سود 46 روز اول را اول شهریور واریز میکنند و بعدا سود هر ماه را اول ماه بعد واریز میکنند.من حساب ارکیده کوثر رو 16تیر باز کردم ولی تا الان هیچ واریزی نداشته!
چرا؟؟؟؟
سود 46 روز اول را اول شهریور واریز میکنند و بعدا سود هر ماه را اول ماه بعد واریز میکنند.من حساب ارکیده کوثر رو 16تیر باز کردم ولی تا الان هیچ واریزی نداشته!
چرا؟؟؟؟
نیم ساعت پیش آرمان بودم درخواست کارت دادم آنی نیست صدورش.
یه خانمی ۳۰ میلیون چک گرفت فوقالعاده راحت و در کمال احترام.
فقط برداشت پول رو می دونم.سقف برداشت هم نمیدونم چقدرهبا کارت میشه چه کارایی انجام داد؟
از جایی هست که بشه پول گرفت ؟
یا پول جابجا کرد؟
منظورتان درگاه بانک ملت است که با کارتهای شتابی از طریق آن پول واریز میشود یا راه دیگری است؟فقط برداشت پول رو می دونم.سقف برداشت هم نمیدونم چقدره
از سایتشون میشه به سپرده با کارت شتاب پول انتقال داد.دقیقا مثل مهر اقتصاد.از بانک ملت هم میشه به حسابشون واریز کرد.
آره امید جلین هست.منظورتان درگاه بانک ملت است که با کارتهای شتابی از طریق آن پول واریز میشود یا راه دیگری است؟
شما در ورود به اینترنت بانک مشکلی ندارید؟ شعبه شما امید جلین است؟
آره امید جلین هست.
اینترنت بانکشو استفاده نکردم.
منظورم شعب ملت بود حساب عامل دارن واریز می کنید تلفنی بهشون اطلاع می دید میره به حسابتون.
درگاه اینترنتی رو الان نگاه کردم به پرداخت ملت هست.با کارت شتابی حساب رو میشه شارژ کرد.
امید جلین یکی از صندوق هایی هست که از تجمیع اونها موسسه آرمان به وجود اومده.جلین = نام شهری نزدیک گرگان هست.امید جلین یعنی چی؟
یه شعبه خاص هست که باید حساب باز کنیم ؟
راحت میشه پول منتقل کرد به حساب های شتابی؟
اینجوری باشه که خیلی خوبه
حال از طریق بانک ملت باشه فرقی نداره واسه ما
یه جورایی به شتاب وصل شد با این وضعیت
برای برداشت هم چنین امکاناتی دارند یا حتما باید به شعبه مراجعه کرد؟ البته این را میدانم که میشود از داخل شعبه به شماره شبای بانکای دیگر حواله پایا زد ولی نمیدانم با تلفن هم میشود یا نه.آره امید جلین هست.
اینترنت بانکشو استفاده نکردم.
منظورم شعب ملت بود حساب عامل دارن واریز می کنید تلفنی بهشون اطلاع می دید میره به حسابتون.
درگاه اینترنتی رو الان نگاه کردم به پرداخت ملت هست.با کارت شتابی حساب رو میشه شارژ کرد.
به تلفنهایی که در این لینک است زنگ بزنید و بپرسید:دوستان این موسسه آرمان ادرس شعبش کجاس؟؟؟؟ سایتش کدومه؟؟ من هرچی گشتم پیدا نکردم
واسه شهرستانای ساوه اراک و قم و اصفهان میخوام
ممنون میشم کمک کنین
تا حالا برداشت نداشتم .شنبه که رفتم شعبه می پرسم .برای برداشت هم چنین امکاناتی دارند یا حتما باید به شعبه مراجعه کرد؟ البته این را میدانم که میشود از داخل شعبه به شماره شبای بانکای دیگر حواله پایا زد ولی نمیدانم با تلفن هم میشود یا نه.
الان به شما چقدر سود میدهند؟
اگه معاف نبود که الان مطرح کردن ابن موضوع جای تعجب نداشت !!!
صبر داشته باشین میبینین چطور قانونم عوض میکنن ... همینطور که این همه ساااااال .....
البته ننوشته میخوان از سود سپرده مالیات بگیرنزده ماده 281 تاریخ شروع این طرحشون اول سال 95 .... من یک ماه پیش یه حسابی باز کردم مشمولش نمیشم دیگه درسته ؟
بعد یکی میشه خلاصه کنه ؟ چقد میخان خبر مرگشون مالیات بگیرن ؟ یه قرون دو هزار این حرفارو داره آخه ؟
وقتی ملت دیگه پول سپرده نکردن و بانکا کله پا شدن بهت میگم چه خبره ... این دولت راه به جایی نمیبره اونم زوری
بعدش به نظرتون چه اتفاقی می افته؟عرض نکردم !!
بانکها مکلف به افشای اطلاعات حساب بانکی به سازمان مالیاتی شدند !!
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/834922
بعدش به نظرتون چه اتفاقی می افته؟
3تا ۵۰ تا باید بکشیمیشه 150 میلیون تومان از مبلغ کارت از دستگاه پوز کشید?
ممنون چون میخوام پولمو تو موسسه بذارم گفتم راحت از کارتم بکشم3تا ۵۰ تا باید بکشی
حداکثر هر ترانکنش ۵۰میلیونه
با همون سود قبلی براتون تمدید کردن؟ یا با سودهای الان؟من ساکن مشهدم اول این ماه سررسید سپردم بود (بلند مدت)میخواستم ببندم ولی تمدید کردم حساب من مال شعبه آرمان (فرشتگان)بلوار پیروزی پارسال نیم درصدم اول که حسابمو باز کردم به عنوان هدیه شعبه بهم دادن امسال از اون نیم درصد خبری نبود ولی شعبه خلوت خلوت بود تو اون تایمی که تو موسسه بودم چند نفر اومدن راحت پول گرفتن سود واریزم(حدود1930)مثل هر ماه گرفتم ،برا بستن سپرده هم اصلا مشکلی نداشتن این چیزی بود که به عینه خودم دیدم.بازم بچه ها اگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم ما رو هم در جریان بزارن