• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
ممنونم از همه که راهنمایی کردن.
پس با چیزایی که من برداشت کردم واسه 700 تومن خیالم راحت باشه که حداقل 24 و 25 درصد شایدم بیشتر رو میشه از یه بانک قرص و محکم گرفت؟!

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
من دیروز با بانک اقتصاد نوین در تماس بودم در مورد حساب سپند کوتاه مدت روزشمار که 2 3 سال پیش با 22% باز کرده بودم .
گفتن از اول تیرماه 22% رو کردن 20% درصد !

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
http://www.enbank.ir/Site.aspx?ParTree=1113&LnkIdn=16545

صندوق بانک اقتصاد نوین با سود تضمینی ۲۴٪
ماه پیش بالای۲۶٪ سود داده
از اول سال هم میانگینش بالای ۲۵٪ بوده
اول از همه یه تشکر ویژه از شما بکنم
ممنونم که همیشه اطلاعات آپدیت رو در اختیار همه میگذاری((( بعضی ها دوست ندارن و نمیگن) )و حتی با عکس میزاری(((مثل سپرده صندوق خودت))) واقعا هر کسی نمیکنه حالا یا حوصله نمیکنه یا به دلایل دیگه.......

ولی در مورد این صندوق من ی پرسیدم این رو گفت
ارزش هر سهم این ماه 105.000 تومان
و هر ماه هم بالاتر میره ((( سر ماه ارزش هر سهم به 100.000 تومان بر نمیگرده))))
اماااااااا
فقط به 100.000 تومان هر سهم سود تعلق میگیره!!!!!!
یعنی به طور مثال اگه 200 سهم خریدی و شد 21.000.000 تومان
فقط به 20 میلیونش سود تعلق میگیره
بعد گفتش شما بعدا که بخوای سهامتو بفروشی اونجا هم سود میکنی
اماااا خوب الی حساب سود 24 درصدی 1 میلیونو نمیدن واسه 20 تومانو
+
هیچکدوم از صندوق ها 100% درصد تضمینی نیست ((( شاید به حرفی که زدن عمل بکنن)))
چون تو اساس نامه همه بانک ها 20 درصد خورده

اینم از اطلاعات من از زنگی که زدم بهشون:):):):)

Last edited:

roman82

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
این روزا کدوم بانک (موسسه مد نظرم نیست) حساب روز شمارش بالاتر از 10 درصد مصوب هستش برای مبالغ زیر 15 ملیون؟

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
سلام امروز من رفتم آرمان قوامین بانک شهر و ثامن پرسیدم..
آرمان روزشمار 10% بلند مدت 20% سود سررسید 22%..وقتی ازرییس شعبه پرسیدم میگن 28% بلند مدته و بالای 50تومن 32% هنگ رد گفت اصلا همچین چیزی نداریم
قوامین روزشمار یادم رفت بپرسم ولی بلند مدت 22%
بانک شهر روزشمار 19% بلند مدت 20% ولی گفت یه صندوق داریم حداقل سودش 22% ولی هر ماه بیشتر میده فرضا یه ماه 24 یه ماه 25 ماه بوده 35% هم سود دادهo_Oo_O!!پولت رو هم بعد ی ماه میتونی برداشت کنی..
ثامن هم که گفت روزشمار و بلند مدت هر دو تاش 20%
مهراقتصاد هم روزشمار 19% میده بلند مدت 22% مهر ایرانورسالت هم که اصلا سود سرمایه گذاری ندارن

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
سلام
این روزا کدوم بانک (موسسه مد نظرم نیست) حساب روز شمارش بالاتر از 10 درصد مصوب هستش برای مبالغ زیر 15 ملیون؟
بستگی داره اگر برداشت زیاد دارید حساب عادی
بانک دی و قوامین 20 میدن با کف 1 و 2 میلیون
اگر برداشت زیاد ندارید صندوق بانک گردشگری یا اقتصاد نوین که دوستان در پست های قبلی سود و شرایط رو گفتند خوبه...

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
سلام امروز من رفتم آرمان قوامین بانک شهر و ثامن پرسیدم..
آرمان روزشمار 10% بلند مدت 20% سود سررسید 22%..وقتی ازرییس شعبه پرسیدم میگن 28% بلند مدته و بالای 50تومن 32% هنگ رد گفت اصلا همچین چیزی نداریم
قوامین روزشمار یادم رفت بپرسم ولی بلند مدت 22%
بانک شهر روزشمار 19% بلند مدت 20% ولی گفت یه صندوق داریم حداقل سودش 22% ولی هر ماه بیشتر میده فرضا یه ماه 24 یه ماه 25 ماه بوده 35% هم سود دادهo_Oo_O!!پولت رو هم بعد ی ماه میتونی برداشت کنی..
ثامن هم که گفت روزشمار و بلند مدت هر دو تاش 20%
مهراقتصاد هم روزشمار 19% میده بلند مدت 22% مهر ایرانورسالت هم که اصلا سود سرمایه گذاری ندارن
بسیار ممنون از شما
در تکمیل قوامین روز شمار (طرح 4) الان 20
در مورد صندوق ها اطلاع دارید که شرایط برداشت که دوستان میگن یکی دوساعت زمان میبره یا یک هفته و ... دقیقا چطور هست؟ تلفنی یا حضوری باید درخواست داد یا یا از اینترنت بانک هم میشه آیا؟

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
بسیار ممنون از شما
در تکمیل قوامین روز شمار (طرح 4) الان 20
در مورد صندوق ها اطلاع دارید که شرایط برداشت که دوستان میگن یکی دوساعت زمان میبره یا یک هفته و ... دقیقا چطور هست؟ تلفنی یا حضوری باید درخواست داد یا یا از اینترنت بانک هم میشه آیا؟
والا نمی دونم اینو نپرسیدم ولی فردا میخوام برم اقتصاد نوین و سرمایه و یه شعبه دیگه آرمان بپرسم دوباره میرم بانک شهر ببینم همچین قضیه ای هست..شدیم خبرنگار فروم:cool::cool::general609:

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
کسی از شرایط سود 21 درصدی بانک مسکن اطلاع داره ؟

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
والا نمی دونم اینو نپرسیدم ولی فردا میخوام برم اقتصاد نوین و سرمایه و یه شعبه دیگه آرمان بپرسم دوباره میرم بانک شهر ببینم همچین قضیه ای هست..شدیم خبرنگار فروم:cool::cool::general609:
آرمان شعبه کوی نصر روز شمار گفت 25% و شعبه صادقیه گفت 22%.
حالا علت این اختلاف نرخ سود تو شعبه های مختلف آرمان چیه نمیدونم.ممنون میشم شما هم بپرسید و اطلاع بدید.

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
حالا علت این اختلاف نرخ سود تو شعبه های مختلف آرمان چیه نمیدونم.ممنون میشم شما هم بپرسید و اطلاع بدید.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
آرمان نذار. ریسکش شدیدا بالاست. شعبه های مشهدش واقعا مشکل دارند. شاید تهران بهتر ظاهرشون را حفظ کنند. ولی تو پدیده شاندیز سرمایه گذاری زیادی کردند.

بذار صندوق آینده یا گردشگری که روزشمار 24 تا 28 درصد می دن.
یا بذار کوتاه مدت دی با همه امکانات بانکی 20 درصد روزشمار میده

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
هیچکدوم از صندوق ها 100% درصد تضمینی نیست ((( شاید به حرفی که زدن عمل بکنن)))

داداش سودش منظورته که تضمینی نیس یا اصل پول ؟ من میخوام برم برم بزارم این صندوق ممنون میشم راهنماییم کنین

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
آرمان نذار. ریسکش شدیدا بالاست. شعبه های مشهدش واقعا مشکل دارند. شاید تهران بهتر ظاهرشون را حفظ کنند. ولی تو پدیده شاندیز سرمایه گذاری زیادی کردند.

بذار صندوق آینده یا گردشگری که روزشمار 24 تا 28 درصد می دن.
یا بذار کوتاه مدت دی با همه امکانات بانکی 20 درصد روزشمار میده
من طرفدار آرمان نیستم و تشویق به سرمایه گذاری تو این موسسه نمیکنم
ولی آرمان و موسسات زیرمجموعه به هیچ عنوان در پدیده سرمایه گذاری نکردند
شما نگاهی به صورت های مالی پدیده که تو اینترنت هست بندازید
سه موسسه میزان-عسکریه-اعتماد ایرانیان به پدیده تسهیلات دادند
شایعات و حرف های کیلویی ایران رو به اینجا کشوند

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
داداش سودش منظورته که تضمینی نیس یا اصل پول ؟ من میخوام برم برم بزارم این صندوق ممنون میشم راهنماییم کنین

حقیقت حقیقتش رو میخوای
اصل پول تضمینی نیست اماااااااااا بانک ها ریسک هایی نمیکنن که اصل پول سرمایه گذار در خطر بیوفته چون برای یه بانک بد میشه
چون تو همه اساس نامه های صندوق بانک ها نوشته بعد از خرید سهم قیمت بر اساس نرخ روز تعیین میشود
یعنی اگه یک سال دیگه شد قیمت هر سهم 98.000 تومان شما چیزی نمیتونی بگی
این نیست که من بخوام بترسونمت و بگم بده نه اصلا
اما یادت باشه اگر اتفاق افتاد این قانون صندوقه
بازم دارم میگم شاید 5 در 1000 باشه
اما خوب بدترین اتفاقشم میگم که گوشه ذهنت داشته باشی
سودش هم دیگه اصولا کمتر از 20 برای امسال بهت نمیدن ((( بدترین حالت ))

Last edited:

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
تسهیلات در برابر سپرده بلند مدت:
عسکریه ۲۰ به ۲۶ درصد
مهر اقتصاد حداقل ۱۲ میلیون ، ۱۲/۵ به ۱۴/۵
ثامن ۱۴ به ۱۷
سینا ۲۰ به ۲۴
-------------------------------
درگاه واریز شتابی آرمان آنی به حساب واریز میشه.
سقف برداشت خودپردازش ۲۰۰ تومن هست.

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوباره ..آقا من امروز رفتم چند تا بانک دیگه واقعا گیج شدم..چیزی که منو گیج کرده اینه که چرا سودی که یک موسسه به سپرده میده توی شعبه هاش متفاوته..من دیروز از یه شعبه عسکریه پرسیدم گفت یکساله 20% امروز از یه شعبه دیگه پرسیدم گفت 23%..بعد یه نکته دیگه وقتی میخواین سپرده گذاری کنین برین با رییس شعبه صحبت کنید بعد اینکه یک دستی بزنین بگین میدونم یه صندوق سرمایه گذاری دارین چون حالت عادی میگن چیزی در موردش نمیگن این اتفاق توی بانک اقتصاد نوین - کارآفرین - آینده - پارسیان برا من پیش اومد..حالت بریم سراغ نتایج
بانک آینده روزشمار 19% سالیانه 20 % صندوق 25%(سود سپرده 3ماه یکبار واریز میشه)عضو شتاب
بانک قوامین روزشمار 20% سالیانه 20% سررسید 22%(که 2%سود همون اول کار بهت میدنش)عضو شتاب
موسسه عسکریه روزشمار 20% سالیانه 23%(بعد از یک ماه قابل برداشت) عضو شتاب
بانک کارآفرین روزشمار 19% سالیانه 20% صندوق 23 به بالا (هر زمان بخوای برداشت کنی 3روز قبل باید اطلاع بدین)عضو شتاب
بانک اقتصاد نوین روشمار 20 % سالیانه 20 % صندوق 22% به بالا (گفتن فعلا باز نمیکنیم + 100میلیون به بالا ثبت نام میکنن)عضو شتاب
بانک پاسارگاد روزشمار 19% سالیانه 20% صندوق 22% عضو شتاب
بانک پارسیان روزشمار10% سالیانه 20% صندوق 22% عضو شتاب
موسسه ثامن الحجج روزشمار 23% !!! سالیانه 25%!!!!عضو شتاب نیست
موسسه کوثر روزشمار 19/5 % سالیانه 20 % صندوق 22% به بالا ( که گفتن فعلا باز نمیکنیم)
بانک سرمایه روزشمار 10% سالیانه 20% صندوق حداکثر24%(این صندوق همون 20% بت میدن منتهی وقت سررسید میان سود پول رو بررسی میکنن بعد امکان داره توی یه سال بین 0-4% سود دوباره به پولت تعلق بگیره)
امروز واقعا خودم گیج شدم کدوم بانک بهتره ولی از هم اینا فعلا خوشم از شرایط ثامن الحجج و گردشگری و کارآفرین اومده که چون کارآفرین و گردشگری عضو شتابن اونا رو ترجیح میدم..بعد اینکه شعبه هاشون همیشه خلوته دیگه معطلی نداری هم اینکه هم خدمات تلفن بانک و اینترنت بانک رو هم دارن..

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
بانک اینده رو هم یه پرس و جو بکنید بد نیست.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
بانک اینده رو هم یه پرس و جو بکنید بد نیست.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk
پرسیدم دیگه روزشمار 19 سالیانه 20 صندوق که هر 3ماه یکبار سود رو واریز میکنه 25 درصد

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
پرسیدم دیگه روزشمار 19 سالیانه 20 صندوق که هر 3ماه یکبار سود رو واریز میکنه 25 درصد
پس شرایط قبلیشون رو برداشتن.
بنده برای خانم 22 درصد باز کردم با واریز ماهیانه. روز شمار با اجازه برداشت لحظه ای و دسترسی به شتاب.

بالا