 تیر باز کردم ولی برای کل ماه تیر رو 23 درصد ریخته بودن و همچنین مبلغی به اسم تتمه صندوق گنجینه ارمان شهر ریخته بودن . واقعا تعجب کردم که این مبالغ چیه ریختن
زنگ زدم شماره پاسخگوی تهران اونها هم گفتن برو شعبه بهت بگن چجوری حساب کردن !!!
کسی میدونه این تتمه صندوق چیه ؟ و چرا کل ماه رو سود ریختن ، در حالی که باید برای 7 روز سود میریختن
بانک صادرات که تو سایتش چیزی ننوشته بود یه حساب عادی یه ساله داره که اون 20 درصدهدوستان نظرشون در مورد سپرده سپهر بانک صادرات چی هست ؟
ظهری چک کردم دیدم ریختن البته خیلی بیشتر از اون چیزی که باید میریختن !!!!
من 23 تیر باز کردم ولی برای کل ماه تیر رو 23 درصد ریخته بودن و همچنین مبلغی به اسم تتمه صندوق گنجینه ارمان شهر ریخته بودن . واقعا تعجب کردم که این مبالغ چیه ریختن
زنگ زدم شماره پاسخگوی تهران اونها هم گفتن برو شعبه بهت بگن چجوری حساب کردن !!!
کسی میدونه این تتمه صندوق چیه ؟ و چرا کل ماه رو سود ریختن ، در حالی که باید برای 7 روز سود میریختن
بله متاسفانهموسسه نور حساب روز شمار 25 دذصد برای مشتریان قدیمی رو هم کم کرده؟
بله تا دیروز که باز میشد.این سپرده رو هنوز افتتاح میکنند؟
از کی اینطور شده؟بله متاسفانه