• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان اگه شما هم به مشکلاتی شبیه مورد بالا که یکی از کاربران تذکر دادن، در تهران یا شهرهای دیگه برخورد داشتین لطفا در اینجا اعلام و بقیه رو هم مطلع بفرمایید من دیروز مبلغ ناچیز 4 میل از یکی از شعبات آرمان(فرشتگان) در تهران گرفتم و مشکلی نبود و وضعیت این شعبه و نحوه برخورد کارمنداش هم کاملا عادی و مثل قبل بودن!. ظاهرا بحرانی که بعضی افراد در مورد موسسه آرمان تذکر می دهند فقط مختص به شعبات شهر مشهد این موسسه است.

دوست عزیز اگه همچین مسئله ای بود سریعا توسط ملت مخابره میشد فکر میکنید یکی دو نفر تو این موسسات حساب دارن ؟ حد اقل 1 ملیون نفر تو این موسسه حساب دارن یا وام گرفتن پس چرا صحبت فقط به چند نفر که جیره خار بانک های دیگه هستن معطوف شده ؟
این پست هم تاریخش تازه هست و اینکه تو سایت اخبار بانک چک کنین میبینید که معاونت بانک مرکزی خبر از مجوز نهایی این موسسه تا 2 ماه دیگه داده
http://forum.persiantools.com/threads/سوال-درباره-موسسه-اعتباری-آرمان.709123/page-4#post-11339550

Rezanol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
دوستان الان کدوم بانک یا موسسه معتبر روزشمار بیشتر از همه میده؟
حساب طلایی 24 درصد کوثر یه سالست ؟ سودش چجوری واریز میشه ؟ امکان واریز به حساب هست ؟ شتاب هست؟
مبلغ مد نظرم هم حدود 11 میلیون و شاید کمی بیشتر هست
برای 20 میلیون هم بگید کجا بیشتر سود میده
و اینکه من برای این میگم روز شمار چون ممکنه بخوام یکدفعه برای چند روز کل پول یا بخش زیادیش رو بردارم یا اینکه بخوام به مبلغ سپرده چند میلیون اضافه کنم و میخوام که سود نصیبش بشه...

اگر پیشنهادی دارید بفرمایید ممنتون میشم

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
حساب طلایی 24 درصد کوثر یه سالست ؟ سودش چجوری واریز میشه ؟ امکان واریز به حساب هست ؟ شتاب هست؟
و اینکه من برای این میگم روز شمار چون ممکنه بخوام یکدفعه برای چند روز کل پول یا بخش زیادیش رو بردارم یا اینکه بخوام به مبلغ سپرده چند میلیون اضافه کنم و میخوام که سود نصیبش بشه...

طلایی برای قدیم بوده و الان بالاترین سود با نام حساب ارکیده 21.5 هست که میتونید باز کنید. برای کار شما همین حساب خوبه بعد 1 ماه هم میتونید بردارید و از روز اول هم افزایش بدید و مثل حساب عادی بانکی هست.

Rezanol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
طلایی برای قدیم بوده و الان بالاترین سود با نام حساب ارکیده 21.5 هست که میتونید باز کنید. برای کار شما همین حساب خوبه بعد 1 ماه هم میتونید بردارید و از روز اول هم افزایش بدید و مثل حساب عادی بانکی هست.

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
دوستان عزیز حواستون به موسسه آرمان باشه،چون تو مشهد تمام شعبه هاش تقریبا دارن تعطیل میشن،شوهر عمه بیچاره من 50 میلیون پولش رو گفتن بعداز انحلال ماه به ماه قسطی میدیم بهتون..
من ساکن مشهدم اول این ماه سررسید سپردم بود (بلند مدت)میخواستم ببندم ولی تمدید کردم حساب من مال شعبه آرمان (فرشتگان)بلوار پیروزی پارسال نیم درصدم اول که حسابمو باز کردم به عنوان هدیه شعبه بهم دادن امسال از اون نیم درصد خبری نبود ولی شعبه خلوت خلوت بود تو اون تایمی که تو موسسه بودم چند نفر اومدن راحت پول گرفتن سود واریزم(حدود1930)مثل هر ماه گرفتم ،برا بستن سپرده هم اصلا مشکلی نداشتن این چیزی بود که به عینه خودم دیدم.بازم بچه ها اگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم ما رو هم در جریان بزارن

971

Registered User
لایک‌ها
318

آرمان حداقل 24 درصد میدهد ولی هنوز مجوز نگرفته است، شما میتوانید یک حساب با مبلغ کم باز کنید و بعد از گرفتن مجوز که احتمالا تا یک ماه بگیرد، بقیه پول را هم به این حساب منتقل کنید.
امروز از رئیس یکی از شعبه های کوثر در مورد حساب ارکیده پرسیدم، گفت که حسابهایی که در تاریخهای 23 تیر تا 18 مرداد باز شده اند 21.5 درصد است و بقیه 19.5 درصد است. در مورد کلید طلایی هم گفت که تا آبان تمدید شده است و بعد از آن معلوم نیست.
نور 20 درصد میدهد و به احتمال ضعیف نسبت به مقدار موجودی بیشتر بدهد.
دی یک میلیون را مسدود میکند و 20 درصد سود میدهد.
قوامین دو میلیون را مسدود میکند و 20 درصد سود میدهد.
توسعه 19.75 سود میدهد و عضو شتاب است.
آینده و گردشکری 19 درصد سود میدهند.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
همین اتفاق برای دوستم هم افتاده . نه سود میدن بهش و نه پولش رو میدن
چند صفحه قبل هم درباره ارمان هشدار دادم ولی بعضی افراد با جفتک پریدن توی تاپیک و بد و بیراه گفتن
منم از یکی شنیدم آرمان پولش را بعد از 2 ماه داد. یه کم احتیاط لازمه.
پشت ثامن و ثامن الحجج خیلی محکم تره

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
دوستان اگه شما هم به مشکلاتی شبیه مورد بالا که یکی از کاربران تذکر دادن، در تهران یا شهرهای دیگه برخورد داشتین لطفا در اینجا اعلام و بقیه رو هم مطلع بفرمایید من دیروز مبلغ ناچیز 4 میل از یکی از شعبات آرمان(فرشتگان) در تهران گرفتم و مشکلی نبود و وضعیت این شعبه و نحوه برخورد کارمنداش هم کاملا عادی و مثل قبل بودن!. ظاهرا بحرانی که بعضی افراد در مورد موسسه آرمان تذکر می دهند فقط مختص به شعبات شهر مشهد این موسسه است.
دوست عزیز ما اینجا اگه تبادل نظری میکنیم برای اینکه با نقاط قوت و ضعف موسسات آشنا بشیم ونه تعریف الکی و نه تخریب کنیم بلکه با اطلاعاتی که از موسسات کسب میکنم و با قدرت ریسک پذیری که داریم بهترین انتخاب کنیم ولی متاسفانه اینجا بعضی از دوستان کم لطفی میکنن انشالله مشکل موسسه میزانم حل بشه و اقتصادم از رکود دربیاد تا همه جاهای بهتر سرمایه گذاری کنیم

971

Registered User
لایک‌ها
318
شرمنده به شتاب وصل میشه؟
به طور غیر مستقیم به شتاب وصل است یعنی سودش به یک حساب 10 درصدی شتابی واریز میشود و میتوانید از طریق اینترنت بانک بین 2 حساب پول انتقال دهید، البته شماره شبا هم دارد که با آن میتوانید بصورت مستقیم از شعبه یا اینترنت بانک بانکهای دیگر بدون کارمزد به این حساب پول انتقال دهید.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
خواهش میکنم پست های قبلی موجود هست. فقط حساب شتابی وصل هست و تمام امکانات بانک رو داره شتاب و شبا و اینترنت بانک و کارت ...
یعنی دو تا دفترچه و حساب میدن یکی شتابی اسمش و وصل به شتاب
و اون یکی مثلا ارکیده هست.
سود رو هر ماه به شتابی واریز میکنن و با اینترنت بانک میشه مجدد بریزید تو ارکیده... حساب شتابی هم سودش 10%

Rezanol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
واقعا ممنون از پاسخاتون دوستان
سوال اخر
این قراردادی که ما با کوثر میبندیم چجوریه
یعنی ممکنه بعد چند ماه یدفعه سود کم بشه و شرایط تغییر کنه ؟
در مورد سود هم فکر کنم باید با رئیس شعبه صحبت کنم
چون یسری میگن 21.5 یسری میگن 19.5

971

Registered User
لایک‌ها
318
سوال اخر
نام حساب 9 ماهه است یعنی تا 9 ماه سودش ثابت میماند، اما ممکن است مانند سایر حسابهایی که قبل از این باز کرده اند، امکان واریز به حساب را بردارند، بعد از 9 ماه هم معلوم نیست که چه تصمیمی میگیرند.

hs6467

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من ساکن مشهدم اول این ماه سررسید سپردم بود (بلند مدت)میخواستم ببندم ولی تمدید کردم حساب من مال شعبه آرمان (فرشتگان)بلوار پیروزی پارسال نیم درصدم اول که حسابمو باز کردم به عنوان هدیه شعبه بهم دادن امسال از اون نیم درصد خبری نبود ولی شعبه خلوت خلوت بود تو اون تایمی که تو موسسه بودم چند نفر اومدن راحت پول گرفتن سود واریزم(حدود1930)مثل هر ماه گرفتم ،برا بستن سپرده هم اصلا مشکلی نداشتن این چیزی بود که به عینه خودم دیدم.بازم بچه ها اگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم ما رو هم در جریان بزارن

شوهر عمه من تو شعبه ابوریحان مشهد حساب داره،خودش بنگاه داره و چند سال پیش این ملک رو براشون اجاره کرد،اما الان سه ماهه که اجاره ندادند و صاحب ملک به شعبه مرکزی هم تماس گرفته و گفتن میخوایم اون شعبه رو کلا جمع کنیم،خوب دوستانی که میگن من جیره خوره چندتا بانک دیگه هستم بیان جواب بدن؟ من فقط گفتم تا اون عزیزانی که با زحمت و بدبختی پول به دست آوردن فردا روز نشن مثل قضیه مشتریای میزان و جلوی در موسسه گریه کنن،دلم برای ملتم میسوزه...چه این موسسه چه موسسه های دیگه عزیزان خیلی حواستون باشه الان دهه هفتاد نیست که پولت روز به روز روش بیاد و همه چی هم امن و امان باشه،کافیه یکم به وعده وعید های خیلی از این موارد گوش کنی تا کلا زندگیت رو به باد بدی،پس عزیزان خیلی مراقب باشید...

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
سوال اخر
دوستمون تازه خبر گرفتن که بالا ذکر کردند از 18 گویا سود برای حساب جدید کم کردند. در تاریخ 10 هم از طرف بانک مرکزی برای من ایمیل اومده که بازرسان اقدام کردن ... ولی خوب شعب برید حرف های متفاوتی میزنن!
قرار داد نداره طرح 9 ماهه هست و سود جایی ذکر و تضمین نمیشه البته تا الان که سود برای حساب قبلی کم نشده و ادامه داره همچنان...
در کل آش دهن سوزی نیست ما که از اول حساب داشتیم توش مجبوری درگیریم باهاش [emoji1]

Last edited:

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
شوهر عمه من تو شعبه ابوریحان مشهد حساب داره،خودش بنگاه داره و چند سال پیش این ملک رو براشون اجاره کرد،اما الان سه ماهه که اجاره ندادند و صاحب ملک به شعبه مرکزی هم تماس گرفته و گفتن میخوایم اون شعبه رو کلا جمع کنیم،خوب دوستانی که میگن من جیره خوره چندتا بانک دیگه هستم بیان جواب بدن؟ من فقط گفتم تا اون عزیزانی که با زحمت و بدبختی پول به دست آوردن فردا روز نشن مثل قضیه مشتریای میزان و جلوی در موسسه گریه کنن،دلم برای ملتم میسوزه...چه این موسسه چه موسسه های دیگه عزیزان خیلی حواستون باشه الان دهه هفتاد نیست که پولت روز به روز روش بیاد و همه چی هم امن و امان باشه،کافیه یکم به وعده وعید های خیلی از این موارد گوش کنی تا کلا زندگیت رو به باد بدی،پس عزیزان خیلی مراقب باشید...

دوست عزیز شما مدرکی داری برای این حرفت ؟ میشه لطف کنی مدیر اون شعبه رو معرفی کنی ... من امروز صبح زنگ میزنم شعبه مرکزی و میپرسم داستان چیه ... ولی حرفی بدون مدرک نزن چند وقت پیش هم گفتم الان خیلی پای شایعات تو اینترنت سخت میگیرن یعنی پیدا کنن کسی که شایعه پراکنی میکنه حکم زندان داره خیلی حواستون باشه!!! حالا شما مدرکت رو نشون بده ... حرف باد هواست ...!!!

همین چند صفحه پیش طرف نوشته بود که ثامنن الحجج داره کلاه برداری میکنه برید پولتون بردارید الان هم این ... بابا جان همون زمانی که برای موسسه نور منتظر گرفتن مجوز بود هم چون سپرده دست بانک مرکزی داشت چند روزی طول میکشید پول بده دست مردم نه اینکه کلا قسط بندی کنن

اینم احتمالا این دوستمون پولی داشته بهش ندادن اینجوری داره فرافکنی میکنه که اگه امروز زنگ بزنم و پیگیری کنم مطمئن باش خیلی براش بدتر میشه
حرف از مدرک زدم ... تو سایت اخبار بانک هر ماه حداقل یک بار با حمید تهران فر معاون نظارتي بانك مركزي مصاحبه میکنه و سری آخر هم ایشون از مجوز بانک آرمان خبر داده ...

اخبار بانک: معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: موسسه آرمان موافقت اصولی را گرفته و نخستین مدیرانش را هم تعیین کرده است، در بورس پذیره‌نویسی شده و چند فرایند اداری مانده ولیکن مشکل جدی و اساسی برای گرفتن مجوز ندارد.موسساتی که در حال اخذ مجوز هستند می‌توانند تسهیلات بدهند و حق دارند سپرده‌های فعلی‌شان را به‌کار بگیرند و شعب جدید هم با مجوز موردی بانک مرکزی تاسیس خواهد شد.

حمید تهرانفر در گفت‌وگو با همشهری تأکید می‌کند:آن دسته از مؤسساتی که هنوز شناسایی نشده‌اند یا به بانک مرکزی مراجعه نکرده‌اند هیچ کاری نباید انجام دهند و باید با آنها برخورد کنیم. آن دسته از مؤسساتی که در جریان گرفتن مجوز به‌سرمی‌برند، حق ندارند سپرده جدید قبول کنند و اگر متوجه شویم که اقدام به سپرده‌پذیری جدید می‌کنند، فرایند صدور مجوزشان دچار مشکل خواهد شد. البته این مؤسسات می‌توانند تسهیلات بدهند و حق دارند سپرده‌های فعلی‌شان را به‌کار بگیرند و شعب جدید هم با مجوز موردی بانک مرکزی تاسیس خواهد شد.

آقای سیف قبلا اعلام کرده بودند که پرونده مؤسسات غیرمجاز بزرگ تا پایان امسال بسته می‌شود، اما شما اخیرا گفته‌اید احتمالا اواسط سال آینده این اتفاق رخ خواهد داد. چرا؟ آیا می‌توانید زمان مشخصی بدهید که پرونده صدور مجوز یا توقف احتمالی فعالیت مؤسساتی مثل افضل توس، ثامن‌الحجج، ثامن و آرمان بسته خواهد شد؟

سعی می‌کنیم تا پایان امسال شرایط تعیین شده را پاس کنند و مجوز آنها صادر شود.

آیا مؤسسه ثامن که اخیرا مجوز پذیره‌نویسی گرفته نظیر آرمان، دیگر مشکلی برای گرفتن مجوز نخواهد داشت؟

مجوز پذیره‌نویسی برای جذب سهامداران و تأمین ۱۵۰میلیارد تومان صادر شده است و پس از پایان پذیره‌نویسی باید روشن شود که منشا پول‌ها کجاست که ممکن است زمان اداری آن کمی طول بکشد اما در حال حاضر در مسیر مورد نظر بانک مرکزی حرکت می‌کند و زبان همدیگر را می‌فهمیم.

آرمان مجوز نهایی را گرفته است؟

خیر؛ تا به حال مجوز برگزاری مجمع را گرفته است. موافقت اصولی را گرفته و نخستین مدیرانش را هم تعیین کرده است، در بورس پذیره‌نویسی شده و چند فرایند اداری مانده ولیکن مشکل جدی و اساسی برای گرفتن مجوز ندارد.

http://akhbarbank.com/vdcfymdm.w6dvmagiiw.html

این چیزی هست که مشخصه دیگه اینی که طرف میاد میگه پولم رو ندادن چون نتونستم اعتماد کنم ... این بحثش جداست ... اصلا صحبت کلاه برداری به میان نیست .. همین الان 300 میلیارد دست بانک مرکزی داره برای چی بخاد کلاه برداری کنه ...

Last edited:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
در رابطه با ثامن الحجج:
این موسسه وابسته به پایداری ها است و در راسش آقای متکی(وزیر خارجه قبلی)قرار داره
از نظر مالی از بقیه موسسات قوی تره و حجم بیشتری پول دستشه
شعبه سعادت آباد شخصی رو درون شعبه بهم نشون داد و گفت این بابا ۳۰میلیارد تومن پول گذاشته اینجا
ولی به دلایل سیاسی باهاش لج هستند و مجوز گرفتنش سخت تره!

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
نیم ساعت پیش آرمان بودم درخواست کارت دادم آنی نیست صدورش.
یه خانمی ۳۰ میلیون چک گرفت فوقالعاده راحت و در کمال احترام.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
من حساب ارکیده کوثر رو 16تیر باز کردم ولی تا الان هیچ واریزی نداشته!
چرا؟؟؟؟

بالا