aminkhan2013
Registered User
- نوشتهها
- 1,396
- لایکها
- 799
کوثر 21.5% با کد42 باز میشه به اسم نه ماهه ارکیده،برام عجیبه که حساب قبلی هم که 19.5%بود اون پس چرا با همین کد و اسم باز شده بود...
سود اون حساب های کد 42 هم که قبلا باز شده به 21.5 افزایش پیدا کردهکوثر 21.5% با کد42 باز میشه به اسم نه ماهه ارکیده،برام عجیبه که حساب قبلی هم که 19.5%بود اون پس چرا با همین کد و اسم باز شده بود...
خوبی این موسسه اینه که خودش هم دقیقا نمیدونه چی کار داره میکنه و هر روز یه حساب باز میکنه...دوستان این حساب جدید کوثر که ۲۱/۵ درصد هستش آیا روزشماره یا یکساله؟ باز چند روز دیگه این موسسه مثل گذشته بازی درنیاره و بگه ۱۰ درصد شده یا دیگه نمی تونین واریز کنین و از این حرف؟
خواهش می کنمآقا یا خانم drsherman ممنون از پاسختون!، والا من از گذشته حساب طلایی ۲۴ درصد کوثر داشتم اما هیچی پول توش ندارم جز ۱۵ هزار تومن، یعنی الان دیگه نمیتونم از این حساب استفاده یا پول جدید بهش واریز کنم درسته؟
سود یک ساله شده 20 درصد؟سود این حساب های اخیر کوثر روز شمار نیست و حساب کنید همون 20 درصد روزشمار میوفته!
طبق قانون بانک مرکزی سود بیشتر نمی تونن بدن:
نرخ سود سپرده های سرمایه گذاری مدت دار 9 ماه تا یک سال 20 درصد
نرخ سود سپرده های سرمایه گذاری مدت دار 6 ماه تا نه ماه 18 درصد
نرخ سود سپرده های سرمایه گذاری مدت دار سه ماه تا شش ماه 14 درصد
نرخ سود سپرده های سرمایه گذاری کوتاه مدت عادی 10 درصد
میشه بگید روزشمار نیست یعنی چی؟؟؟سود به تعداد روز محاسبه و شمرده میشه و دقیقا با همون درصد داره واریز میشه!!!روزشمار با قابلیت واریز و یرداشت فرق میکنه،حساب روزشمار یکساله هم داریمسود این حساب های اخیر کوثر روز شمار نیست و حساب کنید همون 20 درصد روزشمار میوفته!
طبق قانون بانک مرکزی سود بیشتر نمی تونن بدن:
نرخ سود سپرده های سرمایه گذاری مدت دار 9 ماه تا یک سال 20 درصد
نرخ سود سپرده های سرمایه گذاری مدت دار 6 ماه تا نه ماه 18 درصد
نرخ سود سپرده های سرمایه گذاری مدت دار سه ماه تا شش ماه 14 درصد
نرخ سود سپرده های سرمایه گذاری کوتاه مدت عادی 10 درصد
به من با شک و تردید گفت و نمیدونست،کد42 که این ماه سودش واریز شده همون19.5% هستسود اون حساب های کد 42 هم که قبلا باز شده به 21.5 افزایش پیدا کرده
بله بنده با فرض اینکه کدش همون 42 باشه عرض کردممیشه بگید روزشمار نیست یعنی چی؟؟؟سود به تعداد روز محاسبه و شمرده میشه و دقیقا با همون درصد داره واریز میشه!!!روزشمار با قابلیت واریز و یرداشت فرق میکنه،حساب روزشمار یکساله هم داریم
به من با شک و تردید گفت و نمیدونست،کد42 که این ماه سودش واریز شده همون19.5% هست
مشکل اینه که ملت و سامان ۱۹.۵ درصد سود میدن.برای کسانی که با سرمایه خود کار می کنند بهتره چون فقط 1 میلیون را مسدود میکنه ولی بانکهای دیگه مبلغ بیشتر یرا مسدود میکنند
اگر این مورد (مسدود شدن سرمایه) براتون مهم نیست مسلما بانک هایی مثل سامان یا ملت از لحاظ خدمات خیلی بهتر از دی هستند
قوامین و دی و تجارت را میدونم که 20% میدن به ترتیب با کف 2 میلیون و 1میلیون و 20 میلیونمشکل اینه که ملت و سامان ۱۹.۵ درصد سود میدن.
اطلاعی دارید کدوم بانکا ۲۰ درصد هستن؟
Sent using Tapatalk
نسبت به اون دو مورد دیگه یعنی قوامین و تجارت بهترهامکانات و خدمات بانک دی در چه حده؟
Sent using Tapatalk
تایید میشهنسبت به اون دو مورد دیگه یعنی قوامین و تجارت بهتره
در کل بانک خوبیه ولی شعبش کمه
تجارت هم بانک خصوصیهتایید میشه
قوامینو نمیدونم کار نکردم باهاش اما از بانکای دولتی خیلی بهتره
خدمات اینترنتی و موبایلیشم راضی کننده اس