• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
برای مبالغ کم خرد یا میلیونی میتونید براحتی پول رو بصورت پایا منتقل کنید.
اگر بالای 15 میلیون باشه ساتنا
کافیه کد شبا حساب مقصد رو بدونید.
اینترنت بانک ملت و دی و پارسیان این امکان رو داره که پول بصورت پایا و ساتنا بفرستید و کلا بدون کارمزد هست.
از عابربانک فقط کارت به کارت میشه و اگر انتقال پایا داره باید اینترنت بانک مبدا رو فعال کنید.
با دونستن شماره شبا مقصد و انجام تراکنش نیازی نیست به بانک مقصد برم و مراحلی رو تکمیل کنم.؟

Sent from my One S using Tapatalk

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
با دونستن شماره شبا مقصد و انجام تراکنش نیازی نیست به بانک مقصد برم و مراحلی رو تکمیل کنم.؟

خیر فقط چند ساعت منتظر میمونید تا بیاد تو حساب فقط ساعات و روزهای کاری هم انجام میشه وگرنه به روز بعد موکول میشه...

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
سلام دوستان.الان بهترین صندوق سود ثابت که بیشترین سود رو میده برای کدوم بانکه؟کسی ازسود صندوق پارسیان اطلاع داره؟
واینکه برای سرمایه گذاری تو صندوق به شعبه بانک باید مراجعه کنم؟؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سلام دوستان.الان بهترین صندوق سود ثابت که بیشترین سود رو میده برای کدوم بانکه؟کسی ازسود صندوق پارسیان اطلاع داره؟
دوستان من نفهمیدم اخرش این صندوق ها بانک مرکزی اصل موجودی رو تضمین میکنه؟

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
دوستان من نفهمیدم اخرش این صندوق ها بانک مرکزی اصل موجودی رو تضمین میکنه؟
حداقل 10 تومن
متصدی باجه گفت اصل سود و خود پول تضمین شده هست

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
بله به شعبه باید مراجعه کنید از اینترنت بانک پارسیان فقط حساب عادی و سپرده یکساله میشه باز کرد.

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
سلام
بانکی هست که بدون گذاشتن پول وام بده؟؟؟؟
هر چند ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی بانک ملت اگه پارتی دارید میتونید حساب اوج باز کنید با صد هزار تومن ده میلیون کارت خرید میدن با سود بین چهارده تا بیست و یک درصد سودش هم ارتباط مستقیم با پارتی داره.سه مورد دیدم رو آشاناییت گرفتن.

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
هر چند ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی بانک ملت اگه پارتی دارید میتونید حساب اوج باز کنید با صد هزار تومن ده میلیون کارت خرید میدن با سود بین چهارده تا بیست و یک درصد سودش هم ارتباط مستقیم با پارتی داره.سه مورد دیدم رو آشاناییت گرفتن.
آشنا میتونم جور کنم خوب اینطوری وام میدن چرا خوب قشنگ کار مردم راه نمی اندازند؟

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
بچه ها من تا 10 صفحه قبل رو خوندم الان قاطی کردم من میخوام پولم رو تظمینی بزار توی بانک بیشترین سودم بگیرم صندق رو هم قبول ندارم
الان کدوم بانک بهترین شرایط رو داره تازه می خوام 6 ماه بزارم چون بورج 1 سال دیگه میخوام با پولم مغازه بگیرم کارو کاسبی راه بندازم 6 ماه میخوام بزارم
سود هر ماهشم نیاز دارم بریزه تو حسابه دیگه با بالاترین نرخ سود همون حساب الان چی خوبه بانک شهر دی یا اینده؟

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
بچه ها من تا 10 صفحه قبل رو خوندم الان قاطی کردم من میخوام پولم رو تظمینی بزار توی بانک بیشترین سودم بگیرم صندق رو هم قبول ندارم
الان کدوم بانک بهترین شرایط رو داره تازه می خوام 6 ماه بزارم چون بورج 1 سال دیگه میخوام با پولم مغازه بگیرم کارو کاسبی راه بندازم 6 ماه میخوام بزارم
سود هر ماهشم نیاز دارم بریزه تو حسابه دیگه با بالاترین نرخ سود همون حساب الان چی خوبه بانک شهر دی یا اینده؟

خوب بانکایی که شما گفتی سود 6ماهشون فک کنم کمتر از 20 باشه معمولا بانک شهر که کلا انگار فقط یکسالش 20 کمترش فک کنم 14 یا 18
راه حل هایی که من پیشنهاد میدم
کوثر حساب 19.5 و به روایتی 21.5 که معلوم نیس کدومه روز شماره میتونی هروقت خواستی وردوری سود هرماه میره تو حساب 10درصدی که باید خودت انتقال بدی
قوامین حساب با کف 2م مسدودی یه حساب یه ساله 20 درصد که میتونی کم و زیاد بکنی سودم مثل همون بالا
دی مثل قوامین یه حساب داره با همون شرایط که اون 1م روزشماره فقط (تاجایی که میدونم) قوامین تا پایان همون یه سال 20 درصد میده ولی دی هر لحضه قانون عوض شه تغییر میده
بانک تجارت حسابای بیشتر از 3ماهو کامل 20 میده 3ماهه 6ماهه 9 و1سال اگه زودتر قرارداد وردوری جریمه میخوره(مطمئن نیستم)

همین دیگه

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
میشه بیشتر توضیح بدین؟؟
حساب اوج داستانش چیه؟؟

علی درخشان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر من در این شرکت سرمایه گذاری کرده و خیلی هم راضی هست و هر 2 ماه یکبار هم از محصولا خودشون که عسل طبیعی هست برامون ارسال می کنند. مزیت این شرکت این است که اگر پولتون زیاد باشه بهتون امتیازهای خاصی می دهند مانند: امتیاز نمایندگی برای شهر شما که در اون صورت پول شما بعنوان وثیقه شما محسوب شده و بدون چک و سند می تونین محصول ازشون بخرین و بفروشین و سود کنین. یعنی از پول خود بصورت دوبل استفاده می کنید. از یک طرف سود پول خود را می گیرید و از طرف دیگر و به موازات اون این پول در حکم سرمایه شما می باشد که باهاش یک شغل رسمی دارید. (با قرارداد و گواهینامه نمایندگی و اعلام رسمی در سایت و مطبوعات شهرتون) جالب اینجاست که وقتی محصول را می خرید اگر ظرف 2 هفته مبلغ محصول را بعد از کسر سود خودتون به حساب شرکت واریز کنید سود پولتون سر جاش هست و عین این میمونه که اصلا محصول نگرفتین و اگر مبلغ فروش کالای گرفته شده را به حسابشون واریز نکنید مبلغ محصول با قیمت همکاری از اصل سرمایه شما کسر می شه. در این روش شما حتی در مدت خیلی کوتاه هم اگر کارتون گرفت و بیزنس راه انداختید می تونید تا سقف پول خودتون با قیمت همکاری کالا بخرید بدون هیچ محدودیتی و به نوعی سرمایه خود را تبدیل به بیزنس کنید و در غیر اینصورت هم که سرمایه شما سرجاش هست و سودش رو می گیرید. در نهایت هم به تولید مملکت کمک کردید و هم سود کردید و 1000 برابر بهتر و با برکت تر از پول بی ارزش بانکهاست. ما کلا راضی هستیم و من هر جا بتونم وظیفه خودم می دونم که از این شرکت تعریف کنم نه به این خاطر که چیزی بهم می رسه فقط و فقط به این خاطر که واقعا منافع دیگران رو هم در نظر می گیرن که این برای خانواده ما ثابت شده هست. ببخشید زیاد طول دادم.

من خودم اونجا 100 نومن سرمایه گذاری کردم ، هر دو ماه یا سه ماه پول رو به حسابم میزنن.و تقریبا 4 ساله که اونجا خوابوندم پولم رو.و نکته بعدی این هست که مالک عسل24 شرکت بالکساست که مالک کافه بال و لیدی بال هم هست.و یکی دیگه از مزیت های سرمایه گذاری تو این مجموعه اینه که بدون سند ملکی و یا ضمانت نمامه بانکی میتونی حق امتیاز نمایندگی بگیری ازشون. موفق و موید باشید.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
تو همین تاپیک دیدم چندین نفر میگن موسسه آرمان ( فرشتگان ) 29% الی 31% سود میده ولی خوب باز هم در همین تاپیک دیدم که بعضیا می گن پولو بالا میکشن و ...
من الان 2 سال و خورده ای هست در بانک مهر روزشمار 23% گذاشتم که 22.5% پرداختی داره بانک آینده هم میگن 25% سود میده حالا این طمع ما رو ول نمی کنه موندم چیکار کنم کسی نظری داره ؟

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
تو همین تاپیک دیدم چندین نفر میگن موسسه آرمان ( فرشتگان ) 29% الی 31% سود میده ولی خوب باز هم در همین تاپیک دیدم که بعضیا می گن پولو بالا میکشن و ...
من الان 2 سال و خورده ای هست در بانک مهر روزشمار 23% گذاشتم که 22.5% پرداختی داره بانک آینده هم میگن 25% سود میده حالا این طمع ما رو ول نمی کنه موندم چیکار کنم کسی نظری داره ؟
بانک مهر اقتصاد؟ روز شمار 23 % ؟؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
آشنا میتونم جور کنم خوب اینطوری وام میدن چرا خوب قشنگ کار مردم راه نمی اندازند؟
والا من کلا با ملت حال نمی کنم حساب هم توش ندارم این قضیه رو هم یکی از آشناها گفت رفتم سوال کردم خودشون گفتن تا پارتی یا معرف نداشته باشی باید پول بخوابونی که منم در جوابش گفتم پول بخوام تو حساب بذارم بانک رسالت دارم با کلی امتیاز و ...
میشه بیشتر توضیح بدین؟؟
حساب اوج داستانش چیه؟؟
اسمش حساب اوج هست معروفه همه کارمنداشون میدونن .کلا نیاز به ایجاد رابطه و معرف دارید یه کارت با موجودی ده میلیون میدن توی دستگاه پوز و خرید اینترنتی میشه استفاده کرد.

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
سلام

دوستان به نظرتون ارزش داره 20 تومن بزاری بانک و سودشو بگیری؟
اگر آره بی زحمت لطف کنید بگید کدوم بانک و چه سپرده ای

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
بله منم تا چند ماه پیش 23 درصد در مهر اقتصاد داشتم. چون هنوز در مراحل اخذ مجوز.

برادرم مهر اقتصاد 18.5 درصد روزشمار داره! مطمئنی 23 درصده؟ کف مبلغ چقدره؟

بالا