دوستان این خبری که یکی از دوستان ابتدای این صفحه گذاشتن رو کسی خوند؟؟؟؟
http://isna.ir/fa/news/94051608824/هربانکی-بیشتر-مشکل-دارد-سودبالاتر-می-پردازد
من کاری به اینکه رئیس بانک ملی یا ... گفته ندارم حرف اصلی اینه که "هر بانکی که سود بالاتر میده مشکل بیشتر داره""
اینو همه تقریبا میدونیم و صد درصد قبول داریم
اما موضوع بعدشه این که ما که پول تو این بانکا گذاشتیم
یک- تا کی میتونه همچین سودیو بده؟؟؟
دو- بعد از اون هروقت بخوایم میتونه به موقع پولو پس بده؟؟
الان فلان بانک صندوقش داره میده به فرض 24
خیلی خوبه ولی اگه فردا این بانک --که بعضا سابقه منقرض شدن داشته-- نتونه بده چی؟؟؟
کار نداشه باشید که میگن مجورز بانک مرکزی داره و... خودتونم خوب میدونید میتونن سریع بزنن زیرش
حالا که این صندوق نسبتا میشه گفت خارج از بانکه و فقط بانک تضمین نقد شوندگی داده---->یه کم به مسائل حقوقی بعدش فکر کنین(این با سپرده از نظر حقوقی تفاوت داره نگاه نکنید کارمند شعبه چی میگه برید درست بخونید به یک ماه و دو ماه اول نگاه نکنید) !!!
یعنی قشنگ میتونن پولو پس ندن حالا میخواد بانک شهر باشه گردشگری باشه اینده باشه یا پارسیان یا کشاورزی
من خودم الان بانک پارسیان یه مبلغی صندوقش گذاشتم درسته زیاد قابل توجه نیس ولی بازم اگه بخوان مشکل درس کنن تحت هر عنوانی دیگه معلوم نیس چی شه
یه روز داشتم تو یه خیلبون رد میشدم دیدم دم در شهرداری نوشتن سود 22 -24!!!!
من فک کردم شهر داری خودش داره همچین چیزی رو میده بعد دیدم بانک شهره که تو خود شهرداری شعبش
دوستان حتما بررسی کنین میزانم تو مشهد میگفتن شعبش تو خود ساختمون دادگستری بوده بعد چی شد؟؟؟
این که بگید فلانی خیلی بی اعتمادی و ... موضوع بی اعتمادی من نیس متاسفانه وضع اینطوریه وضع بانکا اینطوریه بانکایی که تو این چند سال یهو پیدا شدن اگه بخوان یهو از بین برن چی؟؟؟؟
بانک مرکزی اگه به هر دلیلی کاری نکنه چی؟؟؟ بگه این صندوق مال بورسه برید سازمان بورس دنبال پول یا....
تو اون بورس هر روز یه جور جنگ و دعواهه چه برسه که ما هم بریم بگیم پول بده و.... من اینجا منظور خاصی از فلان بانک یا... ندارم من سه چهار جا رفتم دیدم یکی میگه با 10 تومن یکی میگه کمتر یکی بیشتر
(مثلا بانک انصار اگه اشتباه نکنم گفت حداقل یک ملیارد تومن) گشتم یه جا که کمتر از 10 تومن باز کنه نزدیک خونه هم باشه رفتم پارسیان ولی با این حال هنوزم اعتمادم صفره چه این بانک چه هر بانکی
من همون سپرده عادی یکساله هم میترسم این جاها باز کنم
دوستان یه کم بیشتر فکر کنن تو این بانکا یا هر جایی به هوای همون 20درصد جوری نشه که مشکلی پیش بیارن
هر کی نظری داره بگه باتشکر