arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
24 درصد مطمعنی داداش ؟ سایتی نداره ؟ سود هر ماه واریز میشه یا هر سه ماه یکبار ؟
24 درصد مطمعنی داداش ؟ سایتی نداره ؟ سود هر ماه واریز میشه یا هر سه ماه یکبار ؟
گردشگری ۱۰-۱۲ روزه واحد نداره و معلوم نیست کی واحد بیاد
دوست عزیز منم سالانه منظورمه32% واسه 1 ماه !!!!!؟؟؟ این بانک کجاس !!!!؟؟؟ :general611::general611::general611::general611::general611::general611:
سود های اعلامی معمولاً سالانه هستن منظورتون از این 32 درصد مبلغ 32% برای 1 سال حساب کوتاه مدت 1 ماهه هستش !؟
و اینکه با بحث جدید دریافت مالیات که لینکش رو 2-3 مطلب بالاتر گذاشتم فکر کنم دیگه بانک و موسسات ، سیاست کاریشون رو عوض کنن ، مگه این که به هر نحوی بخوان قوانین رو دور بزنن .
اونجا 3 ماه یه باره عزیز
مبشه شما لطفا حساب کتاب کنید ببینم چطور زیر 20 درصد شده؟!!!اونجا 3 ماه یه باره عزیز
حساب کتاب کنی میشه کمتر از 20 درصد
اینجا هم راضیم نکنه گفتم درجا می کشم بیرون پولو
خود رییس بانک گفت خیالت راحت باشه
خوبیش اینه که ضرر و زیان نمیخوره به پولت
با شما موافقم... هم 3 ماه یبار سود واریز میکنه هم اینکه سود میریزه به حساب عادی و هم اینکه هر 10 میلیون سپرده جدید باز می کنن و اینکه باطل کردنش گویا دردسر...اونجا 3 ماه یه باره عزیز
حساب کتاب کنی میشه کمتر از 20 درصد
اینجا هم راضیم نکنه گفتم درجا می کشم بیرون پولو
خود رییس بانک گفت خیالت راحت باشه
خوبیش اینه که ضرر و زیان نمیخوره به پولت
پرداخت سود سه ماه یکبار هس ؟@D-olarba-Z
شرایط بانک آینده رو دقیق نمی دونم 25% به نقل از صحبتهای کاربران همین سایت بود
ولی بانک گردشگری رو اواخر تیرماه خودم پرسیدم نرخ سود صندوقش از 24% بهبالا هست حداقل خرید هم نداره ( یعنی یه واحد هم میتونی بخری) سود هم یه حساب 19% که موقع خرید واحد باز می کنی واریز میشه
هر موقع هم خواستی سندشو باطل کنی ظرف حداکثر 7 روز اصل پول رو بهت میده ( البته به من گفت یه 4 روز هم نمی کشه)
24 درصده ولی تموم شدهکسی این اوراق سلف موازی نفت کوره رو میدونه چیه قضیه اش؟۲۴ درصد تضمینی؟
فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk
پرداخت سود سه ماه یکبار هس ؟
این صندوق ها اصل پول رو بانک مرکزی تضمین میکنه؟گردشگری ۱۰-۱۲ روزه واحد نداره و معلوم نیست کی واحد بیاد
آینده روز شمار نیست.۲۵٪میده واریز ۳ماه ۱بار ولی حداقل باید ۱سال بمونه
از این صندوق ها تقریبا همه بانکها دارند و سودشون از ۲۲به بالا است
پارسیان-کشاورزی و...
ممنون میشم که این موسسه سایتی داره آدرسش رو برام ارسال کنید خیلی ممنوندوست عزیز منم سالانه منظورمه
خوب بگذار بانک دی بالای 1 میلیون را 20 درصد برای حساب کوتاه مدت عادی میده.من قبلا حساب قرض الحسنه تو بانک سامان داشتم که ماهی 10% سود میداد بعدش دیدم یه حساب دیگه ای داره باید پولت بالای 20میلیون باشه که سود 19% بدن
منم حسابم رو عوض کردن الان 30میلیون گذاشتم عابربانک هم داره هی کم میشه هی زیاد میشه اما متوسط ماهی بین 450 تا 550 سود میریزن
برادر من در این شرکت سرمایه گذاری کرده و خیلی هم راضی هست و هر 2 ماه یکبار هم از محصولا خودشون که عسل طبیعی هست برامون ارسال می کنند. مزیت این شرکت این است که اگر پولتون زیاد باشه بهتون امتیازهای خاصی می دهند مانند: امتیاز نمایندگی برای شهر شما که در اون صورت پول شما بعنوان وثیقه شما محسوب شده و بدون چک و سند می تونین محصول ازشون بخرین و بفروشین و سود کنین. یعنی از پول خود بصورت دوبل استفاده می کنید. از یک طرف سود پول خود را می گیرید و از طرف دیگر و به موازات اون این پول در حکم سرمایه شما می باشد که باهاش یک شغل رسمی دارید. (با قرارداد و گواهینامه نمایندگی و اعلام رسمی در سایت و مطبوعات شهرتون) جالب اینجاست که وقتی محصول را می خرید اگر ظرف 2 هفته مبلغ محصول را بعد از کسر سود خودتون به حساب شرکت واریز کنید سود پولتون سر جاش هست و عین این میمونه که اصلا محصول نگرفتین و اگر مبلغ فروش کالای گرفته شده را به حسابشون واریز نکنید مبلغ محصول با قیمت همکاری از اصل سرمایه شما کسر می شه. در این روش شما حتی در مدت خیلی کوتاه هم اگر کارتون گرفت و بیزنس راه انداختید می تونید تا سقف پول خودتون با قیمت همکاری کالا بخرید بدون هیچ محدودیتی و به نوعی سرمایه خود را تبدیل به بیزنس کنید و در غیر اینصورت هم که سرمایه شما سرجاش هست و سودش رو می گیرید. در نهایت هم به تولید مملکت کمک کردید و هم سود کردید و 1000 برابر بهتر و با برکت تر از پول بی ارزش بانکهاست. ما کلا راضی هستیم و من هر جا بتونم وظیفه خودم می دونم که از این شرکت تعریف کنم نه به این خاطر که چیزی بهم می رسه فقط و فقط به این خاطر که واقعا منافع دیگران رو هم در نظر می گیرن که این برای خانواده ما ثابت شده هست. ببخشید زیاد طول دادم.والا یکساله هم ارزش نداره من 23% پولمو پارسال گذاشتم تو بانک مهر که اشتباه هم کردم کاش میزاشتم کوثر 24% میداد روزشمار ولی خوب 1 درصد مهم نیست ماهی 2 میلیون میده خدا رو شکر هم به پس اندازم اضافه میشه هم خرج ماهیانه راحت درمیاد
یک کارخونه یا شرکت نمیدونم اسمش عسل 24 میگه 3 ساله 120 درصد سود میده یعنی سالی 40% ولی خوب ترس داره سرمایه گذاری داخل اینجا
کسی هست این کارو کرده باشه ؟
اینم لینکشه : http://www.asal24.com/world/a/finance