چه حسابی؟ طلایی؟این کوثر چرا امروز واریز نکرد سودشو؟
بانک آیندهسلام
آقا 15 تومن دارم می خوام بزارم بانک ، سودش هم برام مهمه چون باید قسط بدم باهاش ، با پول هم نمی تونم فعلا کار کنم ، فقط می تونم بزارم بانک سودش رو بگیرم
لطفا یه بانک یا سپرده ای معرفی کنید که سودش بالا باشه ، هر ماه هم سر وقت سود رو واریز کنه
منتظرما رفقا
ممنون
همه چیز دست بانک مرکزی هست.خیلی ممنون
این که شما میفرمایید بعله الان خیلی خوبه اما موضوع جای دیگس
ببینن این که اینا تو اون صندوق 24 یا25 میدن درسته اما معلوم نیس تا کی!!! یه سال دو سال یا حتی کمتر چون هر لحظه میتونن کم کنن
ولی به فرض اگه تو یه موسسه اونطوری (مهر و ثامن ها و آرمان و...) بذاریم حتی با همون سود 20 تا مثلا 3ساله دیگه سال دیگه اگه نرخ رسمی به فرض شد 17 ما همون 20 رو داریم میگیریم!!
نکتش همینه !!!
البته همونطور که گفتم اینا همش فرضه و اونجا قشنگ میتونن بگن نه بعد یه سال تمدید میشه رو همون 17 به فرض اونوقت همه محاسبات خراب میشه
از این موسسه عسکریه کسی خبری حسابی نداره؟؟ اوضاعش چه طوره؟؟؟ حساب بالا 20نداره؟ من چند بار خواستم برم ولی شعبش خیلی خیلی دوره واقعا سخته بخوام برم فقط بپرسم!!!
تلفناشونم کلا جواب نمیدن هیچ بانکی!!!!!!
والا این حساب داشتم دیدم مشکوک بستمشنه,ذینفع
سلام ببخشید حساب عادی؟ یا طرح جداگانه؟ برای افتتاح حساب 5 میلیون می خواد؟ یا 5 میلیون رسید این سود میدن؟سلام دوستان
سود این ماه کوتاه مدت روزشمار آینده واریز شد.
همان 23 درصد.
مینیمم موجودیم در این ماه نیز بالای 8 میل بود.
همان قانون کف 5 میل هنوز برقرار است.
موفق باشید.
شما مطمئنی کف 10 تومن سودش 23 درصده؟بانک آینده هم صندوق سرمایه گذاری بورس مانند هست که کفش ۱۰ میل هست
من بانک دی باز کردم ۲۰ درصد روز شمار کفش ۱ میل هست یه حساب دیگه هم داشتن ۲۳ درصد کفش ۱۰ میل هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
امروز از مدیر شعبه شنیدم که قرار هست مجدد طلایی ادامه پیدا کنه... به نظر میرسه وقتی صندوق ها سود بیشتر میدن کلا سود 24 کوثر دیگه تخلف نباشه...سلام دوستان بخشید اسم این موسسه کوثر رو میارم! این روز شمار کلید طلایی کوثر تا طی سود رو واریز میکنن؟ چون شنیدم شهریور تمام میشه.
از این حسابها دیگه باز نمیکنند.جدیدا ۱۹ درصد با حداقل ۵۰ هزارسلام ببخشید حساب عادی؟ یا طرح جداگانه؟ برای افتتاح حساب 5 میلیون می خواد؟ یا 5 میلیون رسید این سود میدن؟
حساب کوتاه مدت معمولی هست یا صندوق سرمایه گذاری؟سلام دوستان
سود این ماه کوتاه مدت روزشمار آینده واریز شد.
همان 23 درصد.
مینیمم موجودیم در این ماه نیز بالای 8 میل بود.
همان قانون کف 5 میل هنوز برقرار است.
موفق باشید.
اره داداش پریروز بانک بودمشما مطمئنی کف 10 تومن سودش 23 درصده؟
کوتاه مدت دیگه اره؟
اصولا سقف کارت به کارت از atm روزی ۳تومن و از داخل شعبه ۱۵ تونهدوستان کسی میدونه سقف انتقال پول از بانک تجارت به آینده به صورت کارت به کارت چقدره؟
هر رقمی میزنم میگه بالاتر از حد نصاب میباشد؟ کلا با بقیه بانکها هیچ مشکلی ندارم فقط از تجارت که میخوام کارت به کارت کنم خیلی اذیت میکنه
دوستان کسی میدونه سقف انتقال پول از بانک تجارت به آینده به صورت کارت به کارت چقدره؟
هر رقمی میزنم میگه بالاتر از حد نصاب میباشد؟ کلا با بقیه بانکها هیچ مشکلی ندارم فقط از تجارت که میخوام کارت به کارت کنم خیلی اذیت میکنه
امروز از مدیر شعبه شنیدم که قرار هست مجدد طلایی ادامه پیدا کنه... به نظر میرسه وقتی صندوق ها سود بیشتر میدن کلا سود 24 کوثر دیگه تخلف نباشه...