بچه ها من تا 10 صفحه قبل رو خوندم الان قاطی کردم من میخوام پولم رو تظمینی بزار توی بانک بیشترین سودم بگیرم صندق رو هم قبول ندارم
الان کدوم بانک بهترین شرایط رو داره تازه می خوام 6 ماه بزارم چون بورج 1 سال دیگه میخوام با پولم مغازه بگیرم کارو کاسبی راه بندازم 6 ماه میخوام بزارم
سود هر ماهشم نیاز دارم بریزه تو حسابه دیگه با بالاترین نرخ سود همون حساب الان چی خوبه بانک شهر دی یا اینده؟
خوب بانکایی که شما گفتی سود 6ماهشون فک کنم کمتر از 20 باشه معمولا بانک شهر که کلا انگار فقط یکسالش 20 کمترش فک کنم 14 یا 18
راه حل هایی که من پیشنهاد میدم
کوثر حساب 19.5 و به روایتی 21.5 که معلوم نیس کدومه روز شماره میتونی هروقت خواستی وردوری سود هرماه میره تو حساب 10درصدی که باید خودت انتقال بدی
قوامین حساب با کف 2م مسدودی یه حساب یه ساله 20 درصد که میتونی کم و زیاد بکنی سودم مثل همون بالا
دی مثل قوامین یه حساب داره با همون شرایط که اون 1م روزشماره فقط (تاجایی که میدونم) قوامین تا پایان همون یه سال 20 درصد میده ولی دی هر لحضه قانون عوض شه تغییر میده
بانک تجارت حسابای بیشتر از 3ماهو کامل 20 میده 3ماهه 6ماهه 9 و1سال اگه زودتر قرارداد وردوری جریمه میخوره(مطمئن نیستم)
همین دیگه