• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان لطفا كسي اگر درباره اين صندوقاي سرمايه گذاري با سود تضمين شده اطلاعاتي داره بذاره
پنجشنبه رفتم گردشگري گفت الان سود صندوق ٢٤ درصد و از اين به بعد سودشم ماهانه مي ديم. گفت تنها بديش اينه كه پولتو بخواي دو روز و حداكثر تا ٧ روز بعد پولتو مي دن.
تازه ٢٤ درصد كف سوده. حساب مي كنن اغلب بيشتر هم سود مي دن.
سوالم اينه كه مطمانه؟ سود رو مي فهمم تضمينه كف ٢٤ درصد. اما نكنه يهو بورس سقوط كنه به هر دليل، بعد بگن قيمت باز خريد اوراق سرمايه گذاريتون پايين اومده!
منظورمو نمي دونم درست رسوندم يانه. يعني اصل پول هم تضمينه يا نه تابع بازاره؟
خواهش مي كنم هركي اطلاعات داره بگه. بانكا با توجه به تورم واقعي و كمبود نقدينگي و از طرفي ابلاغ دستوري سود سپرده رفتن سمت اين صندوقا. اگر سود بيشتر از ٢٢ مي خوايم بايد بفهميم قضيه اين صندوق ها چيه. اصلا هم با قانون بانك مركزي منافاتي نداره.
ممنونم

Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستانی که درمورد صندوق سرمایه گذاری اطلاعات دارند لطفا راهنمایی کنند...

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
من ماه پیش بانک شهر باز کردم . قرار بود اول هر ماه سودش واریز بشه ولی الان که 4 ام هست هنوز نریختن . زنگ هم میزنم امروز فردا میکنن .
اگه بخواد این شکلی و بی نظم باشه بدرد نمیخوره

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سپرده سپند اقتصاد نوین سودش رو کاهش داده؟!

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
سخت نگیرید! پولی نیست که... یا بزارید زیر بالش که خیالتون تخت خواب فنری باشه و یا همون کوثر یا قوامین... الان به علت گیر دادن های مکرر بانک مرکزی سودها همه تقریبا رو 20 فقط شرایط کمی متفاوت...
حرفتون درسته منتها مال من فقط همین ۱۰ میل نیست که، سپرده دارم تو موسسه دیگه ولی الان میخوام در ادامه اون سپرده این ۱۰ میل که آزاده، از اون هم حداکثر سود رو برداشت کنم چون نیاز هم دارم!.

971

Registered User
لایک‌ها
318
خیلی عالی...شرایط واریز و برداشت هم داره؟ به سود های واریزی هم همین مقدار تعلق میگیره؟
برداشت از طریق شعبه و با چند روز تاخیر ممکن است، سودش به حساب روزشمار 19 درصدی واریز میشود، برای واریز باید یک قرارداد یکساله دیگر ببندید که حداقل مبلغش 10 میلیون است.

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
بانک آینده صندوق سرمایه گذاری یکساله سود 25 الی 28 درصد پرداخت بصورت 3 ماهه
ممنون از پاسختون، این صندوقها که گفتین خیلی جالب و جذابه، میشه بیشتر در مورد این صندوقها تو بانک آینده توضیح بفرمایید یعنی ۲۵ درصد برای چه مبلغی یا ۲۸ درصد با چه کف مبلغی؟ سر وقت و منظم سودا رو پرداخت می‌کنن آیا؟.....ممنون!

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
برداشت از طریق شعبه و با چند روز تاخیر ممکن است، سودش به حساب روزشمار 19 درصدی واریز میشود، برای واریز باید یک قرارداد یکساله دیگر ببندید که حداقل مبلغش 10 میلیون است.
بسیار ممنون، در قرارداد مبلغ سود واریزی هم ذکر شده؟! اگه مثل بورس باشه به نظرم جالب نیست...

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام
واسه یک میلیون تومن بانک سپه برای یک ماه بهترین طرح اش چقدر سود میده؟
بانک ملت چی؟
با تشکر

Firebirds

Registered User
لایک‌ها
10
من ماه پیش بانک شهر باز کردم . قرار بود اول هر ماه سودش واریز بشه ولی الان که 4 ام هست هنوز نریختن . زنگ هم میزنم امروز فردا میکنن .
اگه بخواد این شکلی و بی نظم باشه بدرد نمیخوره
امروز زنگ زدم گفتن، دیروز سود رو ریختن به حساب،
شما نوع سپرده ات چیه ؟ روز شمار 22% ؟

Last edited:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ملت ۶ماه بالای ۱میلیارد ۲۵٪

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

971

Registered User
لایک‌ها
318
ممنون از پاسختون، این صندوقها که گفتین خیلی جالب و جذابه، میشه بیشتر در مورد این صندوقها تو بانک آینده توضیح بفرمایید یعنی ۲۵ درصد برای چه مبلغی یا ۲۸ درصد با چه کف مبلغی؟ سر وقت و منظم سودا رو پرداخت می‌کنن آیا؟.....ممنون!
کف مبلغ 10 میلیون است، 25 درصد را تضمین میکنند ولی اگر سودشان خوب باشد تا 28 درصد هم ممکن است سود بدهند، طبق گفته خودشان هر 3 ماه یکبار سود میدهند، فکر نمیکنم بی نظمی خاصی در پرداخت سود داشته باشند.

971

Registered User
لایک‌ها
318
بسیار ممنون، در قرارداد مبلغ سود واریزی هم ذکر شده؟! اگه مثل بورس باشه به نظرم جالب نیست...
من قرارداد را ندیده ام اما طبق گفته رئیس شعبه اصل پول و 25 درصد حداقل سود، تضمین شده است.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
سلام
واسه یک میلیون تومن بانک سپه برای یک ماه بهترین طرح اش چقدر سود میده؟
بانک ملت چی؟
با تشکر
بانک ملت که فقط مثل قدیم 3 و 6 و 9 و یکسال سپرده داره و تا کف 20 میلیون همون 10%
برای یک میلیون بانک آینده که 19 درصد میده
و حساب ارکیده موسسه کوثر که 21.5 درصد با کف 100 هزارتومن برای افتتاح حساب مناسب هست

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
اگه بخواد این شکلی و بی نظم باشه ب
امروز زنگ زدم گفتن، دیروز سود رو ریختن به حساب،
شما نوع سپرده ات چیه ؟ روز شمار 22% ؟
ظهری چک کردم دیدم ریختن البته خیلی بیشتر از اون چیزی که باید میریختن !!!!
من 23 تیر باز کردم ولی برای کل ماه تیر رو 23 درصد ریخته بودن و همچنین مبلغی به اسم تتمه صندوق گنجینه ارمان شهر ریخته بودن . واقعا تعجب کردم که این مبالغ چیه ریختن
زنگ زدم شماره پاسخگوی تهران اونها هم گفتن برو شعبه بهت بگن چجوری حساب کردن !!!
کسی میدونه این تتمه صندوق چیه ؟ و چرا کل ماه رو سود ریختن ، در حالی که باید برای 7 روز سود میریختن

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
اگه بخواد این شکلی و بی نظم باشه ب

ظهری چک کردم دیدم ریختن البته خیلی بیشتر از اون چیزی که باید میریختن !!!!
من 23 تیر باز کردم ولی برای کل ماه تیر رو 23 درصد ریخته بودن و همچنین مبلغی به اسم تتمه صندوق گنجینه ارمان شهر ریخته بودن . واقعا تعجب کردم که این مبالغ چیه ریختن
زنگ زدم شماره پاسخگوی تهران اونها هم گفتن برو شعبه بهت بگن چجوری حساب کردن !!!
کسی میدونه این تتمه صندوق چیه ؟ و چرا کل ماه رو سود ریختن ، در حالی که باید برای 7 روز سود میریختن
این صندوق ها سودش تو حساب عادی ریخته میشه؟ امکان افزایش بعد از قرارداد نداره؟

بالا