• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
شاید صندوق بوده

Sent from my iPhone using Tapatalk
من الان نمیدونم. چند ماه دقیقا 23 بود و بعد که دیدم تو خبر ها دارن سود ها رو پایین میکشند پول بردم تو کار و دیگر خبری ازشون ندارم

Sent from my One S using Tapatalk

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
من الان نمیدونم. چند ماه دقیقا 23 بود و بعد که دیدم تو خبر ها دارن سود ها رو پایین میکشند پول بردم تو کار و دیگر خبری ازشون ندارم

Sent from my One S using Tapatalk
احتمالا از همین صندوق سرمایه گذاری ها که پولتون میبرن تو بورس بوده بهشون نمیشه اعتماد کرد

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
بانک مهر اقتصاد؟ روز شمار 23 % ؟؟
بانکها عموما شرایط مختلفی (طرحهای مختلفی دارن)که تو یک بازه زمانی میزارن ،منم 23 درصد میگیریم حساب مال 2 سال پیش حداقل حساب باید 5 میلیون باشه که به اون 5 میلیون نباید دست بزنی اگه ورداری حسابت بسته میشه الان فکر نمیکنم باز کنن
درباره موسسه فرشتگانم حدود یک سال حساب دارم غیر از برج12 که با تاخیر چند روزه سود دریافت کردم تا حالا تو دریافت سود مشکلی نداشتم

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
پلاکارد نصب شده در بانک انصار :

سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت نصر با سود 19 تا 19/9 درصد به صورت روزشمار

جزییات رو نمیدونم

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان حساب سما مهراقتصاد که نوشته سررسید پرداخت سود 22 درصد خوبه؟ چون هر سه ماه میده میخوام ببینم خوبه؟؟ کسی میتونه حساب کنه؟؟
یعنی ما همون حساب 20 درصدی رو باز کنیم بعد سود هر ماهشو تو یه حساب روز شمار به فرض 19 یا 20 بزاریم تو کدوم حالت به بفعمون میشه؟؟

ضمنا موسسه آرمان فرشتگان با فردوسی فرقی داره؟؟
تو شهرمون فردوسی گویا هست ولی فرشتگان نه
هردوش معتبره؟؟ نرخ سودشو کسی میدونه؟؟؟

موسسه عسکریه چون تایید بانک مرکزی داره سودش مثل بانکاس؟؟ یعنی کلا بالا 20 نمیده؟؟

موسسه ثامن هم هست این حسابای یه سالشو کسی میدونه چقدره؟؟؟

موسسه ثامن الحجج هم بود اینو هم اگه میدونین بگید

در نهایت به نظرتون کدوم بهتره ؟؟؟؟ بلاخص دوتای آخری کسی نظری درموردشون نداره؟؟ کسی اونجا حساب داشته تو پرداختش مشکلی داشتن؟؟؟
باتشکر

Del Monte

Registered User
لایک‌ها
283
دوستان الان کدوم بانک شرایط وام دهی بهتری داره؟
از اینا که یه پولی رو میخوابونی و بات بهش وام میدن

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان حساب سما مهراقتصاد که نوشته سررسید پرداخت سود 22 درصد خوبه؟ چون هر سه ماه میده میخوام ببینم خوبه؟؟ کسی میتونه حساب کنه؟؟
یعنی ما همون حساب 20 درصدی رو باز کنیم بعد سود هر ماهشو تو یه حساب روز شمار به فرض 19 یا 20 بزاریم تو کدوم حالت به بفعمون میشه؟؟

ضمنا موسسه آرمان فرشتگان با فردوسی فرقی داره؟؟
تو شهرمون فردوسی گویا هست ولی فرشتگان نه
هردوش معتبره؟؟ نرخ سودشو کسی میدونه؟؟؟

موسسه عسکریه چون تایید بانک مرکزی داره سودش مثل بانکاس؟؟ یعنی کلا بالا 20 نمیده؟؟

موسسه ثامن هم هست این حسابای یه سالشو کسی میدونه چقدره؟؟؟

موسسه ثامن الحجج هم بود اینو هم اگه میدونین بگید

در نهایت به نظرتون کدوم بهتره ؟؟؟؟ بلاخص دوتای آخری کسی نظری درموردشون نداره؟؟ کسی اونجا حساب داشته تو پرداختش مشکلی داشتن؟؟؟
باتشکر
به نظر من این صندوق ها اونهایی که مثل آینده میگن 24 درصد و با توجه به شرایط اونها برای مبالغ بالا و سرمایه راکد خوبه
اگر پول شما کمه بزارید کوثر 21.5
سر هر ماه هم با اینترنت بانک سود از حساب شتابی بریزید تو خودش..
این صندوق هایی که 22 درصد چون هر سه ماه سود واریز میکنه در واقع به سود اون 3 ماه سود روزشمار تعلق نمیگیره و اینکه میریزه به حساب عادی و باید صبر کنید تا دوباره 10 میلیون بشه تا یه جدید باز کنید و تقریبا جبران اون 0.5 بیشتر میشه...
بین موسسات فقط کوثر بقیه ارزش ریسک ندارن و خدمات بانکی زیر صفر دارن و الان سودها برای مشتریان جدید سود یکسان و در حد بانک میدن

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
به نظر من این صندوق ها اونهایی که مثل آینده میگن 24 درصد و با توجه به شرایط اونها برای مبالغ بالا و سرمایه راکد خوبه
این صندوق هایی که 22 درصد چون هر سه ماه سود واریز میکنه در واقع به سود اون 3 ماه سود روزشمار تعلق نمیگیره و اینکه میریزه به حساب عادی و باید صبر کنید تا دوباره 10 میلیون بشه تا یه جدید باز کنید و تقریبا جبران اون 0.5 بیشتر میشه...
بین موسسات فقط کوثر بقیه ارزش ریسک ندارن و خدمات بانکی زیر صفر دارن و الان سودها برای مشتریان جدید سود یکسان و در حد بانک میدن
کوثر به هیچ وجه قابل اطمینان نیست و هیچ بعید نیست از فردا حساب 21.5 رو یک طرفه کنه. پس خیلی دل خوش به قابلیت واریزش نباش.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
کوثر به هیچ وجه قابل اطمینان نیست و هیچ بعید نیست از فردا حساب 21.5 رو یک طرفه کنه. پس خیلی دل خوش به قابلیت واریزش نباش.
دلخوش نیستم و حتی به بانک مرکزی هم گزارش دادم که اگر طرح خلاف قوانین زودتر جمع بشه :)) ولی مشکل اینجاست که طبق گفته دوستان صندوق ها هم اصل و درصد سود رو در قرارداد نه ذکر می کنن و نه تضمین و مثل سپرده ها مشکلات خودشون رو دارند...
اگر یک طرفه هم کرد راحت دوباره طرح جایگزین میزاره فوقش انتقال میدید جای دیگه کلا برای مبالغ کم و در جریان کوثر خوبه...

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
"نکته ای در مورد حساب ارکیده کوثر"

طبق اطلاعاتی که امروز از شعبه کوثر کسب کردم حساب ارکیده بطور آزمایشی برای شش استان دارای سود 21.5 درصد و برای بقیه استانها 19.5 درصد سود سالیانه دارد . بنابراین دلیل تناقضات و بلاتکلیفی دوستان که از پستهاشون کاملا مشخصه همین موضوع هست. البته اسامی این شش استان محرمانه است ولی منطقا باید استانهای متمول باشند.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
"نکته ای در مورد حساب ارکیده کوثر"

طبق اطلاعاتی که امروز از شعبه کوثر کسب کردم حساب ارکیده بطور آزمایشی برای شش استان دارای سود 21.5 درصد و برای بقیه استانها 19.5 درصد سود سالیانه دارد . بنابراین دلیل تناقضات و بلاتکلیفی دوستان که از پستهاشون کاملا مشخصه همین موضوع هست. البته اسامی این شش استان محرمانه است ولی منطقا باید استانهای متمول باشند.
مگه شبکه تلویزیونی که آزمایشی باشه [emoji1]
داستان مشخص اینا رو واس عوام میگن...

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوستان بخشید اسم این موسسه کوثر رو میارم! این روز شمار کلید طلایی کوثر تا طی سود رو واریز میکنن؟ چون شنیدم شهریور تمام میشه.

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
بجه ها این بانک رفاه 20 درصد تضمینی روز شمار میده سقفش هم 10 میلیون باید حتما بزاری نمیدونم محدودیت برداشت 3 ماهه داره یا نه باید بچرسم.
اما بانکر اینده میگین 25 درصد میده این الان کسی هست گزاشته باشه راضیه سقفی چیزی نداره؟
بعد دیروز چنتا بانک و موسسه غیر مجار معرفی کردن کدوم ها میشن؟؟

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
بجه ها این بانک رفاه 20 درصد تضمینی روز شمار میده سقفش هم 10 میلیون باید حتما بزاری نمیدونم محدودیت برداشت 3 ماهه داره یا نه باید بچرسم.
اما بانکر اینده میگین 25 درصد میده این الان کسی هست گزاشته باشه راضیه سقفی چیزی نداره؟
بعد دیروز چنتا بانک و موسسه غیر مجار معرفی کردن کدوم ها میشن؟؟
بانک آینده هم صندوق سرمایه گذاری بورس مانند هست که کفش ۱۰ میل هست
من بانک دی باز کردم ۲۰ درصد روز شمار کفش ۱ میل هست یه حساب دیگه هم داشتن ۲۳ درصد کفش ۱۰ میل هست

reza128

Registered User
لایک‌ها
99

خیلی ممنون
این که شما میفرمایید بعله الان خیلی خوبه اما موضوع جای دیگس
ببینن این که اینا تو اون صندوق 24 یا25 میدن درسته اما معلوم نیس تا کی!!! یه سال دو سال یا حتی کمتر چون هر لحظه میتونن کم کنن
ولی به فرض اگه تو یه موسسه اونطوری (مهر و ثامن ها و آرمان و...) بذاریم حتی با همون سود 20 تا مثلا 3ساله دیگه سال دیگه اگه نرخ رسمی به فرض شد 17 ما همون 20 رو داریم میگیریم!!
نکتش همینه !!!
البته همونطور که گفتم اینا همش فرضه و اونجا قشنگ میتونن بگن نه بعد یه سال تمدید میشه رو همون 17 به فرض اونوقت همه محاسبات خراب میشه

از این موسسه عسکریه کسی خبری حسابی نداره؟؟ اوضاعش چه طوره؟؟؟ حساب بالا 20نداره؟ من چند بار خواستم برم ولی شعبش خیلی خیلی دوره واقعا سخته بخوام برم فقط بپرسم!!!
تلفناشونم کلا جواب نمیدن هیچ بانکی!!!!!!

Last edited:
بالا