drsherman
Registered User
- نوشتهها
- 324
- لایکها
- 308
خیلی عالی...شرایط واریز و برداشت هم داره؟ به سود های واریزی هم همین مقدار تعلق میگیره؟بانک آینده صندوق سرمایه گذاری یکساله سود 25 الی 28 درصد پرداخت بصورت 3 ماهه
خیلی عالی...شرایط واریز و برداشت هم داره؟ به سود های واریزی هم همین مقدار تعلق میگیره؟بانک آینده صندوق سرمایه گذاری یکساله سود 25 الی 28 درصد پرداخت بصورت 3 ماهه
دوستانی که درمورد صندوق سرمایه گذاری اطلاعات دارند لطفا راهنمایی کنند...دوستان لطفا كسي اگر درباره اين صندوقاي سرمايه گذاري با سود تضمين شده اطلاعاتي داره بذاره
پنجشنبه رفتم گردشگري گفت الان سود صندوق ٢٤ درصد و از اين به بعد سودشم ماهانه مي ديم. گفت تنها بديش اينه كه پولتو بخواي دو روز و حداكثر تا ٧ روز بعد پولتو مي دن.
تازه ٢٤ درصد كف سوده. حساب مي كنن اغلب بيشتر هم سود مي دن.
سوالم اينه كه مطمانه؟ سود رو مي فهمم تضمينه كف ٢٤ درصد. اما نكنه يهو بورس سقوط كنه به هر دليل، بعد بگن قيمت باز خريد اوراق سرمايه گذاريتون پايين اومده!
منظورمو نمي دونم درست رسوندم يانه. يعني اصل پول هم تضمينه يا نه تابع بازاره؟
خواهش مي كنم هركي اطلاعات داره بگه. بانكا با توجه به تورم واقعي و كمبود نقدينگي و از طرفي ابلاغ دستوري سود سپرده رفتن سمت اين صندوقا. اگر سود بيشتر از ٢٢ مي خوايم بايد بفهميم قضيه اين صندوق ها چيه. اصلا هم با قانون بانك مركزي منافاتي نداره.
ممنونم
Sent from my iPhone using Tapatalk
من ماه پیش بانک شهر باز کردم . قرار بود اول هر ماه سودش واریز بشه ولی الان که 4 ام هست هنوز نریختن . زنگ هم میزنم امروز فردا میکنن .دوستانی که درمورد صندوق سرمایه گذاری اطلاعات دارند لطفا راهنمایی کنند...
حرفتون درسته منتها مال من فقط همین ۱۰ میل نیست که، سپرده دارم تو موسسه دیگه ولی الان میخوام در ادامه اون سپرده این ۱۰ میل که آزاده، از اون هم حداکثر سود رو برداشت کنم چون نیاز هم دارم!.سخت نگیرید! پولی نیست که... یا بزارید زیر بالش که خیالتون تخت خواب فنری باشه و یا همون کوثر یا قوامین... الان به علت گیر دادن های مکرر بانک مرکزی سودها همه تقریبا رو 20 فقط شرایط کمی متفاوت...
برداشت از طریق شعبه و با چند روز تاخیر ممکن است، سودش به حساب روزشمار 19 درصدی واریز میشود، برای واریز باید یک قرارداد یکساله دیگر ببندید که حداقل مبلغش 10 میلیون است.خیلی عالی...شرایط واریز و برداشت هم داره؟ به سود های واریزی هم همین مقدار تعلق میگیره؟
ممنون از پاسختون، این صندوقها که گفتین خیلی جالب و جذابه، میشه بیشتر در مورد این صندوقها تو بانک آینده توضیح بفرمایید یعنی ۲۵ درصد برای چه مبلغی یا ۲۸ درصد با چه کف مبلغی؟ سر وقت و منظم سودا رو پرداخت میکنن آیا؟.....ممنون!بانک آینده صندوق سرمایه گذاری یکساله سود 25 الی 28 درصد پرداخت بصورت 3 ماهه
بسیار ممنون، در قرارداد مبلغ سود واریزی هم ذکر شده؟! اگه مثل بورس باشه به نظرم جالب نیست...برداشت از طریق شعبه و با چند روز تاخیر ممکن است، سودش به حساب روزشمار 19 درصدی واریز میشود، برای واریز باید یک قرارداد یکساله دیگر ببندید که حداقل مبلغش 10 میلیون است.
سپرده سپند اقتصاد نوین سودش رو کاهش داده؟!
شرایطشو کسی نمیدونه؟امروز دیدم بانک دی رو شیشش بزرگ زده روز شمار 22% !!
امروز زنگ زدم گفتن، دیروز سود رو ریختن به حساب،من ماه پیش بانک شهر باز کردم . قرار بود اول هر ماه سودش واریز بشه ولی الان که 4 ام هست هنوز نریختن . زنگ هم میزنم امروز فردا میکنن .
اگه بخواد این شکلی و بی نظم باشه بدرد نمیخوره
کف مبلغ 10 میلیون است، 25 درصد را تضمین میکنند ولی اگر سودشان خوب باشد تا 28 درصد هم ممکن است سود بدهند، طبق گفته خودشان هر 3 ماه یکبار سود میدهند، فکر نمیکنم بی نظمی خاصی در پرداخت سود داشته باشند.ممنون از پاسختون، این صندوقها که گفتین خیلی جالب و جذابه، میشه بیشتر در مورد این صندوقها تو بانک آینده توضیح بفرمایید یعنی ۲۵ درصد برای چه مبلغی یا ۲۸ درصد با چه کف مبلغی؟ سر وقت و منظم سودا رو پرداخت میکنن آیا؟.....ممنون!
من قرارداد را ندیده ام اما طبق گفته رئیس شعبه اصل پول و 25 درصد حداقل سود، تضمین شده است.بسیار ممنون، در قرارداد مبلغ سود واریزی هم ذکر شده؟! اگه مثل بورس باشه به نظرم جالب نیست...
بانک ملت که فقط مثل قدیم 3 و 6 و 9 و یکسال سپرده داره و تا کف 20 میلیون همون 10%سلام
واسه یک میلیون تومن بانک سپه برای یک ماه بهترین طرح اش چقدر سود میده؟
بانک ملت چی؟
با تشکر
اگه قبل از یکسال پولتو بخای چند درصد میشه؟من قرارداد را ندیده ام اما طبق گفته رئیس شعبه اصل پول و 25 درصد حداقل سود، تضمین شده است.
من ماه پیش بانک شهر باز کردم . قرار بود اول هر ماه سودش واریز بشه ولی الان که 4 ام هست هنوز نریختن . زنگ هم میزنم امروز فردا میکنن .دوستانی که درمورد صندوق سرمایه گذاری اطلاعات دارند لطفا راهنمایی کنند...
ظهری چک کردم دیدم ریختن البته خیلی بیشتر از اون چیزی که باید میریختن !!!!امروز زنگ زدم گفتن، دیروز سود رو ریختن به حساب،
شما نوع سپرده ات چیه ؟ روز شمار 22% ؟
این صندوق ها سودش تو حساب عادی ریخته میشه؟ امکان افزایش بعد از قرارداد نداره؟من ماه پیش بانک شهر باز کردم . قرار بود اول هر ماه سودش واریز بشه ولی الان که 4 ام هست هنوز نریختن . زنگ هم میزنم امروز فردا میکنن .
اگه بخواد این شکلی و بی نظم باشه ب
ظهری چک کردم دیدم ریختن البته خیلی بیشتر از اون چیزی که باید میریختن !!!!
من 23 تیر باز کردم ولی برای کل ماه تیر رو 23 درصد ریخته بودن و همچنین مبلغی به اسم تتمه صندوق گنجینه ارمان شهر ریخته بودن . واقعا تعجب کردم که این مبالغ چیه ریختن
زنگ زدم شماره پاسخگوی تهران اونها هم گفتن برو شعبه بهت بگن چجوری حساب کردن !!!
کسی میدونه این تتمه صندوق چیه ؟ و چرا کل ماه رو سود ریختن ، در حالی که باید برای 7 روز سود میریختن