الهه.آتش
Registered User
- نوشتهها
- 4,783
- لایکها
- 2,400
کدوم ماست فروشی میگه ماست من ترشه؟صندوق سرمایه گذاری بانک دی 22%
حداقل 10 تومن
متصدی باجه گفت اصل سود و خود پول تضمین شده هست
کدوم ماست فروشی میگه ماست من ترشه؟صندوق سرمایه گذاری بانک دی 22%
حداقل 10 تومن
متصدی باجه گفت اصل سود و خود پول تضمین شده هست
کف 1 میلیون. کاملا مطمئن هستمبرادرم مهر اقتصاد 18.5 درصد روزشمار داره! مطمئنی 23 درصده؟ کف مبلغ چقدره؟
شاید صندوق بودهکف 1 میلیون. کاملا مطمئن هستم
Sent from my One S using Tapatalk
من الان نمیدونم. چند ماه دقیقا 23 بود و بعد که دیدم تو خبر ها دارن سود ها رو پایین میکشند پول بردم تو کار و دیگر خبری ازشون ندارمشاید صندوق بوده
Sent from my iPhone using Tapatalk
احتمالا از همین صندوق سرمایه گذاری ها که پولتون میبرن تو بورس بوده بهشون نمیشه اعتماد کردمن الان نمیدونم. چند ماه دقیقا 23 بود و بعد که دیدم تو خبر ها دارن سود ها رو پایین میکشند پول بردم تو کار و دیگر خبری ازشون ندارم
الان کلا سپرده ها تو بانک ها شده ماکزیمم 20کف 1 میلیون. کاملا مطمئن هستم
بانک مهر اقتصاد؟ روز شمار 23 % ؟؟
بانکها عموما شرایط مختلفی (طرحهای مختلفی دارن)که تو یک بازه زمانی میزارن ،منم 23 درصد میگیریم حساب مال 2 سال پیش حداقل حساب باید 5 میلیون باشه که به اون 5 میلیون نباید دست بزنی اگه ورداری حسابت بسته میشه الان فکر نمیکنم باز کننبانک مهر اقتصاد؟ روز شمار 23 % ؟؟
به نظر من این صندوق ها اونهایی که مثل آینده میگن 24 درصد و با توجه به شرایط اونها برای مبالغ بالا و سرمایه راکد خوبهدوستان حساب سما مهراقتصاد که نوشته سررسید پرداخت سود 22 درصد خوبه؟ چون هر سه ماه میده میخوام ببینم خوبه؟؟ کسی میتونه حساب کنه؟؟
یعنی ما همون حساب 20 درصدی رو باز کنیم بعد سود هر ماهشو تو یه حساب روز شمار به فرض 19 یا 20 بزاریم تو کدوم حالت به بفعمون میشه؟؟
ضمنا موسسه آرمان فرشتگان با فردوسی فرقی داره؟؟
تو شهرمون فردوسی گویا هست ولی فرشتگان نه
هردوش معتبره؟؟ نرخ سودشو کسی میدونه؟؟؟
موسسه عسکریه چون تایید بانک مرکزی داره سودش مثل بانکاس؟؟ یعنی کلا بالا 20 نمیده؟؟
موسسه ثامن هم هست این حسابای یه سالشو کسی میدونه چقدره؟؟؟
موسسه ثامن الحجج هم بود اینو هم اگه میدونین بگید
در نهایت به نظرتون کدوم بهتره ؟؟؟؟ بلاخص دوتای آخری کسی نظری درموردشون نداره؟؟ کسی اونجا حساب داشته تو پرداختش مشکلی داشتن؟؟؟
باتشکر
کوثر به هیچ وجه قابل اطمینان نیست و هیچ بعید نیست از فردا حساب 21.5 رو یک طرفه کنه. پس خیلی دل خوش به قابلیت واریزش نباش.به نظر من این صندوق ها اونهایی که مثل آینده میگن 24 درصد و با توجه به شرایط اونها برای مبالغ بالا و سرمایه راکد خوبه
اگر پول شما کمه بزارید کوثر 21.5
سر هر ماه هم با اینترنت بانک سود از حساب شتابی بریزید تو خودش..
این صندوق هایی که 22 درصد چون هر سه ماه سود واریز میکنه در واقع به سود اون 3 ماه سود روزشمار تعلق نمیگیره و اینکه میریزه به حساب عادی و باید صبر کنید تا دوباره 10 میلیون بشه تا یه جدید باز کنید و تقریبا جبران اون 0.5 بیشتر میشه...
بین موسسات فقط کوثر بقیه ارزش ریسک ندارن و خدمات بانکی زیر صفر دارن و الان سودها برای مشتریان جدید سود یکسان و در حد بانک میدن
دلخوش نیستم و حتی به بانک مرکزی هم گزارش دادم که اگر طرح خلاف قوانین زودتر جمع بشه ) ولی مشکل اینجاست که طبق گفته دوستان صندوق ها هم اصل و درصد سود رو در قرارداد نه ذکر می کنن و نه تضمین و مثل سپرده ها مشکلات خودشون رو دارند...کوثر به هیچ وجه قابل اطمینان نیست و هیچ بعید نیست از فردا حساب 21.5 رو یک طرفه کنه. پس خیلی دل خوش به قابلیت واریزش نباش.
مگه شبکه تلویزیونی که آزمایشی باشه [emoji1]"نکته ای در مورد حساب ارکیده کوثر"
طبق اطلاعاتی که امروز از شعبه کوثر کسب کردم حساب ارکیده بطور آزمایشی برای شش استان دارای سود 21.5 درصد و برای بقیه استانها 19.5 درصد سود سالیانه دارد . بنابراین دلیل تناقضات و بلاتکلیفی دوستان که از پستهاشون کاملا مشخصه همین موضوع هست. البته اسامی این شش استان محرمانه است ولی منطقا باید استانهای متمول باشند.
بانک آینده هم صندوق سرمایه گذاری بورس مانند هست که کفش ۱۰ میل هستبجه ها این بانک رفاه 20 درصد تضمینی روز شمار میده سقفش هم 10 میلیون باید حتما بزاری نمیدونم محدودیت برداشت 3 ماهه داره یا نه باید بچرسم.
اما بانکر اینده میگین 25 درصد میده این الان کسی هست گزاشته باشه راضیه سقفی چیزی نداره؟
بعد دیروز چنتا بانک و موسسه غیر مجار معرفی کردن کدوم ها میشن؟؟
به نظر من این صندوق ها اونهایی که مثل آینده میگن 24 درصد و با توجه به شرایط اونها برای مبالغ بالا و سرمایه راکد خوبه
اگر پول شما کمه بزارید کوثر 21.5
سر هر ماه هم با اینترنت بانک سود از حساب شتابی بریزید تو خودش..
این صندوق هایی که 22 درصد چون هر سه ماه سود واریز میکنه در واقع به سود اون 3 ماه سود روزشمار تعلق نمیگیره و اینکه میریزه به حساب عادی و باید صبر کنید تا دوباره 10 میلیون بشه تا یه جدید باز کنید و تقریبا جبران اون 0.5 بیشتر میشه...
بین موسسات فقط کوثر بقیه ارزش ریسک ندارن و خدمات بانکی زیر صفر دارن و الان سودها برای مشتریان جدید سود یکسان و در حد بانک میدن