• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من شنبه رفتم سود منتقل کنم فهمیدم از زمانی که مجوز گرفت سود کم کرد مهم اینکه هیچ اطلاعی ندادن ! برای شما چند درصد واریز کردن ؟
یادمه همیشه سوال میکردم شما چطور سود کوتاه مدتتون رو کم نکردین میگفتن چون این حساب قبلنا بازکردید پس چی شد این استدلالشون؟
چقدر کردند اگر از22کمتر باشه که اصلا اصلا فایده نداره
سود من 10 ام واریز میشه من 7 تومنی دارم توی کوتاه مدت بگیرم شابد بتونم 10تومن جور کنم کجا ببرم بذارم
این صندوق اینده کفش قبلا30میلیون بود الان شده10میلیون؟واریز برداشت داره؟

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
این نور که دوستان میگن مشیز هست یا کارسازان یا پیشگامان؟

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
یادمه همیشه سوال میکردم شما چطور سود کوتاه مدتتون رو کم نکردین میگفتن چون این حساب قبلنا بازکردید پس چی شد این استدلالشون؟
چقدر کردند اگر از22کمتر باشه که اصلا اصلا فایده نداره
سود من 10 ام واریز میشه من 7 تومنی دارم توی کوتاه مدت بگیرم شابد بتونم 10تومن جور کنم کجا ببرم بذارم
این صندوق اینده کفش قبلا30میلیون بود الان شده10میلیون؟واریز برداشت داره؟
حساب کردم 22% واریز شده!

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
حساب کردم 22% واریز شده!
فکر کنم هنوز خودشونم خبر ندارند
حالا مقصد بعدیت کجاست کجا میذاری؟تصمیم گرفتی؟
الان این اینده مناسبه ایا میشه پول وازیر کرد با کارت به کارت ؟منظورم بدون مراجعه به شعبه است که بهش سود تعلق بگیره

Last edited:

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
فکر کنم هنوز خودشونم خبر ندارند
حالا مقصد بعدیت کجاست کجا میذاری؟تصمیم گرفتی؟
الان این اینده مناسبه ایا میشه پول وازیر کرد با کارت به کارت ؟منظورم بدون مراجعه به شعبه است که بهش سود تعلق بگیره
فعلا معلوم نیست اطلاعی از بانک ها ندارم فقط میدونم بانک کشاورزی 22% میده که اونم پر شده.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان حساب ارکیده موسسه کوثر الان باز کردم. سود روزشمار 21.5 درصد ولی تو شعب گفتن به مشتری های جدید بگید این همون ارکیده قدیمی 19.5 که بانک مرکزی گیر نده! و تعجب کرد که من اطلاع دارم. از ماه دوم سود واریز میشه یعنی الان باز کنید اولین سود اول مهرماه به حساب شتابی واریز میشه قابلیت برداشت بعد یک ماه هم داره واریز شبا و ... فعال همیشه... حداقل موجودی برای افتتاح هم 50 هزارتومان هست.

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
به منم گفت که قدیمی ها دست نخورده باقی میمونه!!
موسسه نور هم از اول تیرماه سود سپرده ها رو کم کرده و نمی دونم با توجه به اینکه نه کارت داره نه اینترنت و .. چرا فکر می کنه با رسوندن سودها به نزدیک سودهای بانک مرکزی هیچ توجیهی نداره که سپرده گذاری کرد توی این موسسه .

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
دوستان حسابهای کوتاه مدت 23 درصد قدیمی بانک آینده (اونایی که بالای 5 میلیون بود) و حساب 22 درصد کوتاه مدت ثامن الائمه تغییری کرده؟
بعد این 21.5 کوثر هنوز هم برقراره؟
نور که گفتید کم کرده چقدر شده ؟ 10 یا 22؟

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
یک سپرده یکساله توی قوامین داشتم که پایان این ماه منقضی میشه , کسی میدونه الان شرایط قوامین برای سپرده های مدت دار چجوریه چون این بانک همیشه شرایط خوبی یک پله بهتر از بانکهای دیگه بود .

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
یک سپرده یکساله توی قوامین داشتم که پایان این ماه منقضی میشه , کسی میدونه الان شرایط قوامین برای سپرده های مدت دار چجوریه چون این بانک همیشه شرایط خوبی یک پله بهتر از بانکهای دیگه بود .
کلا سپرده های بانکی اگه سررسید باطل نکنید خود به خود تمدید میشن اگه طرح قدیمی و خاصی بوده بهتر از شعبه هم سوال کنید.
الان یکساله طرح 4 با سود 20 درصد میدن

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان الان بانکی هست که 22% یا بیشتر بده؟
اگر بانک نیست موسسه مجوز دار کدوما ؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من از یکی از دوستام که توی نور حساب داره پرسیدم
گفتش رفته بهش گفته اون کسایی که دو حسابه بودند یعنی سودشون به یک حساب دیگه میومده شده 22درصد اونایی که فقط یک حساب داشتند همون 25 درصده
منظور چیه دوستان کسی میدونه؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
اون 22%دی کسی سوال نپرسیده چی هست؟حسابه؟صندوقه؟واریز و برداشت داره؟شرایطش کلا چیه؟

بالا