اول از همه یه تشکر ویژه از شما بکنمhttp://www.enbank.ir/Site.aspx?ParTree=1113&LnkIdn=16545
صندوق بانک اقتصاد نوین با سود تضمینی ۲۴٪
ماه پیش بالای۲۶٪ سود داده
از اول سال هم میانگینش بالای ۲۵٪ بوده
بستگی داره اگر برداشت زیاد دارید حساب عادیسلام
این روزا کدوم بانک (موسسه مد نظرم نیست) حساب روز شمارش بالاتر از 10 درصد مصوب هستش برای مبالغ زیر 15 ملیون؟
بسیار ممنون از شماسلام امروز من رفتم آرمان قوامین بانک شهر و ثامن پرسیدم..
آرمان روزشمار 10% بلند مدت 20% سود سررسید 22%..وقتی ازرییس شعبه پرسیدم میگن 28% بلند مدته و بالای 50تومن 32% هنگ رد گفت اصلا همچین چیزی نداریم
قوامین روزشمار یادم رفت بپرسم ولی بلند مدت 22%
بانک شهر روزشمار 19% بلند مدت 20% ولی گفت یه صندوق داریم حداقل سودش 22% ولی هر ماه بیشتر میده فرضا یه ماه 24 یه ماه 25 ماه بوده 35% هم سود داده!!پولت رو هم بعد ی ماه میتونی برداشت کنی..
ثامن هم که گفت روزشمار و بلند مدت هر دو تاش 20%
مهراقتصاد هم روزشمار 19% میده بلند مدت 22% مهر ایرانورسالت هم که اصلا سود سرمایه گذاری ندارن
والا نمی دونم اینو نپرسیدم ولی فردا میخوام برم اقتصاد نوین و سرمایه و یه شعبه دیگه آرمان بپرسم دوباره میرم بانک شهر ببینم همچین قضیه ای هست..شدیم خبرنگار فروم:general609:بسیار ممنون از شما
در تکمیل قوامین روز شمار (طرح 4) الان 20
در مورد صندوق ها اطلاع دارید که شرایط برداشت که دوستان میگن یکی دوساعت زمان میبره یا یک هفته و ... دقیقا چطور هست؟ تلفنی یا حضوری باید درخواست داد یا یا از اینترنت بانک هم میشه آیا؟
آرمان شعبه کوی نصر روز شمار گفت 25% و شعبه صادقیه گفت 22%.والا نمی دونم اینو نپرسیدم ولی فردا میخوام برم اقتصاد نوین و سرمایه و یه شعبه دیگه آرمان بپرسم دوباره میرم بانک شهر ببینم همچین قضیه ای هست..شدیم خبرنگار فروم:general609:
آرمان شعبه کوی نصر روز شمار گفت 25% و شعبه صادقیه گفت 22%.والا نمی دونم اینو نپرسیدم ولی فردا میخوام برم اقتصاد نوین و سرمایه و یه شعبه دیگه آرمان بپرسم دوباره میرم بانک شهر ببینم همچین قضیه ای هست..شدیم خبرنگار فروم:general609:
آرمان نذار. ریسکش شدیدا بالاست. شعبه های مشهدش واقعا مشکل دارند. شاید تهران بهتر ظاهرشون را حفظ کنند. ولی تو پدیده شاندیز سرمایه گذاری زیادی کردند.آرمان شعبه کوی نصر روز شمار گفت 25% و شعبه صادقیه گفت 22%.
حالا علت این اختلاف نرخ سود تو شعبه های مختلف آرمان چیه نمیدونم.ممنون میشم شما هم بپرسید و اطلاع بدید.
هیچکدوم از صندوق ها 100% درصد تضمینی نیست ((( شاید به حرفی که زدن عمل بکنن)))
من طرفدار آرمان نیستم و تشویق به سرمایه گذاری تو این موسسه نمیکنمآرمان نذار. ریسکش شدیدا بالاست. شعبه های مشهدش واقعا مشکل دارند. شاید تهران بهتر ظاهرشون را حفظ کنند. ولی تو پدیده شاندیز سرمایه گذاری زیادی کردند.
بذار صندوق آینده یا گردشگری که روزشمار 24 تا 28 درصد می دن.
یا بذار کوتاه مدت دی با همه امکانات بانکی 20 درصد روزشمار میده
داداش سودش منظورته که تضمینی نیس یا اصل پول ؟ من میخوام برم برم بزارم این صندوق ممنون میشم راهنماییم کنین
پرسیدم دیگه روزشمار 19 سالیانه 20 صندوق که هر 3ماه یکبار سود رو واریز میکنه 25 درصدبانک اینده رو هم یه پرس و جو بکنید بد نیست.
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
پس شرایط قبلیشون رو برداشتن.پرسیدم دیگه روزشمار 19 سالیانه 20 صندوق که هر 3ماه یکبار سود رو واریز میکنه 25 درصد