• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستان
سود این ماه کوتاه مدت روزشمار آینده واریز شد.
همان 23 درصد.
مینیمم موجودیم در این ماه نیز بالای 8 میل بود.
همان قانون کف 5 میل هنوز برقرار است.
موفق باشید.

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
دوستان حساب تامن الائمه برای اونایی که قبلا 22 باز کرده بودن هنوز برقراره؟ سود جدید چنده؟

در ضمن من گوثر رفتم گفتن 21.5 تا یکشنبه داشتن الان 19.5 باز میکنن

Last edited:

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
این کوثر چرا امروز واریز نکرد سودشو؟

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
آقا 15 تومن دارم می خوام بزارم بانک ، سودش هم برام مهمه چون باید قسط بدم باهاش ، با پول هم نمی تونم فعلا کار کنم ، فقط می تونم بزارم بانک سودش رو بگیرم
لطفا یه بانک یا سپرده ای معرفی کنید که سودش بالا باشه ، هر ماه هم سر وقت سود رو واریز کنه
منتظرما رفقا
ممنون

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
سلام
آقا 15 تومن دارم می خوام بزارم بانک ، سودش هم برام مهمه چون باید قسط بدم باهاش ، با پول هم نمی تونم فعلا کار کنم ، فقط می تونم بزارم بانک سودش رو بگیرم
لطفا یه بانک یا سپرده ای معرفی کنید که سودش بالا باشه ، هر ماه هم سر وقت سود رو واریز کنه
منتظرما رفقا
ممنون
بانک آینده

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
خیلی ممنون
این که شما میفرمایید بعله الان خیلی خوبه اما موضوع جای دیگس
ببینن این که اینا تو اون صندوق 24 یا25 میدن درسته اما معلوم نیس تا کی!!! یه سال دو سال یا حتی کمتر چون هر لحظه میتونن کم کنن
ولی به فرض اگه تو یه موسسه اونطوری (مهر و ثامن ها و آرمان و...) بذاریم حتی با همون سود 20 تا مثلا 3ساله دیگه سال دیگه اگه نرخ رسمی به فرض شد 17 ما همون 20 رو داریم میگیریم!!
نکتش همینه !!!
البته همونطور که گفتم اینا همش فرضه و اونجا قشنگ میتونن بگن نه بعد یه سال تمدید میشه رو همون 17 به فرض اونوقت همه محاسبات خراب میشه

از این موسسه عسکریه کسی خبری حسابی نداره؟؟ اوضاعش چه طوره؟؟؟ حساب بالا 20نداره؟ من چند بار خواستم برم ولی شعبش خیلی خیلی دوره واقعا سخته بخوام برم فقط بپرسم!!!
تلفناشونم کلا جواب نمیدن هیچ بانکی!!!!!!
همه چیز دست بانک مرکزی هست.
همین حساب طلایی 24 کوثر هم با کلی ترفند تا همین شهریور ماه نگهش داشتن
فرقی نمیکنه چی باشه اگه بانک باشه و تو قرارداد ذکر شده باشه مدتش رو تا پایان طرح هر اتفاقی بیافته همون سود میدن
الان هم که طبق قوانین طرح های بلند مدت چند ساله وجود نداره و همش یکساله هست.
البته ما هم که قبلا سپرده 5 ساله 20 درصدی داشتیم تو پارسیان فقط ضرر کردیم...

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
سلام دوستان
همان 23 درصد.
موفق باشید.
سلام ببخشید حساب عادی؟ یا طرح جداگانه؟ برای افتتاح حساب 5 میلیون می خواد؟ یا 5 میلیون رسید این سود میدن؟

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
بانک آینده هم صندوق سرمایه گذاری بورس مانند هست که کفش ۱۰ میل هست
من بانک دی باز کردم ۲۰ درصد روز شمار کفش ۱ میل هست یه حساب دیگه هم داشتن ۲۳ درصد کفش ۱۰ میل هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما مطمئنی کف 10 تومن سودش 23 درصده؟
کوتاه مدت دیگه اره؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
سلام دوستان بخشید اسم این موسسه کوثر رو میارم! این روز شمار کلید طلایی کوثر تا طی سود رو واریز میکنن؟ چون شنیدم شهریور تمام میشه.
امروز از مدیر شعبه شنیدم که قرار هست مجدد طلایی ادامه پیدا کنه... به نظر میرسه وقتی صندوق ها سود بیشتر میدن کلا سود 24 کوثر دیگه تخلف نباشه...

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام ببخشید حساب عادی؟ یا طرح جداگانه؟ برای افتتاح حساب 5 میلیون می خواد؟ یا 5 میلیون رسید این سود میدن؟
از این حسابها دیگه باز نمیکنند.جدیدا ۱۹ درصد با حداقل ۵۰ هزار

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
سلام دوستان
همان 23 درصد.
موفق باشید.
حساب کوتاه مدت معمولی هست یا صندوق سرمایه گذاری؟

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
شما مطمئنی کف 10 تومن سودش 23 درصده؟
کوتاه مدت دیگه اره؟
اره داداش پریروز بانک بودم
کوتاه مدت روزشمار(صندوق سرمایه گذاری
برای برداشتن پول هم باید ۲۴ ساعت قبل به بانک خبر بدید

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
دوستان کسی میدونه سقف انتقال پول از بانک تجارت به آینده به صورت کارت به کارت چقدره؟
هر رقمی میزنم میگه بالاتر از حد نصاب میباشد؟ کلا با بقیه بانکها هیچ مشکلی ندارم فقط از تجارت که میخوام کارت به کارت کنم خیلی اذیت میکنه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان کسی میدونه سقف انتقال پول از بانک تجارت به آینده به صورت کارت به کارت چقدره؟
هر رقمی میزنم میگه بالاتر از حد نصاب میباشد؟ کلا با بقیه بانکها هیچ مشکلی ندارم فقط از تجارت که میخوام کارت به کارت کنم خیلی اذیت میکنه
اصولا سقف کارت به کارت از atm روزی ۳تومن و از داخل شعبه ۱۵ تونه

mahmood10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25

سلام.
پارسال چند بار اقدام به کارت به کارت کردن از بانک آینده به بانک تجارت کردم ولی موفق نشدم و خطا میداد. از بانک آینده پرسیدم و گفت که با بانک تجارت هنوز قرارداد نداریم و فقط با همین یک بانک یعنی تجارت قرارداد نداریم. درود

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
امروز از مدیر شعبه شنیدم که قرار هست مجدد طلایی ادامه پیدا کنه... به نظر میرسه وقتی صندوق ها سود بیشتر میدن کلا سود 24 کوثر دیگه تخلف نباشه...

ممنون.اما منظورم اینکه که دقیقا تا کی سود رو واریز میکنن.فرضا من 19 اردیبهشت باز کردم و سود تا 19 شهریور آخرین سود هست؟ بنده اصلن تمایلی به سپرده گذاری مجدد در این موسسه ندارم چون اصلن روی حرفشون نباید حساب باز کرد.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
خیلی جالبه امروز 23 ماه هست و هنوز کوثر دو درصد مابه التفاوت رو واریز نکرده. قابلیت واریز این حساب رو هم که کنسل کرده. موندم چطوری هنوز جذب سپرده میکنه. هیچ بعید نیست یک روز صبح پولارو نخواد بده. هیچ اطمینانی به این موسسه ندارم.
جالبه اسفند پارسال که رفته بودم اونجا حساب بازکنم رئیس شعبه تا فهمید ما مقداری پول توی آینده هم داریم عنوان کرد که پولاتونو بیارین اینجا و آینده داره میخوره زمین. جالبه که آینده الان بیشتر از 9 ماهه که بسیار مرتب و دقیق داره سود 23% به ما میده و از این بازیها هم در نیاورده. در ضمن موفق به اخذ مجوز هم شد.

بالا