• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
بانک ملت که فقط مثل قدیم 3 و 6 و 9 و یکسال سپرده داره و تا کف 20 میلیون همون 10%
برای یک میلیون بانک آینده که 19 درصد میده
و حساب ارکیده موسسه کوثر که 21.5 درصد با کف 100 هزارتومن برای افتتاح حساب مناسب هست
وقتی اطلاعاتمون کامل نیست دلیلی نداره چیزی که نمیدونیمو بگیم.
ملت با کف ده میلیون 19.5 درصد میده.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یه سوال داشتم من بانک مهر اقتصاد حساب دارم کارمند بانک گفت برای برداشت چک بانک سپه میده من بانک سپه حساب ندارم میتونم چک ببرم بانک سپه بدون داشتن حساب تو بانک سپه یه چک برای بانک دیگه بگیرم یا اینکه باید حتما تو بانک سه حساب باز کنم؟

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
برای بالای پانصد میلیون ، بانکی هست که %25 یا بالاتر سود بدهد؟؟

Last edited:

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
دوستان نظرشون در مورد سپرده سپهر بانک صادرات چی هست ؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کف مبلغ 10 میلیون است، 25 درصد را تضمین میکنند ولی اگر سودشان خوب باشد تا 28 درصد هم ممکن است سود بدهند، طبق گفته خودشان هر 3 ماه یکبار سود میدهند، فکر نمیکنم بی نظمی خاصی در پرداخت سود داشته باشند.
اعتباری بهشون هست.
این بانک آینده مجوز نداشت قبلا (گرفته الان؟)

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
یه سوال داشتم من بانک مهر اقتصاد حساب دارم کارمند بانک گفت برای برداشت چک بانک سپه میده من بانک سپه حساب ندارم میتونم چک ببرم بانک سپه بدون داشتن حساب تو بانک سپه یه چک برای بانک دیگه بگیرم یا اینکه باید حتما تو بانک سه حساب باز کنم؟
ته احتیاج به حساب داشتن تو بانک سپه نیست بین بانکی میتونی بگیری برای بانکی که توش حساب داری

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
من ماه پیش بانک شهر باز کردم . قرار بود اول هر ماه سودش واریز بشه ولی الان که 4 ام هست هنوز نریختن . زنگ هم میزنم امروز فردا میکنن .
اگه بخواد این شکلی و بی نظم باشه ب

ظهری چک کردم دیدم ریختن البته خیلی بیشتر از اون چیزی که باید میریختن !!!!
من 23 تیر باز کردم ولی برای کل ماه تیر رو 23 درصد ریخته بودن و همچنین مبلغی به اسم تتمه صندوق گنجینه ارمان شهر ریخته بودن . واقعا تعجب کردم که این مبالغ چیه ریختن
زنگ زدم شماره پاسخگوی تهران اونها هم گفتن برو شعبه بهت بگن چجوری حساب کردن !!!
کسی میدونه این تتمه صندوق چیه ؟ و چرا کل ماه رو سود ریختن ، در حالی که باید برای 7 روز سود میریختن
مگه میشه ؟؟مگه داریم؟؟؟

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان نظرشون در مورد سپرده سپهر بانک صادرات چی هست ؟
بانک صادرات که تو سایتش چیزی ننوشته بود یه حساب عادی یه ساله داره که اون 20 درصده
یه دونه گنجینه سپهر داره که چون نرخ کمتر از یه سالش کمتر از 20هه که حدود 18 تا 14 هه الان زیاد جالب فک نکنم باشه
یه طرح دیگه هم بود به نام برکت سپهر (اگه اشتباه نکرده باشم تو سایت بود) که مبلغ کامل 5 سال تو حساب میمونه در نهایت بعد 5 سال 172 درصد میده یعنی اگه یه تومن بذاری بعد یه سال دو و هفتصد و بیست میده فقط بدیش اینه که کمتر 5سال نداره کم و زیادم نمیتونی بکنی تو این مدت
همین چیز دیگه ای فک نکنم باشه

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
ظهری چک کردم دیدم ریختن البته خیلی بیشتر از اون چیزی که باید میریختن !!!!
من 23 تیر باز کردم ولی برای کل ماه تیر رو 23 درصد ریخته بودن و همچنین مبلغی به اسم تتمه صندوق گنجینه ارمان شهر ریخته بودن . واقعا تعجب کردم که این مبالغ چیه ریختن
زنگ زدم شماره پاسخگوی تهران اونها هم گفتن برو شعبه بهت بگن چجوری حساب کردن !!!
کسی میدونه این تتمه صندوق چیه ؟ و چرا کل ماه رو سود ریختن ، در حالی که باید برای 7 روز سود میریختن

بعد میان بر حسب قیمت روز واحد حساب میکنن این قیمت روز بر حسب روز ماه تعیین میشه ((مثلا شما فرض کن یه حسابی داری روز شمار تو یه بانک که مبلغ سودتو ماهانه واریز نمیکنه بلکه هر روز آخر وقت سودتو میریزه به حسابت ) به همین شکل هر روز قیمت واحد میره بالا یعنی شما امروز که به فرض 5 امه واحد میگیری به قیمت 100 تومن به علاوه سود اون چهار روز در نتیجه شما پولی که از بقیه که قبل شما واحد گرفتن رو داری پیش میدی تا با بقیه برابر بشی
در نهایت آخر ماه قیمت واحد رو میارن رو 100 تومن دقیق اون کاهش قیمت رو هم به حساب همه میریزن چه شما روز 1م ماه واحد خریده باشی چه روز 29 ام به همه یه مبلغ رو میدن
اون مبلغ تتمه صندوق هم وابه التفاوت قیمت واحد 100 تومنی از قیمت روزه
مثلا شما تو بانک شهر فک کنم حداقل 10تومن باید بذاری 10 تومن میشه 100 تا واحد 100 هزار تومنی پس شما 100 واحد(اسمی) خریدی بعد تو خود صندوق میبینن که خوب شما روز دوم خریدی و تو این دوروز از اول ماه 500 تومن سود اضا فه شده در نتیجه قیمت هر واحد میشه 100 هزار و 500 تومن پس برای شما 100 واحد صادر نمیکنن 99 واحد صادر میکنن که میشه 9949500 تومن
حالا اگه از این مبلغ مابه التفاوتی مونده باشه یعنی همون حدود 50 تومن میریزن به حسابت جدا از بقیه پول ها
من چند تا سایت و... رو خوندم اینا رو فهمیدم
اینکه خیلی خورده داره معمولا محاسبش سخت میشه
یه نکته خیلی مهم اینکه شما فک نکن بانک بهتون اضافی چیزی داده یا ...
ممکنه کم بده ولی بیشتر اصلا---> مخصوصا تو این مورد که خیلی خورده میاره باید دقیق حساب کنی <---

شمام اگه دیدی درست بود به من بگو اگه اشتباه فهمیده بودم حتما اطلاع بده چون هنوز نرفتم بانک دقیقتر بپرسم
چون بعضا کارمندای بانکم شاید اطلاع نداشته باشن

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
موسسه نور حساب روز شمار 25 دذصد برای مشتریان قدیمی رو هم کم کرده؟

بالا