نه لازم نیست بری بزاری تو بانک مرکزی ! الان بانکهای خصوصی مورد تایید بانک مرکزی 20 درصد روزشمار میدن نمونش قوامین یا سایر بانکهای خصوصی شما برو بزار اینجاها .میخای بزاریم تو خود بانک مرکزی با سود 10 درصد خیال شما راحتتر بشه ؟؟؟؟
ممنون از خبر خوبتون ولی یه سئوال: من حساب کلید طلایی کوثر رو دارم منتها خیلی وقته پولامو از توش درآوردم و مبلغ ناچیزی هنوز توش هست، آیا الان من میتونم به این حساب پول واریز کنم یا خیر دیگه نمیشه؟دوستان یک خبر خوب! امروز مطلع شدم که حساب طلایی موسسه کوثر با سود 24 بصورت نامحدود ادامه داره و منقضی نمیشه...
فعلا که نمیشه و در این مورد هم حرفی نزدن...ممنون از خبر خوبتون ولی یه سئوال: من حساب کلید طلایی کوثر رو دارم منتها خیلی وقته پولامو از توش درآوردم و مبلغ ناچیزی هنوز توش هست، آیا الان من میتونم به این حساب پول واریز کنم یا خیر دیگه نمیشه؟
6 ماه پیش گفتم وقتش که برسه کوثر این طرحو تمدید میکنه. اگه کوثر این طرحو جمع کنه مانده ش پیش بانک مرکزی قرمز میشه و منابعش غارت میشه توسط بانکها و سایر موسسات.دوستان یک خبر خوب! امروز مطلع شدم که حساب طلایی موسسه کوثر با سود 24 بصورت نامحدود ادامه داره و منقضی نمیشه...
۲۵ درصد روزشمار میدن؟بچه ها یکی منو راهنمایی کنه لطفا...
دوستان من تو موسسه ثامن سپرده دارم
ادرس سایتش این هست:
samen.ir
میگن دیروز سخنگوی بانک مرکزی گفته غیر قانونیه...ایا منظورش این موسسه هست؟
چون ما اخرش نفهمیدیم این موسسه ای که ما حساب داریم ثامن الحجج هست یا ثامن الائمه
بعد اینجا تو خود سایتش اعلامیه پذیره نویسی دادند:
http://www.samen.ir/Page/618/صدور-مجوز-پذيره-نويسي.aspx
من چیکار کنم اگر منظورشون این بوده من صبح برم پولمو در بیارم...
من الان چند سالی هست حساب دارم پیششون خیلی دقیق هستن و سر موعد پول هارو میریزند...
سودی هم که میدن به صورت اسلامی میدن یعنی 22 درصد بابت حساب مثلا و 3 درصد هم به صورت هبه...
منظورش ثامن الائمه بودهبچه ها یکی منو راهنمایی کنه لطفا...
دوستان من تو موسسه ثامن سپرده دارم
ادرس سایتش این هست:
samen.ir
میگن دیروز سخنگوی بانک مرکزی گفته غیر قانونیه...ایا منظورش این موسسه هست؟
چون ما اخرش نفهمیدیم این موسسه ای که ما حساب داریم ثامن الحجج هست یا ثامن الائمه
بعد اینجا تو خود سایتش اعلامیه پذیره نویسی دادند:
http://www.samen.ir/Page/618/صدور-مجوز-پذيره-نويسي.aspx
من چیکار کنم اگر منظورشون این بوده من صبح برم پولمو در بیارم...
من الان چند سالی هست حساب دارم پیششون خیلی دقیق هستن و سر موعد پول هارو میریزند...
سودی هم که میدن به صورت اسلامی میدن یعنی 22 درصد بابت حساب مثلا و 3 درصد هم به صورت هبه...
توی اخبار منظورشون ثامن الحجج بود۲۵ درصد روزشمار میدن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
مشکلی نداره داره مجوز میگیره .اگه سود بالای بیست می گیرید ارزش جابجایی نداره .سوال؛ چرا بانک مهر تو لیست مجوز دارهای در سایت بانک مرکزی نیست؟
بریم پولامون رو برداریم خطرناکه؟
سوال؛ موسسه کوثر قابل اعتماد هست یا نه؟
درسته...آرمان از همه به اخذ مجوز نزدیک تره
سهامش در بورس عرضه شده و مجمعش اواخر تیر ماه با مجوز بانک مرکزی برگزار شد و احتمالا تا ۱-۲ماه دیگه مجوز نهایی رو میگیره
27%فوامین تمدید نمیشه اما یک حساب 24%جدید یکساله هست...دوستان کسی اطلاع داره سپرده یکساله قوامین پارسال مبالغ بالا سود بالا میدادن دوباره قرارداد با همون درصد تمدید بشه
بله کوثر قابل اعتماد و مرگ نداره الان در حد بانک و وابسته به وزارت دفاع هست. بالاترین سودی که الان میده 21.5 و دیار خودرو هم واس کوثر...سوال؛ چرا بانک مهر تو لیست مجوز دارهای در سایت بانک مرکزی نیست؟
بریم پولامون رو برداریم خطرناکه؟
سوال؛ موسسه کوثر قابل اعتماد هست یا نه؟
دوستان اگه شما هم به مشکلاتی شبیه مورد بالا که یکی از کاربران تذکر دادن، در تهران یا شهرهای دیگه برخورد داشتین لطفا در اینجا اعلام و بقیه رو هم مطلع بفرمایید من دیروز مبلغ ناچیز 4 میل از یکی از شعبات آرمان(فرشتگان) در تهران گرفتم و مشکلی نبود و وضعیت این شعبه و نحوه برخورد کارمنداش هم کاملا عادی و مثل قبل بودن!. ظاهرا بحرانی که بعضی افراد در مورد موسسه آرمان تذکر می دهند فقط مختص به شعبات شهر مشهد این موسسه است.دوستان عزیز حواستون به موسسه آرمان باشه،چون تو مشهد تمام شعبه هاش تقریبا دارن تعطیل میشن،شوهر عمه بیچاره من 50 میلیون پولش رو گفتن بعداز انحلال ماه به ماه قسطی میدیم بهتون..