فکر میکنم از اول تیر اینطور شده است.از کی اینطور شده؟
فکر میکنم از اول تیر اینطور شده است.از کی اینطور شده؟
از کی اینطور شده؟
من شنبه رفتم سود منتقل کنم فهمیدم از زمانی که مجوز گرفت سود کم کرد مهم اینکه هیچ اطلاعی ندادن ! برای شما چند درصد واریز کردن ؟فکر میکنم از اول تیر اینطور شده است.
یادمه همیشه سوال میکردم شما چطور سود کوتاه مدتتون رو کم نکردین میگفتن چون این حساب قبلنا بازکردید پس چی شد این استدلالشون؟من شنبه رفتم سود منتقل کنم فهمیدم از زمانی که مجوز گرفت سود کم کرد مهم اینکه هیچ اطلاعی ندادن ! برای شما چند درصد واریز کردن ؟
ادغام شدند دیگه همه یکی هستند الان با نام نور پس همشون مجور گرفتند و سودو کم کردنداین نور که دوستان میگن مشیز هست یا کارسازان یا پیشگامان؟
حساب کردم 22% واریز شده!یادمه همیشه سوال میکردم شما چطور سود کوتاه مدتتون رو کم نکردین میگفتن چون این حساب قبلنا بازکردید پس چی شد این استدلالشون؟
چقدر کردند اگر از22کمتر باشه که اصلا اصلا فایده نداره
سود من 10 ام واریز میشه من 7 تومنی دارم توی کوتاه مدت بگیرم شابد بتونم 10تومن جور کنم کجا ببرم بذارم
این صندوق اینده کفش قبلا30میلیون بود الان شده10میلیون؟واریز برداشت داره؟
فکر کنم هنوز خودشونم خبر ندارندحساب کردم 22% واریز شده!
فعلا معلوم نیست اطلاعی از بانک ها ندارم فقط میدونم بانک کشاورزی 22% میده که اونم پر شده.فکر کنم هنوز خودشونم خبر ندارند
حالا مقصد بعدیت کجاست کجا میذاری؟تصمیم گرفتی؟
الان این اینده مناسبه ایا میشه پول وازیر کرد با کارت به کارت ؟منظورم بدون مراجعه به شعبه است که بهش سود تعلق بگیره
این نرخ جدید تازه اعمال شده واریزی ماه بعد رو حساب کنید مشخص میشه...ارکیده ماه قبلی 19.5%واریز کرده!!!
به منم گفت که قدیمی ها دست نخورده باقی میمونه!!بله متاسفانه
موسسه نور هم از اول تیرماه سود سپرده ها رو کم کرده و نمی دونم با توجه به اینکه نه کارت داره نه اینترنت و .. چرا فکر می کنه با رسوندن سودها به نزدیک سودهای بانک مرکزی هیچ توجیهی نداره که سپرده گذاری کرد توی این موسسه .به منم گفت که قدیمی ها دست نخورده باقی میمونه!!
کلا سپرده های بانکی اگه سررسید باطل نکنید خود به خود تمدید میشن اگه طرح قدیمی و خاصی بوده بهتر از شعبه هم سوال کنید.یک سپرده یکساله توی قوامین داشتم که پایان این ماه منقضی میشه , کسی میدونه الان شرایط قوامین برای سپرده های مدت دار چجوریه چون این بانک همیشه شرایط خوبی یک پله بهتر از بانکهای دیگه بود .
قوامین فک کنم میده دوستان اطلاع دارن؟دوستان الان بانکی هست که 22% یا بیشتر بده؟
اگر بانک نیست موسسه مجوز دار کدوما ؟