• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
ممنون.اما منظورم اینکه که دقیقا تا کی سود رو واریز میکنن.فرضا من 19 اردیبهشت باز کردم و سود تا 19 شهریور آخرین سود هست؟ بنده اصلن تمایلی به سپرده گذاری مجدد در این موسسه ندارم چون اصلن روی حرفشون نباید حساب باز کرد.
والا هیچ کس نمیدونه برای خود ما هم سوال فقط مدیر شعبه میگه که بالا گفتن که قرار تمدید بشه مجدد...
احتمالا اگر حساب طلایی جمع بشه کل موجودی + سود روزشمار تا روز پایانی به حساب شتابی شما منتقل میشود.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
خیلی جالبه امروز 23 ماه هست و هنوز کوثر دو درصد مابه التفاوت رو واریز نکرده. قابلیت واریز این حساب رو هم که کنسل کرده. موندم چطوری هنوز جذب سپرده میکنه. هیچ بعید نیست یک روز صبح پولارو نخواد بده. هیچ اطمینانی به این موسسه ندارم.
جالبه اسفند پارسال که رفته بودم اونجا حساب بازکنم رئیس شعبه تا فهمید ما مقداری پول توی آینده هم داریم عنوان کرد که پولاتونو بیارین اینجا و آینده داره میخوره زمین. جالبه که آینده الان بیشتر از 9 ماهه که بسیار مرتب و دقیق داره سود 23% به ما میده و از این بازیها هم در نیاورده. در ضمن موفق به اخذ مجوز هم شد.
حتما اشتباه می کنید!
من الان بررسی کردم و حتی پول واریز کردم به حساب ارکیده مشکلی نبود!
در مورد سود هم از این به بعد اول هر ماه میاد نه روز افتتحاح حساب و تغییر کرده... اگر وسط ماه باز کرده باشید اولین سود میوفته اول مهر ماه

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
نه درست میگه ساوج,حساب ذینفع هنوز اون ۲ درصد رو نریختن

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
اگه ذینفع رو میگید که از اول سود 21.5 بود و از همون حدودا ماه اول واریز بستن واس الان نیست یعنی چی که اون 2 درصد نریختن؟

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
اگه ذینفع رو میگید که از اول سود 21.5 بود و از همون حدودا ماه اول واریز بستن واس الان نیست یعنی چی که اون 2 درصد نریختن؟
نه دوست من,یه ذینفع داره ۲۴ درصدی,۲۲ اول میریزن,اون ۲ درصد هم معلون نیس زمانش.خخخخ

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. به نظر من:
صندوقها که اصلا بیخیال بشید. فقط دو تا چهار تاش هستند که توی سایت بانک مرکزی تایید شدن. این سوال هم پیش میاد که بر اساس قانون اگر قراره که هر موسسه مالی و اعتباری که می خواد فعالیت کنه باید سپرده بزاره و تایید بانک مرکزی رو بگیره پس چرا n تا موسسه مالی و اعتباری دارن فعالیت می کنن در حالیکه اسمی ازشون توی سایت موارد قابل قبول بانک مرکزی نیست؟! پس چرا دارن فعالیت میکنن!!! مردم واقعا دل و جرات و به نظر من طمع دارن که میرن توی این صندوقها پول میزارن.
بانکها بر اساس قانون بانک مرکزی نمی تونن هر نرخ سودی که دلشون می خواد بدن. منتها بعضیاشون با یکسری ترفند قوانین رو دور میزنن. مثلا بانک آینده اگر برید توی سایتش و قیمت محاسبه سود سپرده رو انتخاب کنید , زیرآبی میره و میگه به شعبه مراجعه کنید! خوب مشخصه که می خواد با سود بالاتر مختونو بزنه. کمااینکه الان که نرخ سود بانکی برای سپرده یکساله 20% مصوبه , این بانک با یکسری ترفند(پرداخت سود هر سه ماه یکبار و ...) مثل اینکه 25% سود میده.
در هر صورت کلا دو راه وجود داره. اگر کسی می خواد خیالش 100% از بابت پولی که میذاره و سودی که میگیره راحت باشه باید قید سود تا سقف 5% اختلاف رو بزنه و توی بانکهای رده اول مثل ملی و ملت سپرده باز کنه. الان واسه سپرده یکساله 20% سود میده.
اگر دنبال سود بیشتر هستید و ریسک هم براتون مهم نیست به ترتیب سود بالاتر , بانکهای آینده و شهر , بعدش هم صندوقها گزینه های مناسبی هستند که اصلا توصیه نمی کنم.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام. به نظر من:
صندوقها که اصلا بیخیال بشید. فقط دو تا چهار تاش هستند که توی سایت بانک مرکزی تایید شدن. این سوال هم پیش میاد که بر اساس قانون اگر قراره که هر موسسه مالی و اعتباری که می خواد فعالیت کنه باید سپرده بزاره و تایید بانک مرکزی رو بگیره پس چرا n تا موسسه مالی و اعتباری دارن فعالیت می کنن در حالیکه اسمی ازشون توی سایت موارد قابل قبول بانک مرکزی نیست؟! پس چرا دارن فعالیت میکنن!!! مردم واقعا دل و جرات و به نظر من طمع دارن که میرن توی این صندوقها پول میزارن.
بانکها بر اساس قانون بانک مرکزی نمی تونن هر نرخ سودی که دلشون می خواد بدن. منتها بعضیاشون با یکسری ترفند قوانین رو دور میزنن. مثلا بانک آینده اگر برید توی سایتش و قیمت محاسبه سود سپرده رو انتخاب کنید , زیرآبی میره و میگه به شعبه مراجعه کنید! خوب مشخصه که می خواد با سود بالاتر مختونو بزنه. کمااینکه الان که نرخ سود بانکی برای سپرده یکساله 20% مصوبه , این بانک با یکسری ترفند(پرداخت سود هر سه ماه یکبار و ...) مثل اینکه 25% سود میده.
در هر صورت کلا دو راه وجود داره. اگر کسی می خواد خیالش 100% از بابت پولی که میذاره و سودی که میگیره راحت باشه باید قید سود تا سقف 5% اختلاف رو بزنه و توی بانکهای رده اول مثل ملی و ملت سپرده باز کنه. الان واسه سپرده یکساله 20% سود میده.
اگر دنبال سود بیشتر هستید و ریسک هم براتون مهم نیست به ترتیب سود بالاتر , بانکهای آینده و شهر , بعدش هم صندوقها گزینه های مناسبی هستند که اصلا توصیه نمی کنم.
عزیز الان تورم رسمی منتهی به تیرماه ۱۵/۶ هست
http://www.jamejamonline.ir/newspreview/2033379129914144384
اگه شما ۲۰٪بگیری در واقع سود خالصت و واقعیت میشه ۴/۴ درصد
اگه ۲۴-۲۵ بگیری سود واقعیت حدودا ۲برابر میشه!بنابراین فرقش خیلی هست!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
عزیز الان تورم رسمی منتهی به تیرماه ۱۵/۶ هست
http://www.jamejamonline.ir/newspreview/2033379129914144384
اگه شما ۲۰٪بگیری در واقع سود خالصت و واقعیت میشه ۴/۴ درصد
اگه ۲۴-۲۵ بگیری سود واقعیت حدودا ۲برابر میشه!بنابراین فرقش خیلی هست!
عزیز , اگر پولتو بالا کشیدن چی؟ تازه اونایی که اسمشون توی لیست بانک مرکزی هست باید بشینی تو نوبت تا ببینی کی پولتو بهت برمیگردونن. والا اینکه 25 % بهتره واضحه.

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
موسسه عسکریه روز شمار کف یک میلیون بیست درصد
موسسه آرمان امید جلین روز شمار کف پنجاه هزار تومن ۲۴ درصد بیشتر از پنجاه میلیون ۲۶ تا ۳۲ درصد.
موسسه ثامن الحجج روزشمار ۲۳ درصد.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
موسسه آرمان امید جلین روز شمار کف پنجاه هزار تومن ۲۴ درصد بیشتر از پنجاه میلیون ۲۶ تا ۳۲ درصد.
البته ریسک که داره و هیچ تضمینی نیست مثل میزان نشوند.

ولی دولت تدبیر و امید و سازمانهای تابعش مثل بانک مرکزی و اداره دارایی خیلی پیگیر گرفتن مالیات از سپرده های موسسات بدون مجوزند. این خبر امروز را بخونید

http://www.akhbarbank.com/vdch6xnx.23n-6dftt2.html

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
البته ریسک که داره و هیچ تضمینی نیست مثل میزان نشوند.

ولی دولت تدبیر و امید و سازمانهای تابعش مثل بانک مرکزی و اداره دارایی خیلی پیگیر گرفتن مالیات از سپرده های موسسات بدون مجوزند. این خبر امروز را بخونید

http://www.akhbarbank.com/vdch6xnx.23n-6dftt2.html
فقط جهت اطلاع دوستان گفتم.
البته آرمان مجوزش داره نهایی میشه .

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
موسسه آرمان امید جلین روز شمار کف پنجاه هزار تومن ۲۴ درصد

این موسسه آرمان امید جلین کدومه ؟ میشه وب سایتش رو بگید .
ضمنا روزشمار من ثامن دارم 20 درصد میده.
www.samen.ir
منظورمه.

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
Last edited:

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
مهر اقتصاد هنوز به شتاب وصل نشده؟
حتما باید حضوری به حسابمون پول واریز کنیم؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
مهر اقتصاد هنوز به شتاب وصل نشده؟
حتما باید حضوری به حسابمون پول واریز کنیم؟
شتاب رو نمیدونم.
ولی با ملت ارتباط داره.

واسه واریز هم تو سایتش داره.
میتونی به حساب مهر اقتصاد از طریق کارت های شتبای واریز داشته باشی.
mebank.ir

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

این سود 26 تا 32 درصد رو ماهیانه پرداخت می کنند ؟ و اینکه این پول رو هر موقع بخوایم می تونیم از حساب بکشیم بیرون و یا اینکه به اصل پول باز هم اضافه کنیم ؟ اگر ممکنه یک توضیح کامل در موردش بدید !

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
این سود 26 تا 32 درصد رو ماهیانه پرداخت می کنند ؟ و اینکه این پول رو هر موقع بخوایم می تونیم از حساب بکشیم بیرون و یا اینکه به اصل پول باز هم اضافه کنیم ؟ اگر ممکنه یک توضیح کامل در موردش بدید !
توضیح خاصی نداره حساب سرمایه گذاری کوتاه مدت عادی هست.
واریز و برداشت آزاد.
سود ماهیانه.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
باو تو این موسسه دوزاریهای بدون مجوز پولتون رو نزارید بلند میکنن میرن .
بزارید تو بانکهای مورد تایید بانک مرکزی .

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
آرمان از همه به اخذ مجوز نزدیک تره
سهامش در بورس عرضه شده و مجمعش اواخر تیر ماه با مجوز بانک مرکزی برگزار شد و احتمالا تا ۱-۲ماه دیگه مجوز نهایی رو میگیره

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413

میخای بزاریم تو خود بانک مرکزی با سود 10 درصد خیال شما راحتتر بشه ؟؟؟؟

بالا