• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان یه سوال
اینترنت بانک تجارت رو فعال کردم رمز هم گرفتم الان پیام میده که اطلاعات شما موجود نیست.مگه انلاین فعال نمیشه؟

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
میخای بزاریم تو خود بانک مرکزی با سود 10 درصد خیال شما راحتتر بشه ؟؟؟؟
نه لازم نیست بری بزاری تو بانک مرکزی ! الان بانکهای خصوصی مورد تایید بانک مرکزی 20 درصد روزشمار میدن نمونش قوامین یا سایر بانکهای خصوصی شما برو بزار اینجاها .
برای دو سه درصد بیشتر پولتو بلند میکنن بعد کاسه چه کنم چه کنم به دستت میگیری ! نمونش میزان که ترکید ! خودتون بهتر میدونید که این مملکت قانون نداره و اگر پولتون رو بلند کنن هیچ کاری ( تاکید میکنم هیچ کاری ) نمیتونید بکنید پس لااقل پولتون رو بزارید تو بانک یا مووسسه های مورد تایید بانک مرکزی که مطمئن تر باشه .

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان یک خبر خوب! امروز مطلع شدم که حساب طلایی موسسه کوثر با سود 24 بصورت نامحدود ادامه داره و منقضی نمیشه...

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان یک خبر خوب! امروز مطلع شدم که حساب طلایی موسسه کوثر با سود 24 بصورت نامحدود ادامه داره و منقضی نمیشه...
ممنون از خبر خوبتون ولی یه سئوال: من حساب کلید طلایی کوثر رو دارم منتها خیلی وقته پولامو از توش درآوردم و مبلغ ناچیزی هنوز توش هست، آیا الان من میتونم به این حساب پول واریز کنم یا خیر دیگه نمیشه؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
ممنون از خبر خوبتون ولی یه سئوال: من حساب کلید طلایی کوثر رو دارم منتها خیلی وقته پولامو از توش درآوردم و مبلغ ناچیزی هنوز توش هست، آیا الان من میتونم به این حساب پول واریز کنم یا خیر دیگه نمیشه؟
فعلا که نمیشه و در این مورد هم حرفی نزدن...

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
6 ماه پیش گفتم وقتش که برسه کوثر این طرحو تمدید میکنه. اگه کوثر این طرحو جمع کنه مانده ش پیش بانک مرکزی قرمز میشه و منابعش غارت میشه توسط بانکها و سایر موسسات.
جالبه که این دو درصد ذینفع شده بچه یتیم.

Last edited:

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
بچه ها یکی منو راهنمایی کنه لطفا...
دوستان من تو موسسه ثامن سپرده دارم
ادرس سایتش این هست:
samen.ir
میگن دیروز سخنگوی بانک مرکزی گفته غیر قانونیه...ایا منظورش این موسسه هست؟
چون ما اخرش نفهمیدیم این موسسه ای که ما حساب داریم ثامن الحجج هست یا ثامن الائمه
بعد اینجا تو خود سایتش اعلامیه پذیره نویسی دادند:
http://www.samen.ir/Page/618/صدور-مجوز-پذيره-نويسي.aspx
من چیکار کنم اگر منظورشون این بوده من صبح برم پولمو در بیارم...
من الان چند سالی هست حساب دارم پیششون خیلی دقیق هستن و سر موعد پول هارو میریزند...
سودی هم که میدن به صورت اسلامی میدن یعنی 22 درصد بابت حساب مثلا و 3 درصد هم به صورت هبه...

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
ادرس سایتش این هست:
samen.ir
چون ما اخرش نفهمیدیم این موسسه ای که ما حساب داریم ثامن الحجج هست یا ثامن الائمه
من الان چند سالی هست حساب دارم پیششون خیلی دقیق هستن و سر موعد پول هارو میریزند...
سودی هم که میدن به صورت اسلامی میدن یعنی 22 درصد بابت حساب مثلا و 3 درصد هم به صورت هبه...
۲۵ درصد روزشمار میدن؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ادرس سایتش این هست:
samen.ir
منظورش ثامن الائمه بوده
یکی از شروط بانک مرکزی برای صدور مجوز عدم سو استفاده از اسم ائمه در موسسات بود که ثامن الائمه به همین خاطر به ثامن تغییر نام داد
ثامن رو توپ هم تکون نمیده.خیالت راحت باشه و حساب رو نبند
اینها همه تا آخر سال مجوز میگیرند

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
دوستان 50 تومن پول میخوام بزارم سود بگیرم ولی قبل از یک سال بر دارم.
کجا بیشترین سود میده؟ صندوق بورسی هم باشه خوبه
ممنون

seminar

Registered User
لایک‌ها
44
سوال؛ چرا بانک مهر تو لیست مجوز دارهای در سایت بانک مرکزی نیست؟
بریم پولامون رو برداریم خطرناکه؟

سوال؛ موسسه کوثر قابل اعتماد هست یا نه؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518

مشکلی نداره داره مجوز میگیره .اگه سود بالای بیست می گیرید ارزش جابجایی نداره ‌.

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان کسی اطلاع داره سپرده یکساله قوامین پارسال مبالغ بالا سود بالا میدادن دوباره قرارداد با همون درصد تمدید بشه

971

Registered User
لایک‌ها
318
از دوستان کسی از اینترنت بانک موسسه آرمان (امید جلین) استفاده میکند؟ من امروز هرچقدر تلاش کردم نتوانستم لاگین شوم.
یک امکان جالب هم که این موسسه دارد میتوانید از طریق اینترنت از کارتهای عضو شتاب به حسابتان در موسسه پول واریز کنید (موسسه ثامن و مهر هم این امکان را دارند)

armit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
آرمان از همه به اخذ مجوز نزدیک تره
سهامش در بورس عرضه شده و مجمعش اواخر تیر ماه با مجوز بانک مرکزی برگزار شد و احتمالا تا ۱-۲ماه دیگه مجوز نهایی رو میگیره
درسته...
دوستان کسی اطلاع داره سپرده یکساله قوامین پارسال مبالغ بالا سود بالا میدادن دوباره قرارداد با همون درصد تمدید بشه
27%فوامین تمدید نمیشه اما یک حساب 24%جدید یکساله هست...

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
عجب
یکیم میگفت بنده خدا موسسه ثامن الحجج با 500 شعبه داره کلاه برداری میکنه و فلان ... این آرمانم بنده خدا حدود 500 شعبه داره ... نمیدونم چی میگن این ملت اللخصوص ملت مبارز و همیشه در صحنه مشهد .... والا ما که ندیدیم آقا دروغ چرا تا قبر آ آ آ آ پنج انگشته

یه عده ای از طرف موسسه میزان ضربه خوردن میخان پدر بقیه موسسات رو هم در بیارن ... همون میزان هم با ترسیدن و اینی که شب تا صبح نخابی که دو ملیون پول گزاشتم میبرن دزدن فلانه چلانه آخر کله پا شد ... خداوکیلی میترسین نرین حساب باز کنین که بعدا اینجوری خاب شب و روزتون بگیره ... من هم ثامن حساب دارم و هم آرمان از چی باید بترسم وقتی جفتشون دارن جواز میگیرن .. حالا همین الانی که دارن جواز نهایی میگیرن کلاه بردار شدن ؟؟؟؟ ... مگه میشه مگه داریم ؟

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کوثر،چک تضمینی رمز دار برای انتقال میده؟
فرق چک تضمینی رمز دار با چک بین بانکی چی هست؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308

بله کوثر قابل اعتماد و مرگ نداره الان در حد بانک و وابسته به وزارت دفاع هست. بالاترین سودی که الان میده 21.5 و دیار خودرو هم واس کوثر...

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان عزیز حواستون به موسسه آرمان باشه،چون تو مشهد تمام شعبه هاش تقریبا دارن تعطیل میشن،شوهر عمه بیچاره من 50 میلیون پولش رو گفتن بعداز انحلال ماه به ماه قسطی میدیم بهتون..
دوستان اگه شما هم به مشکلاتی شبیه مورد بالا که یکی از کاربران تذکر دادن، در تهران یا شهرهای دیگه برخورد داشتین لطفا در اینجا اعلام و بقیه رو هم مطلع بفرمایید من دیروز مبلغ ناچیز 4 میل از یکی از شعبات آرمان(فرشتگان) در تهران گرفتم و مشکلی نبود و وضعیت این شعبه و نحوه برخورد کارمنداش هم کاملا عادی و مثل قبل بودن!. ظاهرا بحرانی که بعضی افراد در مورد موسسه آرمان تذکر می دهند فقط مختص به شعبات شهر مشهد این موسسه است.

Last edited:
بالا